דעתכם חשובה לנו....
איך גורמים לחיפוש לחפש בפורומים ישירות מדף הבית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
@oferlaor אני מקבל שגיאה באתר:
קוד: בחירת הכל
Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4295229440 bytes) in /home/homethtr/domains/htmag.co.il/public_html/wp-includes/theme.php on line 189לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- oferlaor
- מנהל

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8993
- נתן תודות: 1565 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
יש עדיין בעיות גישה.
לא נותן לעשות סינון לפי השרשורים שלי ולא מצליח להעלות תמונות לאתר.
לא נותן לעשות סינון לפי השרשורים שלי ולא מצליח להעלות תמונות לאתר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

כן, אנחנו מודעים. היתה סדרת תקלות.
תוכל לבדוק עכשיו. זה אמור להיות תקין.
תוכל לבדוק עכשיו. זה אמור להיות תקין.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הי, למה הוידיאו מיוטיוב לא מופיע בתצוגה מקדימה (אלא יש רק לינק) בהודעה של השרשור ?
לינק לשרשור: viewtopic.php?t=219485&view=unread#p3397680+
לינק לשרשור: viewtopic.php?t=219485&view=unread#p3397680+
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה. עשיתי פשוט העתקה של הלינק מהשיתוף סרטון וזה מה שהופיע לי.
עם הלינק שלך, זה עובד תקין עכשיו.
איך "שלפת" אותו בדיוק שאדע להבא ?
עם הלינק שלך, זה עובד תקין עכשיו.
איך "שלפת" אותו בדיוק שאדע להבא ?
.
.
- oferlaor
- מנהל

בגדול, לכל וידאו יש ID. זה המספר שמופיע אחרי ה-live.
יש כמה לינקים קבועים של יוטיוב:
https://youtu.be/
https://www.youtube.com/watch?v=
אם תשים ID תקני בסוף של שני הלינקים האלה, זה הופך ללינק תקני של youtube. מקווה שזה יותר ברור.
יש כמה לינקים קבועים של יוטיוב:
https://youtu.be/
https://www.youtube.com/watch?v=
אם תשים ID תקני בסוף של שני הלינקים האלה, זה הופך ללינק תקני של youtube. מקווה שזה יותר ברור.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מוצא שרשור שכתבתי בו בבוקר.
זה הלינק מההיסטוריה של הדפדפן: viewtopic.php?p=3398474#p3398474+
דפדפן כרום, וינדוס 10.
זה הלינק מההיסטוריה של הדפדפן: viewtopic.php?p=3398474#p3398474+
דפדפן כרום, וינדוס 10.
.
.
- oferlaor
- מנהל

זה היה תגובה בתוך שרשור מכירה בלוחות... המוצר נמכר ולכן השרשור נמחק.
הוצאתי את התגובה שלך לשרשור נפרד, אבל באופן כללי לא מומלץ לנהל דיון בתוך שרשור מכירה. אף אחד לא רואה את זה חוץ מהמוכר ומי שמגיב.
viewtopic.php?t=402011
הוצאתי את התגובה שלך לשרשור נפרד, אבל באופן כללי לא מומלץ לנהל דיון בתוך שרשור מכירה. אף אחד לא רואה את זה חוץ מהמוכר ומי שמגיב.
viewtopic.php?t=402011
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הי, אבל מה הרעיון בלמחוק את הודעת המכירה ?
במאמר מוסגר, ככל שאני מבין גם בצורה שהיא חד צדדית (מותר לכם כמובן) מבלי לעדכן את המשתמשים או שבהחלט יכול להיות שפספסתי את ההודעה בנושא ?
הרי אם מתפתח דיון בשרשור עצמו שתורם בצורה כזו או אחרת לכאלה שמחפשים אתם מוחקים "ידע" וזה מקור הכוח של הפורום.
זה בדיוק המטרה שלו, בהקשר לתגובה שלי בשרשור פה גם: viewtopic.php?p=3398487#p3398470+
שזה לא עולה בקנה אחד עם הנ"ל.
חחח, עכשיו גם רואה שנמחקו מודעות מכירה שלי מהימים האחרונים וגם בהם היה (לדעתי) מידע "חשוב" לציבור.
למה למחוק את הידע הזה שנצבר ?
במיוחד שהלוח יכול להוות כלי לטובת תמחור רצוי ע"ב מכירות עבר, אפשר לראות ולהבין כמה המוצר סחיר ועוד ועוד כאשר עושים חיפוש בו על מוצר כזה או אחר.
כחלופה, אם רוצים לעשות סדר או ניקיון פסח אז אפשר לקבל החלטה של למחוק אשכולות פורמים ישנים שבעבר הרחוק עניינו וכיום אין בהם אף נפש חיה אחת.
או לקבוע לדוגמא RULE שכל שרשור (בלוחות בלבד) שאין בו תגובה אחרונה נגיד מעל לשנתיים ימים, אזי דינו – מחיקה.
לא חושב שנכון למחוק הודעות עכשוויות ורלוונטיות מיידית.
אם כבר חייבים למחוק, אז מקור כזה יכול להיות בדילים ששם בהחלט הדיל לרוב תקף לכמה ימים ושם לא חייבים את ההיסטוריה.
למרות שגם במקרה שכזה אם אני מעוניין במוצר מסוים אז בהחלט אשמח לראות באילו דילי עבר הוא הוצע בשביל לראות האם המחיר הנוכחי שלו עדכני, רלוונטי נמוך או יקר יותר מול דילים שהיו.
אני בטוח שלא יעניין אף מנהל עכשיו להתחיל לנהל תגובות רלוונטיות או כאלה שלא בתוך השרשורים ולהתחיל לפתוח שרשורים חדשים.
התגובה שלי בשרשור החדש שפתחת בלי הקונטקסט שהוביל לה קצת עקרה מתוכן ולא מובנת למי שלא עקב מלכתחילה.
שורה תחתונה (וברשותך סליחה שאני רושם את זה), מתקשה להבין את הרציונאל.
על כן, אשמח אם תשקלו שוב את החלופות שהצעתי לעיל – יכול להיות פתרון טוב בעיניי שמשרת את 2 הצדדים (כשמבחינתי אין פה צדדים וכולנו באותה סירה אחת לאותו כיוון).
במאמר מוסגר, ככל שאני מבין גם בצורה שהיא חד צדדית (מותר לכם כמובן) מבלי לעדכן את המשתמשים או שבהחלט יכול להיות שפספסתי את ההודעה בנושא ?
הרי אם מתפתח דיון בשרשור עצמו שתורם בצורה כזו או אחרת לכאלה שמחפשים אתם מוחקים "ידע" וזה מקור הכוח של הפורום.
זה בדיוק המטרה שלו, בהקשר לתגובה שלי בשרשור פה גם: viewtopic.php?p=3398487#p3398470+
שזה לא עולה בקנה אחד עם הנ"ל.
חחח, עכשיו גם רואה שנמחקו מודעות מכירה שלי מהימים האחרונים וגם בהם היה (לדעתי) מידע "חשוב" לציבור.
למה למחוק את הידע הזה שנצבר ?
במיוחד שהלוח יכול להוות כלי לטובת תמחור רצוי ע"ב מכירות עבר, אפשר לראות ולהבין כמה המוצר סחיר ועוד ועוד כאשר עושים חיפוש בו על מוצר כזה או אחר.
כחלופה, אם רוצים לעשות סדר או ניקיון פסח אז אפשר לקבל החלטה של למחוק אשכולות פורמים ישנים שבעבר הרחוק עניינו וכיום אין בהם אף נפש חיה אחת.
או לקבוע לדוגמא RULE שכל שרשור (בלוחות בלבד) שאין בו תגובה אחרונה נגיד מעל לשנתיים ימים, אזי דינו – מחיקה.
לא חושב שנכון למחוק הודעות עכשוויות ורלוונטיות מיידית.
אם כבר חייבים למחוק, אז מקור כזה יכול להיות בדילים ששם בהחלט הדיל לרוב תקף לכמה ימים ושם לא חייבים את ההיסטוריה.
למרות שגם במקרה שכזה אם אני מעוניין במוצר מסוים אז בהחלט אשמח לראות באילו דילי עבר הוא הוצע בשביל לראות האם המחיר הנוכחי שלו עדכני, רלוונטי נמוך או יקר יותר מול דילים שהיו.
אני בטוח שלא יעניין אף מנהל עכשיו להתחיל לנהל תגובות רלוונטיות או כאלה שלא בתוך השרשורים ולהתחיל לפתוח שרשורים חדשים.
התגובה שלי בשרשור החדש שפתחת בלי הקונטקסט שהוביל לה קצת עקרה מתוכן ולא מובנת למי שלא עקב מלכתחילה.
שורה תחתונה (וברשותך סליחה שאני רושם את זה), מתקשה להבין את הרציונאל.
על כן, אשמח אם תשקלו שוב את החלופות שהצעתי לעיל – יכול להיות פתרון טוב בעיניי שמשרת את 2 הצדדים (כשמבחינתי אין פה צדדים וכולנו באותה סירה אחת לאותו כיוון).
.
.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
עופר
למרות שזה לא משהו שאני רואה כקריטי, אני גם לא מבין למה למחוק שרשורי מכירה, מה זה משנה אם המוצר נמכר או לא?
למי זה מפריע, הרי יש פה שרשורים רגילים לא פעילים מלפני שנים.
ואם המוכר לא מעדכן שהמוצר נמכר אז זה לא נמחק?
let it be ...
למרות שזה לא משהו שאני רואה כקריטי, אני גם לא מבין למה למחוק שרשורי מכירה, מה זה משנה אם המוצר נמכר או לא?
למי זה מפריע, הרי יש פה שרשורים רגילים לא פעילים מלפני שנים.
ואם המוכר לא מעדכן שהמוצר נמכר אז זה לא נמחק?
let it be ...
בתור אחד שהשרשור שלו נמחק, אני מסכים לגמרי למה שנאמר מעלי.
מילא לנעול את השרשור אם אתם לא רוצים דיונים ברשרשור, אבל למחוק?
מה עם לתת לחברי האתר רפרנס למחירים של המכירות?
מה הלחץ למחוק תוך שעות את השרשור הזה?
יש 3000+ שרשורים של נמכר, מה היה הלחץ?
מילא לנעול את השרשור אם אתם לא רוצים דיונים ברשרשור, אבל למחוק?
מה עם לתת לחברי האתר רפרנס למחירים של המכירות?
מה הלחץ למחוק תוך שעות את השרשור הזה?
יש 3000+ שרשורים של נמכר, מה היה הלחץ?
- oferlaor
- מנהל

אתם חושבים טיפה כמו אלה שמוכרים. תחשבו על אלה שקונים. הם רואים מיליון שרשורים לא רלוונטים. אתם חושבים שזה דבר טוב?
גם לנהל דיון בתוך שרשור מכירה. זה לרוב נגמר לא טוב (אוקיי, מצאתם מקרה טוב) אבל דיונים כאלה לרוב מתווכחים על השווי של המוצר.
בכל מקרה, אידאלית לא היינו משתמשים בבכלל בפורום כאמצעי ללוחות מכירה, זה לא הכלי הנכון. אבל מכיוון שאין לנו עניין לפתח עוד מוצר ועוד פרוייקט בשביל שירות לקהילה, המדיניות היא שכשאפשר (לא תמיד אנחנו זוכרים או טורחים) אז עדיף למחוק.
מה שאתם מבקשים זה טיפה מזכיר לי את לוח המודעות הזה שיש לו חצי מטר של ניירת מתחת ונראה זוועת אלוהים. עדיף לנקות ובוודאי להתמקד בעמוד הראשי - זה שכולם מסתכלים עליו. פחות מעניין לנקות את עמוד 724 שאף אחד לא רואה.
גם לנהל דיון בתוך שרשור מכירה. זה לרוב נגמר לא טוב (אוקיי, מצאתם מקרה טוב) אבל דיונים כאלה לרוב מתווכחים על השווי של המוצר.
בכל מקרה, אידאלית לא היינו משתמשים בבכלל בפורום כאמצעי ללוחות מכירה, זה לא הכלי הנכון. אבל מכיוון שאין לנו עניין לפתח עוד מוצר ועוד פרוייקט בשביל שירות לקהילה, המדיניות היא שכשאפשר (לא תמיד אנחנו זוכרים או טורחים) אז עדיף למחוק.
מה שאתם מבקשים זה טיפה מזכיר לי את לוח המודעות הזה שיש לו חצי מטר של ניירת מתחת ונראה זוועת אלוהים. עדיף לנקות ובוודאי להתמקד בעמוד הראשי - זה שכולם מסתכלים עליו. פחות מעניין לנקות את עמוד 724 שאף אחד לא רואה.
- oferlaor
- מנהל

אגב, אם המוכר לא עדכן, אז:
1. אולי לא אכפת לו
2. אולי זה עדיין למכירה
3. אולי אף אחד לא מתעניין
זה בסדר גמור, אבל לא שכנעתם אותי שלהשאיר את הפורום נקי זה דבר רע
1. אולי לא אכפת לו
2. אולי זה עדיין למכירה
זה בסדר גמור, אבל לא שכנעתם אותי שלהשאיר את הפורום נקי זה דבר רע
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אבל מה הנקודה כאן?18/03/2026 17:49oferlaor כתב: אתם חושבים טיפה כמו אלה שמוכרים. תחשבו על אלה שקונים. הם רואים מיליון שרשורים לא רלוונטים. אתם חושבים שזה דבר טוב?
מה שאתם מבקשים זה טיפה מזכיר לי את לוח המודעות הזה שיש לו חצי מטר של ניירת מתחת ונראה זוועת אלוהים. עדיף לנקות ובוודאי להתמקד בעמוד הראשי - זה שכולם מסתכלים עליו. פחות מעניין לנקות את עמוד 724 שאף אחד לא רואה....
גם כשאני נכנס ל"הודעות חדשות" בפורומים אני רואה בערך 50 הודעות חדשות ש 99% מהן לא רלבנטיות לי, מה ההבדל? אני מוצא מה שמעניין אותי.
- oferlaor
- מנהל

יש לנו פיצ'ר בפרופיל שאתה יכול לסנן החוצה תחומים ופורומים שלא מעניינים אותך שם.
תחשוב כאל מישהו חדש בפורום שמנסה למצוא את הידיים והרגליים בלוחות היד שניה. האם כדאי להשאיר את הפורום מלא במודעות לא רלוונטיות או שכדאי לנקות אותן?
לא הצלחתי להבין למה לנקות שרשורי מכירה לא רלוונטי זה דבר רע. אתה מכיר לוח מכירות שמשאיר את מודעות המכירה הישנות?
אגב, לצערי אין לנו אופציה לאפשר לאנשים לנקות אחריהם את השרשורים רק בפורום ספציפי (מגבלה של תוכנת הפורום שלנו, זה או הכל או כלום, ואני לא רוצה הכל), אחרת היינו נותנים לאנשים לנקות אחריהם את הלוחות.
ולגבי "אכיפה סלקטיבית", זה בעיקר מגבלת משאבים. אנחנו מנקים כשאנחנו רואים שרשור כזה. אנחנו מוגבלים בזמן ולכן לא תמיד תופסים את הכל בזמן. נשתדל להשתפר.
תחשוב כאל מישהו חדש בפורום שמנסה למצוא את הידיים והרגליים בלוחות היד שניה. האם כדאי להשאיר את הפורום מלא במודעות לא רלוונטיות או שכדאי לנקות אותן?
