מחפש תוכנה חינמית לניהול ועד בית, כולל הפקת קבלות דיגיטליות

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32976
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש דרך להיפטר מקבלות הנייר של ועד הבית, שהן מסורבלות וכמובן מיושנות, כלומר שאוכל להפיק קבלה דיגיטלית שאוכל לשלוח אותה בוואטס אפ לדיירים.
כיום אני משתמש בגליון אקסל רגיל, אחד חדש לכל שנה, שבו אני רושם ומסכם עם נוסחאות אקסל פשוטות את ההכנסות וההוצאות של הבניין + משתמש באתר של הבנק לצפייה בפעולות וביתרה.

יש את האתר לניהול ועד הבית של האגודה לתרבות הדיור, אבל הוא ארכאי כמו הפנקסי קבלות מנייר שהם נותנים, בקבלות הדיגיטליות שלהם יש רק צ'ק או מזומן ואין העברה בנקאית, וגם אי אפשר לבחור טווח של חודשי תשלום, ראו תמונה לדוגמא:
יש גם את אתר שכנים, הנותן אפשרות גם לגבייה עם כרטיס אשראי בעמלת סליקה של 1.6%, וחשבתי אולי להירשם לאתר הזה, וכמובן לא להשתמש באופציית כרטיס האשראי:
https://shchenim.co.il/page/software

אני כמובן הייתי מעדיף תוכנה מקומית חינמית, כדי לא להיות תלוי באתר שנותן שירות כזה.

מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם ניהול "דיגיטלי" של ועד הבית?

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

גוגל ג'מיני הציע:

https://www.homenet.org.il
https://vadhbit.co.il

Batnun

.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78758
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5370 פעמים

שליחה #3 

יכול להמליץ על digital-invoice לניהול און ליין כלכלי וחשבוניות. זה לא ספיציפי לועד בית וזה חינם אם מספר הטרנזקציות מספיק נמוך.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3544
נתן תודות: 1105 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #5 

תודה על התשובות, אבדוק ואנסה.
ואשמח כמובן להמלצות גם מכאלה שממש התנסו בגזברות ועד בית בצורה דיגיטלית כלשהי מעבר לקובץ אקסל וקבלות מנייר.

contact64
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

בוקר טוב,

אני עובד עם חברה שנקראת blink.co
הם מרכזים את כל נושא הגביה ומעבירים את הכסף לחשבון הועד בצורה מרוכזת פעם בחודש - יש מעקב על חייבים והם גם מוציאים את הקבלות למשלמים ,
יש הפרדה בן תשלומים חד פעמיים של בעלי דירות ותשלומים שוטפים של שוכרים. יש אפשרות להכניס לשם את את נושא התשלומים כדי לייצר דוחות.
הם שולחים תזכורות לדיירים שטרם שילמו ומעבר לכניסה שלי לקראת סוף החודש כדי לוודא ממש אין התעסקות מצידי.
עולה כמה שקלים פר דייר לחודש אבל לפחות מבחינתי שווה את כל ההתעסקות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46317
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #7 

יש לך באמת דיירים שצריכים קבלות או שזוהי יוזמה שלך? אתה סתם מוסיף לעצמך עבודה שלא צריך. תן קבלות מנייר רק למי שמבקש.
ותחסוך את התשלום לאגודה לתרבות הדיור, זה לא נותן כלום.

pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

נותן קבלות לאלה שלא משלמים בהוראת קבע. חלק ביקשו (עצמאיים בעלי עסק וכו), וחלק משתמשים בזה כדי לדעת כמה הם שילמו (למרות שתמיד יכולים לשאול אותי).
תרבות הדיור דווקא כן עזרו לנו קצת פה ושם, אם כי לא הרבה.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3859
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #9 

דורון ידידי,
תן לשכן אחר לנהל את וועד הבית 🙃
And the meek shall inherit the earth
...

pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #10 

😆
למזלי יש לי שותף בועד הבית שמתעסק בכל הקטסטרופות המעצבנות כמו בעיות אינסטלציה וכו.
אני הסתפקתי בגזברות, מצלמות במעגל סגור (דווקא היה כיף לעשות את זה) וענייני חשמל.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #11 

היי,

יש אולי מסקנה בנוגע לתוכנה חינמית שאפשר להפיק בה קבלות של וועד בית?

תודה,

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 643 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #12 

היום הייתי מרכז את כל זה מול NotebookLM. כיום אני מנהל את כל הכספים שלי מולו והצלחתי לחסוך בעזרתו לא מעט כסף. זה כמו רואה חשבון פרטי, אבל יכול לשמש לכל מטרה בעצם.

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1640
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #13 

Huber כתב: היום הייתי מרכז את כל זה מול NotebookLM. כיום אני מנהל את כל הכספים שלי מולו והצלחתי לחסוך בעזרתו לא מעט כסף. זה כמו רואה חשבון פרטי, אבל יכול לשמש לכל מטרה בעצם.
...
אשמח קצת להסברים איך אתה עובד איתו - נשמע מעניין

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 643 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #14 

מבחינתי מה שאני עושה איתו זה ניהול כספים/השקעות/הוצאות. פתחתי "מחברת" יעודית לזה, העליתי לשם את כל המידע מחברת האשראי, מהבנקים, מקרנות הפנסיה, כל התשלומים שיש לי כגון מנויים, ביטוחים, מים/חשמל/גז/ארנונה וכו - כל החשבוניות/הוצאות וכל מה שקשור לכספים והוא נתן לי תמונה מאוד ממוקדת ויפה על מה שקורה עם ההוצאות שלי מול ההכנסות, אפא אני עומד מבחינה כספית/השקעות, והכי חשוב הוא מצא לי המון חריגות כגון חיובים כפולים בביטוחים (שהסוכן ביטוח ה"מבריק" שלי פספס), חיוב חריג בחשבון המים (מסתבר שהם חייבו אותנו לפי נפש אחת בלבד ולא 4 כפי שהיה צריך, מה שכמעט הכפיל את החיוב) ועוד ועוד. הוא מתפקד אצלי כרואה חשבון לכל עניין ודבר בקלות מדהימה וחסך לי אלפי שקלים בשנה על הוצאות מיותרות ונתן לי מבט על שלא היה לי לפני על הנכסים והחסכונות שלי.

כלי מדהים.

אבל כמו שזה מנהל אצלי כספים זה יכול לנהל כל דבר אחר כל עוד אתה מספק לו את המידע/נתונים.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”