שירות טלויזיה ללא אינטרנט
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום
כיום יש לאמא שלי, אשה מבוגרת, 2 טלויזיות עם יס עם ממירים ישנים כי אין לה אינטרנט בבית. מאתמול אין לה טלויזיה, תקלה 30, בשתיהם. לאחר שדיברתי אתמול עם יס אמרו שהיום ישלחו טכנאי חריג, דבר שלא קרה ולא יקרה כי אין להם עד אמצע שבוע הבאה מישהו פנוי.
מה האופציות.....?
אני מבין שחייב סיבים...
מחפש פתרון זול, כולל לעזוב את יס שסגרו לי את הפנייה בגסות וללא עזרה.
יש לי סטרימר בבית פנוי אך ללא אינטרנט לא יעזור...
המצלות בבקשה
תודה מראש
כיום יש לאמא שלי, אשה מבוגרת, 2 טלויזיות עם יס עם ממירים ישנים כי אין לה אינטרנט בבית. מאתמול אין לה טלויזיה, תקלה 30, בשתיהם. לאחר שדיברתי אתמול עם יס אמרו שהיום ישלחו טכנאי חריג, דבר שלא קרה ולא יקרה כי אין להם עד אמצע שבוע הבאה מישהו פנוי.
מה האופציות.....?
אני מבין שחייב סיבים...
מחפש פתרון זול, כולל לעזוב את יס שסגרו לי את הפנייה בגסות וללא עזרה.
יש לי סטרימר בבית פנוי אך ללא אינטרנט לא יעזור...
המצלות בבקשה
תודה מראש
1. אתה לא חייב סיבים, למרות שזה מומלץ מאוד אם אתה רוצה שיהיה לה אינטרנט באופן קבוע בבית.
2. אני יוצא מנק' הנחה שיש לה טלפון סלולרי.
כפתרון זמני אתה יכול לחבר אצלה את הסטרימר שברשותך, להפעיל בטלפון שלה את ה-Hotspot (תקבע סיסמה כדי שאחרים לא יתחברו),
לחבר את הסטרימר אל הרשת שיצרת, להתקין את האפליקציה של יס על הסטרימר, ולהיכנס דרכה לחשבון שלה.
3. בטווח הארוך (ואחרי שיש לה אינטרנט קבוע בבית), אפשר לקנות עוד סטרימר כמו ה-Xiaomi TV Box 3rd Gen ולהתחבר לאיזה שירות שרוצים.
אין סיבה להישאר בחברה שמתייחסת ככה ללקוחות.
בהצלחה, והכי חשוב - בריאות ואריכות ימים.
כפתרון זמני אתה יכול לחבר אצלה את הסטרימר שברשותך, להפעיל בטלפון שלה את ה-Hotspot (תקבע סיסמה כדי שאחרים לא יתחברו),
לחבר את הסטרימר אל הרשת שיצרת, להתקין את האפליקציה של יס על הסטרימר, ולהיכנס דרכה לחשבון שלה.
3. בטווח הארוך (ואחרי שיש לה אינטרנט קבוע בבית), אפשר לקנות עוד סטרימר כמו ה-Xiaomi TV Box 3rd Gen ולהתחבר לאיזה שירות שרוצים.
בהצלחה, והכי חשוב - בריאות ואריכות ימים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
מניסיון (של השנתיים האחרונות לצערי) חובה אינטרנט יציב (קרי סיבים) בבית של הורים מבוגרים: לחצן מצוקה, גישה לבית שלה מרחוק (מצלמות, מתגים וכו') ועוד הרבה ישומים.
מאחל בריאות ואריכות ימים אבל ממליץ לא לחכות למצב שבו תצרך את זה בדחיפות ולגלות שזה לא קיים
מאחל בריאות ואריכות ימים אבל ממליץ לא לחכות למצב שבו תצרך את זה בדחיפות ולגלות שזה לא קיים
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 155 פעמים
לא נראה לי שפתרון דרך הוט ספוט בנייד וניצול חבילת דאטה קיימת של האימא יכול לעבוד טוב לאורך זמן ,sabres כתב: 1. אתה לא חייב סיבים, למרות שזה מומלץ מאוד אם אתה רוצה שיהיה לה אינטרנט באופן קבוע בבית.
בהצלחה, והכי חשוב - בריאות ואריכות ימים....
מה גם שסטרימינג כזה יצרוך הרבה דאטה ויחסל את החבילה מהר מאוד .
לדעתי אין ברירה רק חיבור אינטרנט קבוע , לא חייב בסיבים אם אין תשתית סיבים בבניין גם חיבור רגיל מספיק בהחלט .
עוד פתרון זמני חינמי ושלא דורש אינטרנט - נסה חיבור לעידן פלוס ( לפחות יתן את הערוצים הישראלים )
במידה ויש לה טלויזיות עם ממיר/ טיונר פנימי לעידן פלוס DVB-T2 זה יתאפשר עם חיבור לאנטנה פנימית או רצוי חיצונית ( בהתאם לאיכות הקליטה באיזור )
במידה ואם אין לה טיונר כזה בטלויזיה - אפשר לרכוש חד פעמי ממיר חיצוני DVB-T2 לעידן פלוס בעלות לא גדולה במיוחד .
ולכן המשפט מתחיל במילים "כפתרון זמני". מדהים איך הבנת הנקרא עובדת.גלובל כתב: לא נראה לי שפתרון דרך הוט ספוט בנייד וניצול חבילת דאטה קיימת של האימא יכול לעבוד טוב לאורך זמן ,
מה גם שסטרימינג כזה יצרוך הרבה דאטה ויחסל את החבילה מהר מאוד ....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
ממיר עידן+ יסגור את הפינות רק קח בחשבון שבעת המלחמה ועקב שיבושי GPS גם הצפייה משתבשת מאוד.
הפתרון הכי יציב זה אינטרנט ועידן+ כגיבוי אחורי וזהו.. אין פה פתרונות קסם מעבר... כל עידן הצלחות והכבלים כבר עוזב את העולם, כולם עוברים לשידור דרך האינטרנט.
יש לך בהתקנות סיבים אפילו חברות המציעות מהיום למחר תלוי על מי אתה נופל, קצת סקר שוק שים ושכח... בהצלחה!
הפתרון הכי יציב זה אינטרנט ועידן+ כגיבוי אחורי וזהו.. אין פה פתרונות קסם מעבר... כל עידן הצלחות והכבלים כבר עוזב את העולם, כולם עוברים לשידור דרך האינטרנט.
יש לך בהתקנות סיבים אפילו חברות המציעות מהיום למחר תלוי על מי אתה נופל, קצת סקר שוק שים ושכח... בהצלחה!
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
הכל נגזר מסוג התכנים, אימי בת 92 צורכת בעיקר יוטיוב וקצת נטפליקס שעולה לי הכי הרבה.
כפי שכתבתי כאן הרבה פעמים, מודם סלולרי. במרכז הדירה
חבילה 230G מתגלגלת בגולן עולה לי 35 שקל (נדמה לי...)
מספיקה לטלויזיה ולאייפד.
* כפוף כמובן למצב האנטנות בסביבתה.
** וכפוף לאוריינות התפעולית שלה
כפי שכתבתי כאן הרבה פעמים, מודם סלולרי. במרכז הדירה
חבילה 230G מתגלגלת בגולן עולה לי 35 שקל (נדמה לי...)
מספיקה לטלויזיה ולאייפד.
* כפוף כמובן למצב האנטנות בסביבתה.
** וכפוף לאוריינות התפעולית שלה