:כותרת: מעבדי תמונה של LOEWE

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
שלח תגובה
XEON פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

13 מעבדי תמונה במסך הזה,בדקתי את הפיקסלים עם זכוכית מגדלת.זה נראה כאילו מודפס בלייזר.כל פיקסל בדיוק במקום שלו ללא שום מריחה.
אני מקווה ומצפה לבדיקת המסך הזה ע"י עופר
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

פיצלתי את השרשור בהתאם.

XEON,

לשאלתך. פניתי ללווה. כרגע אין להם מסכים שהם יכולים להעביר לי לבדיקה. ברגע שיהיו, אני מקווה שיזכרו לפנות אלי.

אני אשמח לעשות בדיקה בהתאם.

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

Leowe קנו רשיון לטכ' Digital Natural Motion מפיליפס, ומשם מגיעה איכות התנועה בטלוויזיה.

זה ברור לי בהחלט שהם הוסיפו ושיפרו אותה פלאים, כי בלווה זה עדיין נראה הרבה יותר טוב מאשר בפיליפס.

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

לא סתם LOEWE מתומחרת גבוה, היא פונה לעשירון העליון ומפנקת אותו, ברוב המקרים יותר מכל טלויזיה אחרת. הם תמיד היו בקדמת הטכנולוגיה והעיצוב. לדוגמא: הם הראשונים היו להוציא טלויזיות סטריאו, עוד בראשית שנות השמונים ולאמץ תקן A2 (GERMAN).
The Black Wax

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

שוב הגענו לנקודה שבה יש להחליט האם להשקיע יותר במוצר איכותי היום , ביודעין כי לאחר שנה -שנתיים מהרכישה , יהיה ניתן לרכוש מוצר מתקדם יותר, בפחות כסף, :wink:

יחד עם זאת , אני בהחלט לא פוסל את LOEWE , (l)

כאן זה כבר עניין של דרך חיים וסדר עדיפויות . (b)

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני בגישה של "קנה מוצר איכותי - תהנה ממנו במלי להרגיש שהתפשרת"... מה יהיה עוד שנתיים... איש אינו יודע..
The Black Wax

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

roeek כתב:אני בגישה של "קנה מוצר איכותי - תהנה ממנו במלי להרגיש שהתפשרת"... מה יהיה עוד שנתיים... איש אינו יודע..
...
(Y)

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

נראה לי שאתם משליכים על היתרונות של לווה מתקופת ה- CRT על המצב כעת ואני לא בטוח שזה נכון (ולא בטוח שלא).

אל תשכחו שהטכנולוגיה אז היתה דיי קפואה ואם קנית את הטוב ביותר היום כנראה שהוא יהיה רלוונטי גם מחר ומחרתיים.

במסכים דקים של היום אני לא בטוח שזה המצב, ואני גם בכלל לא בטוח שלווה נותנת משהו מעבר למתחרים המובילים (לפחות לפני שנה וקצת כשבדקתי לא מצאתי יתרון אך כן מצאתי חסרונות).
HiFiMusic IL

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ברשותי מסך LOEWE LCD 37 דגם XELOS שנרכש לפני שלוש (!) שנים. אני כלכך מרוצה, שלא עלה בדעתי להחליפו. בד בבד אני לא מפסיק לשמוע קיטורים מכל חבריי שרכשו מסכים זולים יותר, ובתקופה מאוחרת בהרבה...
The Black Wax

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

aloni כתב:נראה לי שאתם משליכים על היתרונות של לווה מתקופת ה- CRT על המצב כעת ואני לא בטוח שזה נכון (ולא בטוח שלא).

אל תשכחו שהטכנולוגיה אז היתה דיי קפואה ואם קנית את הטוב ביותר היום כנראה שהוא יהיה רלוונטי גם מחר ומחרתיים.

במסכים דקים של היום אני לא בטוח שזה המצב, ואני גם בכלל לא בטוח שלווה נותנת משהו מעבר למתחרים המובילים (לפחות לפני שנה וקצת כשבדקתי לא מצאתי יתרון אך כן מצאתי חסרונות).
...
אין ספק שב-CRT לווה היו המלכים הבלתי מעורערים. לדוד שלי עדיין יש טלוויזיה 34" שלהם בסלון והוא לא רואה שום תירוץ ראוי להחליף אותה בשנים הקרובות.

קפוץ לביג בוקס בבילו סנטר, ותעיף מבט בעשרות הטלוויזיות שעל הקיר. הלווה כל כך בולטת גם בגודל הקטן של 37" שזה פשוט מדהים. כשאני הייתי שם, שידרו את Ice Age 2 ב-DVD. איכות התמונה ובעיקר התנועה היתה כל כך מושלמת שהדמויות נראו כאילו זינקו מהמסך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

אני מאוד אתפלא אם אגלה שהם רכשו את זה מפיליפס.

1. פיליפס הם לא המובילים בתחום (לחלוטין לא).
2. הם גם לא הזולים ביותר בתחום
3. הם התחרות הגדולה ביותר של לווה (לפחות לפי לווה) ב-HIGH END האירופאי...

בכל מקרה, יש פתרונות של חברות שונות וגדולות לעיבוד תמונה טוב (HQV, VXP הם רק שתי דוגמאות כאלה).

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

הנה:

http://www.nxp.com/news/content/file_967.html

“We are going to use this next-generation of high-end motion compensation/edge dependent de-interlacing device in our new TVs, based on matrix displays such as PDP, LCD and DLP,” said Roland Bohl, Head of TV Development, Loewe Opta GmbH. “Because of our close partnership with Philips in the field of high-end video processing, we are the first company to be able to apply this technology for the consumer market. The first product, Spheros-42-HD, will be launched in July 2003.”