לא הצלחתי להבין למה לנקות שרשורי מכירה לא רלוונטי זה דבר רע. אתה מכיר לוח מכירות שמשאיר את מודעות המכירה הישנות?
אגב, לצערי אין לנו אופציה לאפשר לאנשים לנקות אחריהם את השרשורים רק בפורום ספציפי (מגבלה של תוכנת הפורום שלנו, זה או הכל או כלום, ואני לא רוצה הכל), אחרת היינו נותנים לאנשים לנקות אחריהם את הלוחות.
ולגבי "אכיפה סלקטיבית", זה בעיקר מגבלת משאבים. אנחנו מנקים כשאנחנו רואים שרשור כזה. אנחנו מוגבלים בזמן ולכן לא תמיד תופסים את הכל בזמן. נשתדל להשתפר.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

להשאיר את הפורום נקי, זה לא להשאיר אותו AS IS מבלי שיש התערבות ידנית של מישהו ?18/03/2026 17:51oferlaor כתב: אגב, אם המוכר לא עדכן, אז:
1. אולי לא אכפת לו
2. אולי זה עדיין למכירה
זה בסדר גמור, אבל לא שכנעתם אותי שלהשאיר את הפורום נקי זה דבר רע...
איפה בדיוק הבעיה עם זה שיש עדיין הודעות מכירה בלוחות של מוצרים שנמכרו ?
לא הצלחתי עדיין להבין את הרציונל לפשר ההחלטה הזו למחוק. הרי מקום זה לא תופס על השרתים כי הדטה לא נמחקת אלא רק מוסתרת.
** ראית את מה שה-AI הממליץ בשרשור האחר שאנחנו מתכתבים בו ? זה בהחלט יכול להיות המקום של הציוד המקצועי שנמכר בפורום מקצועי.
כמה דוגמאות למה זה כן חשוב שהשרשורים הללו יישארו חיים:
1. אם אני רוצה למכור את ה- SB3000 שלי, אני רוצה לקבל רפרנס איזה מחיר מכירה לנקוב ? המידע הזה לא קיים ביד 2 כי המוצרים הללו לא נמכרים שם...
2. אם אני מחפש SB3000 ורוצה לדעת כמה "סחיר" המוצר, האם יש לו ביקוש ? תוך כמה זמן מצליחים למכור אותו מאז שהועלתה המכירה ?
3. האם יש "תובנות" שעולות על הפריט הספציפי בהקשר של יד 2 ? למה אנשים מוכרים ? האם היו בעיות במוצר ?
4. לדוגמאות שהעלית אין קשר למחיקה
5. רוב הדיונים, גם על המחירים הם בסקאלה של הטוב. אם לא - יש כפתור דווח. בדיוק כמו בכל שרשור בנושא אחר. לא מוצא את השוני למה פה כן ושם לא ?
6. אם אני רוצה לפנות לגורם שקנה עם הצעה לרכוש ממנו (במידה ומחפש מכשיר ספציפי), גם זו אפשרות.
אידיאלית נתתם פתרון של לוחות, גם אם זה לא בול לפוני. אבל זה עדיין עובד כך שאין שום צורך לפתח משהו אחר.
אתה רושם - עדיף למחוק. למה עדיף ? למי זה עדיף ?
הרי אם לא הייתה "בעיה" עם ההחלטה אז לא היינו מציפים.
רק בשביל לסבר את האוזן יש פה תתי שרשורים שלמים שבמהלך כל 2025-2026 יש מספר דו ספרתי בלבד של הודעות שם.
הם לא מלכלכים את הפורום ?
בעיניי, לא - כי יש פה מידע / ידע = כוח. גם אם הוא פחות רלוונטי כרגע.
אם עדיין לא השתכנעת מציע שאפתח סקר של בעד למחוק או נגד. תגיד לי איפה למקם אותו רק ואם יהיה מינימום תגובות בעד (34 ככל שאני זוכר משיעורי הסטטיסטיקה), השרשורים יוחזרו ? זה מקובל ?
.
.