רמקולים ומגבר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
עופרפולק
אני מחפש סאבוופר והגעתי למכירה הזו.
אני תוהה לעצמי (לא בביקורת): למה שאקנה סאב משומש ב2500ש"ח כאשר חדש עולה באינטרנט 3500 ש"ח ואם אקפוץ לחנות הוא יעלה לי כ-3000 ש"ח?
זה לא מוצר נדיר, ייחודי, מבוקש.. סה"כ אתה מוכר סאבוופר משומש ב20% פחות מהמחיר הריאלי שלו כחדש...
אני מחפש סאבוופר והגעתי למכירה הזו.
אני תוהה לעצמי (לא בביקורת): למה שאקנה סאב משומש ב2500ש"ח כאשר חדש עולה באינטרנט 3500 ש"ח ואם אקפוץ לחנות הוא יעלה לי כ-3000 ש"ח?
זה לא מוצר נדיר, ייחודי, מבוקש.. סה"כ אתה מוכר סאבוופר משומש ב20% פחות מהמחיר הריאלי שלו כחדש...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
בהחלט לא קל למכור ציוד AV משומש כאשר בקושי אנשים רוכשים חדש. גם אני כמה הרבה זמן מנסה למכור דנון X4400H במצב שמור מעולה ב 2000 שח בלבד. אגב גם אני עברתי לפני 4 חודשים לגור לבדי בדירה קטנה בשכירות, אבל בנסיבות מצערות אחרי שחזרתי מפוסט דוקטורט בחול לגלות שאשתי גילתה שאם היא יכולה להסתדר בלעדי שנתיים כמעט, היא יכולה להמשיך להסתדר לכל החיים... אבל זה לא מנע ממני לקדוח ולהתקין סאטאפ של 5.2.4 בחדר 3 על 4 מטר בלבד עם X4800H שאני מצטער שרכשתי כי אני מקבל את אותו הסאונד גם מה X4400H בזכות ה A1X.
צריך רק סבלנות ומעט גמישות ואני מניח שאפשר למכור. או שפשוט תתחיל לקדוח ולהינות מהציוד...
בהצלחה
צריך רק סבלנות ומעט גמישות ואני מניח שאפשר למכור. או שפשוט תתחיל לקדוח ולהינות מהציוד...
בהצלחה
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
הסאב בצבע שחור מבריק עולה יותר מהצבע עץ . הסאב כמעט בעצם לא כמעט הוא לא עובד כבר שנתיים כי אני בשכירות ואין לי חשק לסדר את החדר בשביל לראות סרטים . הסאב חדש חדש זה שהוא אצלי נחשב משומש .....בסדר אבל פחות 1000 שקל מהחנות לדעתי הוגן מאוד .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass