מתלבט האם להעביר את תשתית הרשת הנוכחית שלי ל- ubiquiti ואם כן מה ה-breakdown של מערכת כזאת.
קצת על המערכת הנוכחית, הבית שלי הוא דופלקס עם מלבני עם בעית קליטה כי הפיר של המעלית עובר בתוך הקונטור של הבית והנקודת כניסה לבית היא בצד אחד של הפיר וחלק מחדרי השינה הם בצד השני...
אני כבר עם דור שני של mesh בבית ואחרי שיחידות ה-netgear שלי שבתו חיים עברתי למערכת של אסוס:
הראוטר בכניסה הוא ProXt12, יש יחידה של AX במשרד בצד שני של המעלית באותה הקומה ועוד ProXt12 בחדר הקולנוע בקומה למעלה.
כל הבית מרושת קווית עם switch של 2.5Gb בכניסה ובמשרד והיה עוד אחד חדש ששבק חיים למעלה.
יש לי שרת של uraid שעובד ב 2.5Gb וגם מחשב בייתי שעובד ב- 2.5Gb כל שאר הצרכנים הקויים הם 1Gb והמון צרכנים של WiFi.
הבעיה העיקרית שלי עם המערכת שזה בלתי אפשר לעלות על בעיות, היה לי שתי 2 תקלות ציוד של סטוייצים שהפסיקו לעבוד חלקית ולקח המון זמן לעלות על הבעיה וגם היו לי בעיות ביצועים שלא היו ברורות מאיפה הם נובעות.
מכיוון שאני עובד רוב השבוע מהבית היציבות של המערכת קריטית לי.
בעיה נוספת היא שלוקח לאסוס המון זמן לחזור לעבודה בכל ריסט כזה או הפסקת חשמל. המערכת אמורה להיות עם backhaul אלחוטי והתמיכה הקווית לא מרגישה אפוייה ב-100%.
כמובן שיש פה את האספקט הרגשי של שדרגת
אני כן אציין שכרגע הכיסוי והקליטה בבית מעולים ואין לי איזה בעיה איתם.
מה דעתכם? יש איזה המלצות?