היי,
אני מקים עמדת מרצה/מציג במועדון מושבי ומחפש פתרון לריכוז השליטה במערכת. המטרה היא לייצר קופסת שליטה חיצונית ונגישה שתהיה הממשק היחיד עבור משתמשי הקצה, כך שכל ההפעלות יתבצעו ממנה ללא צורך בפתיחת ארונות או התעסקות עם שלטים.
המערכת צריכה לכלול חיבור HDMI נגיש למרצה, וחשוב לי שתאפשר שליטה מלאה (הדלקה ווליום) על המקרן והרסיבר בלחיצת כפתור אחת. בנוסף, אני שואף לשלב במערכת מיקסר לשני מיקרופונים איך אוכל לחבר אותם שישמעו אותם במקביל למחשב?
בנוסף, הרסיבר הנוכחי שלי (Pioneer) תקול ואני מחפש המלצה לרסיבר חדש בתקציב של כ-1800 ש"ח שיתאים לקונספט הזה (קיבלתי המלצה על DENON AVRX580B). מיועד למערכת 5.1.
איזה רכיב/בקר ייתן לי את מעטפת השליטה הזו בצורה האמינה והפשוטה ביותר, ומה הוא דורש מבחינת תשתית?
תודה!
מצורף תמונה להמחשה כללית של המערכת:
פתרון שליטה לעמדת מרצה במועדון
ממה שעשיתי אצלי בחדר ישיבות במשרד זה עובד על אותו רעיון/עיקרון.
רסיבר ביתי לא מתאים לדבר כזה אלא צריך מגבר ייעודי (שאולי אפילו יותר זול מרסיבר) והשליטה מתבצעת עי מערכת בקרה כמו שיש בכל חדר ישיבות שרוצים שליטה למשל על הדלקה של הכל ב"לחיצה אחת"
מעבר לזה אני רק יכול להפנות אותך למי שעשה זאת אצלי.
רסיבר ביתי לא מתאים לדבר כזה אלא צריך מגבר ייעודי (שאולי אפילו יותר זול מרסיבר) והשליטה מתבצעת עי מערכת בקרה כמו שיש בכל חדר ישיבות שרוצים שליטה למשל על הדלקה של הכל ב"לחיצה אחת"
מעבר לזה אני רק יכול להפנות אותך למי שעשה זאת אצלי.