סלקום שידרגו אותי ל- 5 ג'יגה סימטרי...?
למה לשאול? פשוט תנסה...
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בדקתי, אין הבדל....
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

זהו, החגיגה נגמרה כעת. היה ניתוק יזום, וכבר לא מקבל סימטרי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
איזה באסה שעלו על זה. טוב, כל חגיגה צפויה להגמר.
האמת שלמרות שזה באמת מפתה כל החיבורים המהירים האלה אני שואל את עצמי למה צריך אותם ברמה הפרקטית מעבר לכיף הגדול של עצם המהירות.
האמת שלמרות שזה באמת מפתה כל החיבורים המהירים האלה אני שואל את עצמי למה צריך אותם ברמה הפרקטית מעבר לכיף הגדול של עצם המהירות.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

יצא לי להעלאות גיבויים ל-Google Drive וגיליתי שה-DoK בו השתמשתי הגביל אותי ולא מהירות החיבור...
בד"כ יש חוליה חלשה יותר בדרך:אמצעי איחסון ,אופן הכתיבה עליו (אקראי/סדרתי), שרת רחוק איטי, wifi, ועוד הרבה בדרך...
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
זה נשמע מהנה להגיע למצב שמה שמגביל אותך זו החומרה שלך ולא מהירות החיבור שלך לאינטרנט
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
למה אתה צריך פרייבט\ג'יפון ב200K ש"ח? קח איביזה שבורה יד 4 אבל סביר ב20 אלף ש"ח,יביא אותך מא' לב'oferlaor כתב: האמת שלמרות שזה באמת מפתה כל החיבורים המהירים האלה אני שואל את עצמי למה צריך אותם ברמה הפרקטית מעבר לכיף הגדול של עצם המהירות....
אין פה באמת הסבר "למה",אם אפשר="עדיף"
כולנו יכלנו (מי שלא טוחן הורדות\העלאות) להשאר ב VDSL 100 של בזק או דומה של הוט,למה צריך יותר? כולה גלישה\מיילים\הורדות פעם ב
אבל מתקדמים..
קיצור - אל תחפש הגיון\צורך,אני גם אשמח לחיבור כזה,אפילו אם לא אנצל עשירית ממנו רוב הזמן.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

העיקרון הוא פשוט, ברגע שיש היצע יש גם ביקוש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה לא טיעון טוב. כאן יש חד משמעית יתרון לרכב יקר: חווית נהיגה (נוחות, שקט, טכנולוגיה) ופחות תקלות. ברכבי יוקרה זה כבר באמת יותר שופוני (כי הרי אתה לא אמור להיות מסוגל לטוס 300 קמ"ש ברכבי יוקרה/מירוץ).l33cher כתב: למה אתה צריך פרייבט\ג'יפון ב200K ש"ח? קח איביזה שבורה יד 4 אבל סביר ב20 אלף ש"ח,יביא אותך מא' לב'
אין פה באמת הסבר "למה",אם אפשר="עדיף"
כולנו יכלנו (מי שלא טוחן הורדות\העלאות) להשאר ב VDSL 100 של בזק או דומה של הוט,למה צריך יותר? כולה גלישה\מיילים\הורדות פעם ב
אבל מתקדמים..
קיצור - אל תחפש הגיון\צורך,אני גם אשמח לחיבור כזה,אפילו אם לא אנצל עשירית ממנו רוב הזמן....
אבל עם מהירות רשת זה טיפה פחות ברור. כי אין אפליקציות ש "נפתחות" כשהמהירות עולה מעל רמה מסויימת.
הדבר היחיד אולי שבאמת יכול להפתח זה העברה של כל האחסון לענן, אבל לא בטוח שכלכלית זה עושה שכל להרחיק את התכנים מהבית.