ראיתי את קרב רודף קרב בקולנוע מזמן עם אשתי ומאוד ניהינינו. לדעתי זה הסרט הכי טוב ב 2025 וראיתי לא מעט סרטים.
אני מתפלא שסוף סוף נותנים אוסקר לסרט שהציבור אוהב ולא רק המבקרים.
"קרב רודף קרב" גרף שישה פרסי אוסקר, "חוטאים" ארבעה פרסי אוסקר
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11493
- נתן תודות: 1190 פעמים
- קיבל תודות: 2415 פעמים
היו כבר מקרים של קונצנזוס בין מבקרים לצופים. אבל וללא ספק זה חיבור נדיר יחסית
למרות שלרוב הבחירה בסרט הטוב ביותר, לא מתיישרת אף פעם עם טעמו של הצופה הרגיל, לכן אני לוקח את הבחירה בספקנות
כי לרוב היא לא קולעת לטעמי.
סתם מקבץ של סרטים שזכו בתארים של מלוכה, ולא הבנתי על מה מדובר (אבל אני אוהב להתנסות בסרטים חריגים, מה שרוב הצופים לא מעיזים לעשות, כנראה בצדק).
- If I Had Legs I'd Kick You - (באמת אם היו לי רגליים הייתי בועט בסרט הזה מכל המדרגות).
- Sorry Baby - (אפילו החתול נראה אומלל בסרט מייסורים).
למרות שלרוב הבחירה בסרט הטוב ביותר, לא מתיישרת אף פעם עם טעמו של הצופה הרגיל, לכן אני לוקח את הבחירה בספקנות
כי לרוב היא לא קולעת לטעמי.
סתם מקבץ של סרטים שזכו בתארים של מלוכה, ולא הבנתי על מה מדובר (אבל אני אוהב להתנסות בסרטים חריגים, מה שרוב הצופים לא מעיזים לעשות, כנראה בצדק).
- If I Had Legs I'd Kick You - (באמת אם היו לי רגליים הייתי בועט בסרט הזה מכל המדרגות).
- Sorry Baby - (אפילו החתול נראה אומלל בסרט מייסורים).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
אחת הדוגמאות הכי טובות שאני יכול לתת:
הסרט The Lobster
שזכה לביקורות מטורפות ומהללות מהמבקרים, שרק חלקם טרח לציין שזהסרט לא לכל אחד..
למשל:
https://www.rogerebert.com/reviews/the- ... 6?hl=en-US
אחד הסרטים הגרועים שצפיתי בהם.
דוגמא נוספת A Ghost Story
הסרט The Lobster
שזכה לביקורות מטורפות ומהללות מהמבקרים, שרק חלקם טרח לציין שזהסרט לא לכל אחד..
למשל:
https://www.rogerebert.com/reviews/the- ... 6?hl=en-US
אחד הסרטים הגרועים שצפיתי בהם.
דוגמא נוספת A Ghost Story
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11493
- נתן תודות: 1190 פעמים
- קיבל תודות: 2415 פעמים
אכן שני סרטים גרועים שהמבקרים עפו עליהם. ויש עוד הרבה דוגמאות שאפילו לא טרחתי לכתוב עליהם ביקורת
למרות שאני מקפיד כן להעלות חוויות על סרטים כדי להזהיר או לתת נקודת מבט נוספת על סרט מסוים
כמובן במידה וסיימתי אותו עד הסוף (ראיתי 10-30 דקות לא נחשב ולא ראוי להיכתב) כי לא חסרים סרטים שמקבלים תפנית בחצי השני
או סיום שלא מותיר את הצופה אדיש.
למרות שאני מקפיד כן להעלות חוויות על סרטים כדי להזהיר או לתת נקודת מבט נוספת על סרט מסוים
כמובן במידה וסיימתי אותו עד הסוף (ראיתי 10-30 דקות לא נחשב ולא ראוי להיכתב) כי לא חסרים סרטים שמקבלים תפנית בחצי השני
או סיום שלא מותיר את הצופה אדיש.