בניתי כלי קטן ומהיר לבדיקת IP (ipview.io)
אהלן חברים,
האמת היא שפשוט נמאס לי מכל האתרים הכבדים של בדיקות IP שמפוצצים בפופ-אפים ופרסומות, אז הרמתי פרויקט קטן לעצמי וחשבתי לשתף גם פה.
זה אתר מינימליסטי, מהיר ונקי: https://ipview.io
מה יש שם?
קודם כל, אפס פרסומות ואפס מעקבים.
תמיכה ב-IPv4 וגם ב-IPv6: האתר מזהה ומציג את שניהם במקביל .
תמיכה ב-CLI: אפשר פשוט לזרוק בטרמינל curl ipview.io ולקבל רק את הכתובת כטקסט (עוזר ממש לסקריפטים).
בדיקת Abuse: הכלי בודק אוטומטית מול AbuseIPDB ו-RDAP ונותן ציון אבטחה ל-IP.
Dev Tools: הוספתי למטה כפתור שמציג בדיוק אילו בקשות (Headers) מסוננות מגיעות לשרת ומאפשר להעתיק הכל כ-JSON.
איך זה עובד מאחורי הקלעים? (לחובבי ה-Raspberry Pi פה):
האתר רץ גם על פיי קטן אצלי בבית וגם על שרת ב-Oracle Cloud. כדי לא להתעסק עם פתיחת פורטים בראוטר ולשמור על ה-IP שלי מוסתר, הוצאתי את הכל החוצה דרך Tunnels של Cloudflare.
בגלל שה-API של AbuseIPDB מאפשר לי רק 1,000 קריאות ביום בחינם, זרקתי לשם גם מנגנון Caching קטן ב-PHP ששומר את התוצאות קצת, כדי שלא נשרוף את המכסה מהר מדי.
אם יש לכם רעיונות לעוד פיצ'רים קטנים או נתונים ששווה להוסיף לשם אשמח לשמוע:)
האמת היא שפשוט נמאס לי מכל האתרים הכבדים של בדיקות IP שמפוצצים בפופ-אפים ופרסומות, אז הרמתי פרויקט קטן לעצמי וחשבתי לשתף גם פה.
זה אתר מינימליסטי, מהיר ונקי: https://ipview.io
מה יש שם?
קודם כל, אפס פרסומות ואפס מעקבים.
תמיכה ב-IPv4 וגם ב-IPv6: האתר מזהה ומציג את שניהם במקביל .
תמיכה ב-CLI: אפשר פשוט לזרוק בטרמינל curl ipview.io ולקבל רק את הכתובת כטקסט (עוזר ממש לסקריפטים).
בדיקת Abuse: הכלי בודק אוטומטית מול AbuseIPDB ו-RDAP ונותן ציון אבטחה ל-IP.
Dev Tools: הוספתי למטה כפתור שמציג בדיוק אילו בקשות (Headers) מסוננות מגיעות לשרת ומאפשר להעתיק הכל כ-JSON.
איך זה עובד מאחורי הקלעים? (לחובבי ה-Raspberry Pi פה):
האתר רץ גם על פיי קטן אצלי בבית וגם על שרת ב-Oracle Cloud. כדי לא להתעסק עם פתיחת פורטים בראוטר ולשמור על ה-IP שלי מוסתר, הוצאתי את הכל החוצה דרך Tunnels של Cloudflare.
בגלל שה-API של AbuseIPDB מאפשר לי רק 1,000 קריאות ביום בחינם, זרקתי לשם גם מנגנון Caching קטן ב-PHP ששומר את התוצאות קצת, כדי שלא נשרוף את המכסה מהר מדי.
אם יש לכם רעיונות לעוד פיצ'רים קטנים או נתונים ששווה להוסיף לשם אשמח לשמוע:)
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
נראה מעולה,
אני מכיר שרוב ה- API עולים כסף (לפחות אחרי כמות קריאות מסויימת) ולכן יש פרסומות בשביל לנסות לכסות עלויות.
אני מכיר שרוב ה- API עולים כסף (לפחות אחרי כמות קריאות מסויימת) ולכן יש פרסומות בשביל לנסות לכסות עלויות.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
כל הכבוד! יוזמה מבורכת.