חשבונית מס ממיקרוסופוט ללקוחות פרטים ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
מישהו מכיר דרך לקבל חשבונית מס על תשלומים לחשבון שלא מוגדר עסקי ? התמיכה שלהם טוענת שזה נוגד את המדיניות שלהם. התחושה שלי שזה נוגד את החוק הישראלי, אבל מאד יכול להיות שאני טועה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
רכשת ממיקרוסופט ישראל?
חויבת במע"מ בעת הרכישה?
קיבלת קבלה או invoice הכולל חיוב במע"מ ואין לך חשבונית מס בגינו או שלא נכלל מע"מ בinvoice ?
משם אולי תוכל להתקדם.. ולתהות עם לשם קיזוז תשומות אתה רוצה לשלם את המע"מ שלא שילמת או חויבת בו, להערכתי, אבל אולי נופתע
חויבת במע"מ בעת הרכישה?
קיבלת קבלה או invoice הכולל חיוב במע"מ ואין לך חשבונית מס בגינו או שלא נכלל מע"מ בinvoice ?
משם אולי תוכל להתקדם.. ולתהות עם לשם קיזוז תשומות אתה רוצה לשלם את המע"מ שלא שילמת או חויבת בו, להערכתי, אבל אולי נופתע
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

הרכישה למעשה נעשה דרך האתר או אפליקציה (אני לא בטוח כי לא אני רכשתי, מנסה לעזור להורים). לא מפורט באתר שום דבר חוץ מסך הכל לתשלום. יש הוצאות שאפשר לקבל עליהן החזר ללא קשר למע"מ או להתקזז בהן, לפי רואה החשבון שלו.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ביחס להוצאות לא נדרשת חשבונית מס
חשבונית מס היא תנאי רק לעניין מע"מ וקיזוז תשומות
למיטב הבנתי וידיעתי כל קבלה או invoice הכוללים או ביחד עם אסמכתא לביצוע התשלום בפועל מספיקים לעניין דרישת הוצאות
חשבונית מס היא תנאי רק לעניין מע"מ וקיזוז תשומות
למיטב הבנתי וידיעתי כל קבלה או invoice הכוללים או ביחד עם אסמכתא לביצוע התשלום בפועל מספיקים לעניין דרישת הוצאות
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

תודה, אעביר לרו״ח שלהם ככה