NXP היא חברה בבעלות Philips.
אגב, החברה השניה שקנתה את הזכויות לטכנולוגיה היא, תאמינו או לא, Metz.

למעוניינים בעוד קצת מידע:

http://translate.google.com/translate?h ... 26pwst%3D1
 http://www.cdrinfo.com/Sections/News/De ... wsId=14867

http://www.research.philips.com/newscen ... -free.html

http://www.nxp.com/news/content/file_152.html

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

זה ציטוט מ-2003, איך זה רלוונטי כיום?

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

קודם כל זה רלוונטי בגלל שהיית בספק ש-Loewe ישתמשו בטכנולוגיה של המתחרים הכי גדולים שלהם. :D

לטכנולוגית ה- Natural Motion של פיליפס היה אב טיפוס כבר ב-1992. גם השבב שמדובר בכתבה שצירפתי משתמש בטכנולוגיה הזו.

אני לא מוצא את הכתבה המקורית שמדברת על כך שלווה ומץ משתמשים בטכנולוגיה של פיליפס, אבל זכור לי שהיה כתוב שם שלפיליפס יש פטנט על ההמצאה של "Motion Estimation", אשר פותחה על ידי פרופסור ג'ררד די-האן. ב-2001 הוגש הפטנט
ל-Digital Natural Motion (יצא לו דווקא על 9.11.2001 :?).

אני לא אהיה מופתע אם כל מי שמפתח איזהשהוא מימוש דומה (כמו לדוגמא Movie Mode של סמסונג) חייב לשלם משהו לפיליפס בזכות הפטנט הזה.
פטנט:
http://www.patentstorm.us/patents/6289051.html

דף הבית של ג'ררד די האן:
http://www.ics.ele.tue.nl/~dehaan/index.html

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

הבעתי ספק אם היום לווה היו עושים מהלך כזה. זה כמובן גם אפשרי היום, רק לא הגיוני (בעבר כן, כי לא היה מבחר של יצרני צ'יפים של מעבדי תמונה)...

פיליפס רחוקים היום מאוד מלהיות החזית בתחום עיבוד התמונה (אין לי מושג אם בעבר הם היו טובים יותר). יש כמה תחומים (INTERMEDIATE FRAMES) שבו הם מצליחים מאוד, אבל סה"כ החזית מנוהלת על ידי כמה חברות גדולות (GENNUM, SILICON OPTIX, ABT, MERIDIAN, GENESIS)..

את הפטנט החשוב ביותר בתחום המציא YVVES FAROUDJA וזה 3:2 INVERSE TELECINE וזה מהפכני באמת.

כיום החזית האמיתית היא MOTION COMPENSATION והחברה היחידה שיש לה פיתרון לזה היא SILICON OPTIX (מכיוון שרכשה חברה בשם TERRANEX שיש להם את הפיתרון).

איכות ה-DEINTERLACING כבר מאוד טובה בצ'יפים החדשים ביותר של החברות המובילות, וכעת האתגר הוא INTERMEDIATE FRAMES (שם דווקא לפיליפס יש יתרון יחסי) שעשים ANTI JUDDER, לעשות NON RINGING SCALING (כרגע יש רק חברה אחת עם פיתרון ביד, ולפחות שניים שאני מכיר שעובדים על פיתרון כזה), ולעשות NOISE REDUCTION חכם לרעש כיווץ דיגיטלי (כרגע יש רק שתי חברות עם פיתרון, אחת עם פיתרון חלקי, ועוד אחת לפחות שעובדת על פיתרון נוסף...).

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

oferlaor כתב:הבעתי ספק אם היום לווה היו עושים מהלך כזה. זה כמובן גם אפשרי היום, רק לא הגיוני (בעבר כן, כי לא היה מבחר של יצרני צ'יפים של מעבדי תמונה)...

פיליפס רחוקים היום מאוד מלהיות החזית בתחום עיבוד התמונה (אין לי מושג אם בעבר הם היו טובים יותר). יש כמה תחומים (INTERMEDIATE FRAMES) שבו הם מצליחים מאוד, אבל סה"כ החזית מנוהלת על ידי כמה חברות גדולות (GENNUM, SILICON OPTIX, ABT, MERIDIAN, GENESIS)..

את הפטנט החשוב ביותר בתחום המציא YVVES FAROUDJA וזה 3:2 INVERSE TELECINE וזה מהפכני באמת.

כיום החזית האמיתית היא MOTION COMPENSATION והחברה היחידה שיש לה פיתרון לזה היא SILICON OPTIX (מכיוון שרכשה חברה בשם TERRANEX שיש להם את הפיתרון).

איכות ה-DEINTERLACING כבר מאוד טובה בצ'יפים החדשים ביותר של החברות המובילות, וכעת האתגר הוא INTERMEDIATE FRAMES (שם דווקא לפיליפס יש יתרון יחסי) שעשים ANTI JUDDER, לעשות NON RINGING SCALING (כרגע יש רק חברה אחת עם פיתרון ביד, ולפחות שניים שאני מכיר שעובדים על פיתרון כזה), ולעשות NOISE REDUCTION חכם לרעש כיווץ דיגיטלי (כרגע יש רק שתי חברות עם פיתרון, אחת עם פיתרון חלקי, ועוד אחת לפחות שעובדת על פיתרון נוסף...).
...
לא הבנתי דבר :wink:

עפר היקר :

בשורה התחתונה, באם היית עומד לרכוש LCD "42 , מה היית קונה ?

לווה או פיליפס ?

:מבולבל:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #17