The Koreans - סדרת הריגול קוריאנית רימייק לסדרה "האמריקאים" עם לי ביונג האן

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11467
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2402 פעמים

שליחה #1 

The Koreans סדרת דרמת ריגול קוריאנית רימייק לסדרת המופת The Americans בעבודה ברשת FX & Disney. כבי בעבר כמה פעמים שלטעמי זו סדרת הריגול הטובה ביותר שהופקה, אין משהו שדומה לה באיכות ביצוע. כזכור זוג מרגלים (קרי ראסל ומת'יו ריס בהופעה מהפנטת) סוכני ק.ג.ב. סובייטים נשלחו בעודם צעירים לחיות בארצות הברית ולהתחזות לבני זוג אמריקאים לכל דבר כדי לרגל.
https://www.imdb.com/name/nm10798042/?r ... %20Koreans

העלילה תהיה מטבע הדברים בקוריאה, ותתרחש במהלך גל הדמוקרטיזציה ששטף את דרום קוריאה בתחילת שנות ה-90
ועוקבת אחרי משפחה מהמעמד הבינוני שמסתירים סוד, בעודם מנהלים משפחה עם ילדים, הם בעצם מרגלים של צפון קוריאה.
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv ... 236546436/

ליהוק - Lee Byunghan / Han Jimin - (שחקן מצוין הופיע בסרט המומלץ שלי, "ראיתי את השטן" "משחק הדיונון" ועוד).

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3545
נתן תודות: 1107 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

נשמע מעניין, תודה על העדכון
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #3 

נשמע מעניין אבל אני כמעט לא רואה רימייקים של סדרות או של סרטים.
אם ראיתי את המקור למה לבזבז זמן כאשר העלילה ידועה מראש?
אבל אם יהיה ערך מוסף מיוחד שאין בגרסה המקורית, יש מצב.
אני עוקב אחרי הפוסט עד שתיהיה ביקורת על עונה שלמה.
Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
תגובות: 11467
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2402 פעמים

שליחה #4 

קשה גם עבורי (וגם זוגתי) היות וזו הייתה אחת הסדרות מהטובות שראינו בעשרות האחרונים
היא מדורגת ברשימה המצומצמת של סדרות שנזכור לתמיד ונשוחח על הכיף שהיה בצפייה המשותפת.

חרף זאת רימייק אמור לתת כיוון מעט שונה כדי להצליח, לכן יש לי תחושה טובה לרימייק בפרט שיש בה ליהוק מעולה (תראה את I Saw the Devil)
וגם אני חובב ידוע של תכנים קוריאנים שלטעמי הן ברמה מאוד גבוהה. אבל מבין שלרוב הצופים השפה מעט קשה (אפילו מאוד)
וההתנהלות של הדמויות (מחוות של כבוד, דיבור חזק וצעקני, התנהגות לפעמים מוזרה וכד') לא קלה לעיכול למי שלא מורגל לזה
וזה חבל כי יש להם עולם כל כך עשיר של תכנים שהרוב מפספסים אותן בגלל הסיבות הנ"ל.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”