שרשור תגובות: מסעיר את הרשת: הממשל האמריקאי חשף היום מסמכי UFO באתר חדש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
https://htmag.co.il?p=108418
האם ביקרו אצלנו חייזרים? האתר הרשמי של ממשל ארה"ב חושף היום מסמכים רבים
האם ביקרו אצלנו חייזרים? האתר הרשמי של ממשל ארה"ב חושף היום מסמכים רבים
אלי חבוש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
מדהים איך כל הסרטונים של "חייזרים", זה תמיד משהו מטושטש כזה בשחור לבן
ד"א, שמתם לב שה"חייזרים" שמציגים תמיד בנויים כמו בני אדם - ראש למעלה, 2 ידיים, 2 רגליים וכו? אנחנו כ"כ פאר היצירה שכל חיים תבוניים שהתפתחו בפינה אחרת של היקום נוצרו בדיוק לפי התבנית שלנו? עוד סיבה שכל פעם שמישהו מפרסם "תמונה" של חייזר כזה אני מבטל את זה כבדיה.
אני לגמרי מאמין שיש חיים תבוניים היכנשהו/מתישהו ביקום. אני גם לגמרי מאמין שהם לא פה בתקופתנו (בעבר, אולי, בעתיד כנ"ל).
ד"א, שמתם לב שה"חייזרים" שמציגים תמיד בנויים כמו בני אדם - ראש למעלה, 2 ידיים, 2 רגליים וכו? אנחנו כ"כ פאר היצירה שכל חיים תבוניים שהתפתחו בפינה אחרת של היקום נוצרו בדיוק לפי התבנית שלנו? עוד סיבה שכל פעם שמישהו מפרסם "תמונה" של חייזר כזה אני מבטל את זה כבדיה.
אני לגמרי מאמין שיש חיים תבוניים היכנשהו/מתישהו ביקום. אני גם לגמרי מאמין שהם לא פה בתקופתנו (בעבר, אולי, בעתיד כנ"ל).
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@Huber
מצד שני...
מה הסיבה שההתפתחות שלהם תהיה שונה ממה שיש פה?
הרי הנחת היסוד היא שבהכרח יש עוד כוכבי לכת דומים לשלנו
הנובעת מכך שמה שהתפתח פה יכול לקרות בעוד מספר דמיוני של מקומות דומים (ויש כבר לא מעט תצפיות תומכות).
אז למה שלא יתפתחו עם ראש ו-4 או יותר גפיים אם זה כל כך מוצלח?
לא חושב שאתה לגמרי טועה, אבל בטח שלא הייתי שם את זה כהוכחת שלילה.
מצד שני...
הנובעת מכך שמה שהתפתח פה יכול לקרות בעוד מספר דמיוני של מקומות דומים (ויש כבר לא מעט תצפיות תומכות).
לא חושב שאתה לגמרי טועה, אבל בטח שלא הייתי שם את זה כהוכחת שלילה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני היחיד שלא מוצא שום דבר מסעיר במה שנחשף ?
- Huber
- חבר במועדון HT

ufffnick כתב: [mention]Huber[/mention]
מצד שני...
לא חושב שאתה לגמרי טועה, אבל בטח שלא הייתי שם את זה כהוכחת שלילה....
הסיכוי שמתוך מיליארדי שנות אבולוציה, על כוכב אחר עם כבידה אחרת, הרכב אטמוספירה שונה וקרינה אחרת, יתפתח יצור עם בתצורה אנושית, הוא סטטיסטית אפסי. רוב ה"חייזרים" בתרבות הפופולרית נראים ככה פשוט כי זה זול יותר להלביש שחקן בחליפת גומי, או כי קל לנו יותר להזדהות (או לפחד) מיצור שיש לו פנים. למה שלא יהיו יצורים מבוססי סיליקון? או יצורים שחיים באוקיינוסים קפואים ונראים כמו תמנונים עם אינטליגנציה קוונטית?
אנחנו מניחים תמיד שחייזרים יגיעו מ"תאום כדור הארץ", אבל היקום מציע מגוון פסיכי של בתי גידול שיכתיבו צורות חיים שונות לגמרי (שוב, למשל כבידה שונה /גבוהה יותר שם הליכה על שתיים תהיה סיוט ביומכני (העצמות יקרסו). יצורים תבוניים שם אולי יהיו נמוכים, רחבים, וינועו על ארבע, שש או שמונה גפיים כדי לפזר את המשקל, או יצורים תבוניים שיתפתחו בנוזל עשויים להיראות אולי כמו תמנונים או דיונונים ענקיים – לא יהיה להם צורך ברגליים, וה"ידיים" שלהם אולי יהיו זרועות ציד גמישות.
הסיכוי שהביולוגיה/אבולוציה בכוכב אחר לגמרי תשלוף בדיוק את אותו "קלף אנטומי" של קוף אדם זקוף על כוכב לכת במרחק שנות אור מכאן, הוא קלוש עד בלתי אפשרי.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא. אבל תתפלא כמה אנשים ברשת החליטו שזהו - זו ההוכחה החד משמעית שחייזרים פה.ChinggisKhan כתב: אני היחיד שלא מוצא שום דבר מסעיר במה שנחשף ?...
- Huber
- חבר במועדון HT

שוב, לי ולך זה מובן שזה די הורס את התיאוריות האלו, ומצד שני אני רואה ברשת את חובבי התיאוריות האלו משתמשים בזה כ"הוכחה" לכך שהם צדקו.guyezra כתב: אולי יהרסו את הגן עדן שהיה לחובבי הקונספירציות...
