התחדשתי במגבר HEGEL H390! תם המסע (לעת עתה)
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
איתי יקירי
אני מאוד מעריך את האמירה שלך שבאה ממקום טוב אבל מאוד סובייקטיבי לדיעות ומערך הקדימויות שלך
התחביבי שלי חייב להשתלב ברצונות ובהעדפות של ההנהלה שלי, הסדר בסלון זה התחום שלה והציוד הסטיראופוני הוא התחום שלי.
בסיטואציה הלוקלית שלי המזנון הוא עובדה חייה וקיימת שאינה ניתנת לשינוי מבחינת ההנהלה, האסטטיקה חשובה לה לאין ערוך מהאקוסטיקה
אז אני עושה את המיטב כדי שהאקוסטיקה תשתלב עם האסטטיקה והסטאפ הזה הוא האופטימלי לסיטואציה הלוקלית שלי פה
ואני חייב לומר שהסיטואציה הלוקלית מאוד נעימה לי ואני מאוד אוהב אותה, אני חייב לומר שהתוצאה עולה על הציפיות שהיו לי מהסטאפ הזה
אז אולי יש לי דגרדציה באיכות השמיעה שלי (למשל אני לא הבחנתי בהבדל בשמע בין המקולים שחוברו בכבלים רגילים לבין הכבלים הסגולים המאוד מומלצים שקיבלתי יחד עם המגבר) ואני מאושר מהתוצאה שקיבלתי מהסטאפ שלי כרגע,
לכן ההחלטה שלי לא להמשיך ולשדרג את הסטאפ הנוכחי אלא להנות ממנו כל עוד אני מצליח לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה
שוב תודה לכולם על ההערות הבונות ולדעתי גם נכונות לכם. אבל עבורי אני ב Comfort zone שלי ולכן אני מתרכז כרגע להנות ממנו
אני מאוד מעריך את האמירה שלך שבאה ממקום טוב אבל מאוד סובייקטיבי לדיעות ומערך הקדימויות שלך
התחביבי שלי חייב להשתלב ברצונות ובהעדפות של ההנהלה שלי, הסדר בסלון זה התחום שלה והציוד הסטיראופוני הוא התחום שלי.
בסיטואציה הלוקלית שלי המזנון הוא עובדה חייה וקיימת שאינה ניתנת לשינוי מבחינת ההנהלה, האסטטיקה חשובה לה לאין ערוך מהאקוסטיקה
אז אני עושה את המיטב כדי שהאקוסטיקה תשתלב עם האסטטיקה והסטאפ הזה הוא האופטימלי לסיטואציה הלוקלית שלי פה
ואני חייב לומר שהסיטואציה הלוקלית מאוד נעימה לי ואני מאוד אוהב אותה, אני חייב לומר שהתוצאה עולה על הציפיות שהיו לי מהסטאפ הזה
אז אולי יש לי דגרדציה באיכות השמיעה שלי (למשל אני לא הבחנתי בהבדל בשמע בין המקולים שחוברו בכבלים רגילים לבין הכבלים הסגולים המאוד מומלצים שקיבלתי יחד עם המגבר) ואני מאושר מהתוצאה שקיבלתי מהסטאפ שלי כרגע,
לכן ההחלטה שלי לא להמשיך ולשדרג את הסטאפ הנוכחי אלא להנות ממנו כל עוד אני מצליח לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה
שוב תודה לכולם על ההערות הבונות ולדעתי גם נכונות לכם. אבל עבורי אני ב Comfort zone שלי ולכן אני מתרכז כרגע להנות ממנו
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
בן אדם קנה ציוד ומיקם בהתאם לאפשרויות הנתונות אצלו בבית והסביר ששינוי /החלפת מזנון לא רלוונטית .
הוא נהנהההההה
אתם לא מפסיקים לחפור לו בשכל ולהראות שאתם מומחים ויודעים .הוא גם יודע אבללללל הסביר לכם שאין אופציה לשינוי מזנון/קירות/בית אצלו.
שחררו אותו, חאלסססססס
אשכרה הזיה
הוא נהנהההההה
אתם לא מפסיקים לחפור לו בשכל ולהראות שאתם מומחים ויודעים .הוא גם יודע אבללללל הסביר לכם שאין אופציה לשינוי מזנון/קירות/בית אצלו.
שחררו אותו, חאלסססססס
אשכרה הזיה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה הקשר לנסיון...
הוא הסביר לך שהוא מסכים איתך אבל שאין מבחינתו אופציה אחרת, מה לא הבנת ???
הזיה
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לא רק משה קיים בפורום...חחח,
למרות שקשע לבלוע, דווקה את משה מצליח לקבל ומבין את המצב שנמצא בו...רואה זאת אצל לא מעט מהחובבים , קשה (מעט) לקבל סטנדפיסטים למינהם...שרואים בתחום בדיחה, עם חלב על השפתיים, למרות גילם...חח
למרות שקשע לבלוע, דווקה את משה מצליח לקבל ומבין את המצב שנמצא בו...רואה זאת אצל לא מעט מהחובבים , קשה (מעט) לקבל סטנדפיסטים למינהם...שרואים בתחום בדיחה, עם חלב על השפתיים, למרות גילם...חח
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
גאה בהחלט להיות צעיר ותינוקי עם חלב על השפתיים.
חסר נסיון אגב זה כיף גדול כי ככה אני צפוי לגלות עולמות
חדשים בקרוב.(;
אבל אתה?
אתה תמשיך להיות מתוסכל מלהחליף .. להחליף...ועוד
קצת טוב ממה שהיה קודם..ועוד קצת הזיות שבכאילו אתה
שומע.
לך תעשה בדיקה שמיעה . 12 khz צפונה אתה לא שומע
כלום. אבל הזיות יש למכביר..
חחח.
כל הקהילה כבר לא מתייחסים למילה ממה שאתה כותב.
חסר נסיון אגב זה כיף גדול כי ככה אני צפוי לגלות עולמות
חדשים בקרוב.(;
אבל אתה?
אתה תמשיך להיות מתוסכל מלהחליף .. להחליף...ועוד
קצת טוב ממה שהיה קודם..ועוד קצת הזיות שבכאילו אתה
שומע.
לך תעשה בדיקה שמיעה . 12 khz צפונה אתה לא שומע
כלום. אבל הזיות יש למכביר..
חחח.
כל הקהילה כבר לא מתייחסים למילה ממה שאתה כותב.
היית בדיחה ונשארת בדיחה.
תהנה לך
מהציוד המגוחך שלך... חחח
זוכר עוד, אך התווכחת איתי על 100 שח כשהתעניינת על מורלים לוויינים חדשים סגורים שרק נרכשו לפרויקט שלא מומש, שהצעתי בחצי מחיר...
לך תעשה חומוס...
תהנה לך
מהציוד המגוחך שלך... חחח
זוכר עוד, אך התווכחת איתי על 100 שח כשהתעניינת על מורלים לוויינים חדשים סגורים שרק נרכשו לפרויקט שלא מומש, שהצעתי בחצי מחיר...
לך תעשה חומוס...
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

