חדש בניילון! הסרט מולאן 4K
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
RefaelAdir
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכל חברי הפורום,
אשמח לדעת אם יש ביקוש והצעות למארז הסרט מולאן (1998) בפורמט 4K – חדש ואטום בניילון!
מהדורה: Ultimate Collector's Edition 4K + Blu-ray + Digital Copy.
מצב: MINT (מושלם), כולל ה-Slip-Cover המקורי שלו.
---------------
גילוי נאות: רכשתי אותו ב-eBay במחיר גבוה יחסית של 52$ + 20 דולר (לפני תוספת משלוח ואיחוד חבילות לארץ).
אני מוכר מכיוון שאין לי צורך בשני עותקים. לרציניים אני מוכן לעשות מחיר טוב של 120 שח כולל משלוח! (גמיש במחיר)
מוזמנים להציע מחיר.. אני מהקריות.
אשמח לדעת אם יש ביקוש והצעות למארז הסרט מולאן (1998) בפורמט 4K – חדש ואטום בניילון!
מהדורה: Ultimate Collector's Edition 4K + Blu-ray + Digital Copy.
מצב: MINT (מושלם), כולל ה-Slip-Cover המקורי שלו.
---------------
גילוי נאות: רכשתי אותו ב-eBay במחיר גבוה יחסית של 52$ + 20 דולר (לפני תוספת משלוח ואיחוד חבילות לארץ).
אני מוכר מכיוון שאין לי צורך בשני עותקים. לרציניים אני מוכן לעשות מחיר טוב של 120 שח כולל משלוח! (גמיש במחיר)
מוזמנים להציע מחיר.. אני מהקריות.
נערך לאחרונה על ידי RefaelAdir ב 16/05/2026 20:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
קח בחשבון שכל רוכש פוטנציאלי יבדוק קודם באמזון, שם המוצר הזה עולה 120 ש"ח (עלות סופית כוללת משלוח): https://www.amazon.com/Mulan-4K-UHD-Dan ... 08JQDLJGF/
העלות המקורית לא רלוונטית במוצרי יד שניה, רק העלות הנוכחית.
העלות המקורית לא רלוונטית במוצרי יד שניה, רק העלות הנוכחית.
-
RefaelAdir
-
- חבר שרק התחיל

הי. תודה על התגובה. כתבתי כמה ביקשתי תחילה ואז ציינתי שאני גמיש במחיר. אין לי בעיה לשמוע הצעות מוזמנים להציע מחיר למי שמעוניין.sabres כתב: קח בחשבון שכל רוכש פוטנציאלי יבדוק קודם באמזון, שם המוצר הזה עולה 120 ש"ח (עלות סופית כוללת משלוח): https://www.amazon.com/Mulan-4K-UHD-Dan ... 08JQDLJGF/
העלות המקורית לא רלוונטית במוצרי יד שניה, רק העלות הנוכחית....
בכל אופן אני מוכן לתת מחיר משתלם למי שרוצה (:
-
RefaelAdir
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבהsabres כתב: זה 127 ש"ח אם אתה משלם בשקלים, ו-122 אם אתה משלם ב-USD ועושה את ההמרה דרך חברת האשראי.
בהצלחה....