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@Huber
אתה מפליג למחוזות המדע הבדיוני.
אין סיבה שמה שהתפתח פה, יהיה שונה מהותית במקום אחר.
בדיוק מאותה סיבה שיש מספר דמיוני של כוכבים תואמי כדור-הארץ, שסביר שיש בהם חיים (תבוניים או לא).
ואין שום סיבה ששם תתפתח ביולוגיה, כימיה ופיזיקה שונה ממה שיש פה.
תחת ההנחות האלה אפשר להבין שבסוף, אין סיבה שמגוון החיים בכדוה"א, יהיה אנומליה ביחס לחיים ביקום, כי אז אנחנו הולכים לכיוונים של אמונות ודתות, וכי זה סותר כמה הנחות בסיסיות וידע מצטבר שמגבה אותן, על מה קורה מחוץ לבועה הכחולה שלנו.
רוצה להתפלסף על צורות חיים תבוניות שונות ממה שאנו רואים סביבנו ביומיום עד היום?
סבבה, אבל למה שיהיו בחלל החיצון ולא מסתובבים ביננו?
איזו סיבה יש להן להתפתח במקום מרוחק ולא פה, בשכונה שלנו, ופשוט עוד לא השכלנו לתקשר איתן?
מי קבע ששם יש טבלה מחזורית אחרת ומדע שונה מהידוע לנו?
זה רק במדע הבדיוני.
תוספת:
אתה תתפלא כמה מהר מתכנס מודל הקוף המקליד בתוך מערכת עם אילוצים, כך שהסיכוי שהקלף יהיה דומה במערכת אילוצים דומה - גבוהה מאוד.
יכול להיות שהשוני יהיה בהתאמה לתנאי סביבה שונים אבל כמו הפטריות עמידות לקרינה רדיואקטיבית שהתפתחו בצ׳רנוביל, זה יכול לקרות גם פה (אולי מלבד הכבידה - שזה דיון קצת שונה ממה שהבאת).
אתה מפליג למחוזות המדע הבדיוני.
אין סיבה שמה שהתפתח פה, יהיה שונה מהותית במקום אחר.
בדיוק מאותה סיבה שיש מספר דמיוני של כוכבים תואמי כדור-הארץ, שסביר שיש בהם חיים (תבוניים או לא).
ואין שום סיבה ששם תתפתח ביולוגיה, כימיה ופיזיקה שונה ממה שיש פה.
תחת ההנחות האלה אפשר להבין שבסוף, אין סיבה שמגוון החיים בכדוה"א, יהיה אנומליה ביחס לחיים ביקום, כי אז אנחנו הולכים לכיוונים של אמונות ודתות, וכי זה סותר כמה הנחות בסיסיות וידע מצטבר שמגבה אותן, על מה קורה מחוץ לבועה הכחולה שלנו.
רוצה להתפלסף על צורות חיים תבוניות שונות ממה שאנו רואים סביבנו ביומיום עד היום?
סבבה, אבל למה שיהיו בחלל החיצון ולא מסתובבים ביננו?
איזו סיבה יש להן להתפתח במקום מרוחק ולא פה, בשכונה שלנו, ופשוט עוד לא השכלנו לתקשר איתן?
מי קבע ששם יש טבלה מחזורית אחרת ומדע שונה מהידוע לנו?
זה רק במדע הבדיוני.
תוספת:
אתה תתפלא כמה מהר מתכנס מודל הקוף המקליד בתוך מערכת עם אילוצים, כך שהסיכוי שהקלף יהיה דומה במערכת אילוצים דומה - גבוהה מאוד.
יכול להיות שהשוני יהיה בהתאמה לתנאי סביבה שונים אבל כמו הפטריות עמידות לקרינה רדיואקטיבית שהתפתחו בצ׳רנוביל, זה יכול לקרות גם פה (אולי מלבד הכבידה - שזה דיון קצת שונה ממה שהבאת).
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
דווקא הסרט Arrival מ-2016 מנסה להראות משהו שונה. סרט מעולה למי שחובב מד"ב.ד"א, שמתם לב שה"חייזרים" שמציגים תמיד בנויים כמו בני אדם - ראש למעלה, 2 ידיים, 2 רגליים וכו? אנחנו כ"כ פאר היצירה שכל חיים תבוניים שהתפתחו בפינה אחרת של היקום נוצרו בדיוק לפי התבנית שלנו? עוד סיבה שכל פעם שמישהו מפרסם "תמונה" של חייזר כזה אני מבטל את זה כבדיה....
...
אני מניח שלקובץ של התמונה קוראים "היי-תראו-משהו-שהוא-לא-תיקי-אפשטיין-וממש-ממש-אמיתי-סופי-2"
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
או ציפורים תבוניותHuber כתב: או יצורים תבוניים שיתפתחו בנוזל עשויים להיראות אולי כמו תמנונים או דיונונים ענקיים – לא יהיה להם צורך ברגליים, וה"ידיים" שלהם אולי יהיו זרועות ציד גמישות....
רק איך הם יבנו חלליות?
ספרים מעניינים שעוסקים בזה
Children Of Time - מאוד אהבתי - נסיון להאיץ תבונה וגודל אצל קופים נקלט בעכבישים
וספרי המשך על תמנונים תבוניים וציפורים תבוניות