גם אני זוכר כל מיני זכרונות למשל שהתעקשת שהאלמנטים ברמקולי ה b&w שהיו לך גדולים יותר ממה שמציין היצרן בדגם זהitay123 כתב: היית בדיחה ונשארת בדיחה.
תהנה לך
מהציוד המגוחך שלך... חחח
לך תעשה חומוס......

כבר אז היית בדיחה בפורום.אבל מאז גדלת והתחלת לנשום אויר בין הכלים.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 27/03/2026 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ליאור כמות הבדיחות שיש עליו בפורום היא אין סופיתLiorShap כתב: אגב בקרוב אני אספר לכולם מה דעתך על svs.
לפני האינטרס העכשווי הקיים.
יש לי ציטוטים בלי סוף...

3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
איתי,
אני מסכים איתך לגבי הסידור שם, יש הרבה במה שאתה אומר. אבל יש מצב נתון.
קבל את זה שיש דיעות אחרות, טעם/שמיעה שונים, מגבלות בחדר, תקציב וכו', אם לא מסכימים איתך אז תמשיך הלאה או שתתן דיעה משלך לנושא מניסיונך, אבל מה כל הירידות והעקיצות ההדדיות האלה עוזרות?
אגב מה חשוב גיל? זה עלבון? אני נכנסתי ברצינות לתחביב הזה אחרי ששמעתי אצל מישהו הרבה הרבה יותר מבוגר ממני אחרי שהבנתי אצלו לאיזה רמה אפשר להגיע בסלון הרבה פחות מסודר ממה שיש כאן, אצל משה זה עוד מדוגם..
כבד אחרים ויכבדו אותך, קל מאוד.
אני מסכים איתך לגבי הסידור שם, יש הרבה במה שאתה אומר. אבל יש מצב נתון.
קבל את זה שיש דיעות אחרות, טעם/שמיעה שונים, מגבלות בחדר, תקציב וכו', אם לא מסכימים איתך אז תמשיך הלאה או שתתן דיעה משלך לנושא מניסיונך, אבל מה כל הירידות והעקיצות ההדדיות האלה עוזרות?
אגב מה חשוב גיל? זה עלבון? אני נכנסתי ברצינות לתחביב הזה אחרי ששמעתי אצל מישהו הרבה הרבה יותר מבוגר ממני אחרי שהבנתי אצלו לאיזה רמה אפשר להגיע בסלון הרבה פחות מסודר ממה שיש כאן, אצל משה זה עוד מדוגם..
כבד אחרים ויכבדו אותך, קל מאוד.