עדכון חדש לשילד פרו
התעדכן לי אתמול, לא שמתי לב למשהו משמעותי.
אבל אני כן (לראשונה מזה 4-5 שנים) מתבאס קצת על השילד בתקופה האחרונה (חודשיים שלושה?)
פתאום דברים קצת איטיים, להכנס לאפליקציה המסריחה של פרטנר לוקח 2 דקות (בגוגל סטרימר בחדר שינה זה לוקח כמה שניות).
תוהה אם לעשות FACTORY RESET יעזור או שאני אקלל את הרגע כשאתחיל לקנפג הכל מחדש...
אבל אני כן (לראשונה מזה 4-5 שנים) מתבאס קצת על השילד בתקופה האחרונה (חודשיים שלושה?)
פתאום דברים קצת איטיים, להכנס לאפליקציה המסריחה של פרטנר לוקח 2 דקות (בגוגל סטרימר בחדר שינה זה לוקח כמה שניות).
תוהה אם לעשות FACTORY RESET יעזור או שאני אקלל את הרגע כשאתחיל לקנפג הכל מחדש...
חייב לציין שמאז שקניתי את השילד, הפעלתי אותו רק פעם אחת.
פשוט עובד רק עם הATV.
פשוט עובד רק עם הATV.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3725
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 856 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
Factory reset יכול לעזור..26/02/2026 15:13emage כתב: התעדכן לי אתמול, לא שמתי לב למשהו משמעותי.
תוהה אם לעשות FACTORY RESET יעזור או שאני אקלל את הרגע כשאתחיל לקנפג הכל מחדש......
גם לי אחרי הרבה שנים איתו מרגיש איטי26/02/2026 15:13emage כתב: התעדכן לי אתמול, לא שמתי לב למשהו משמעותי.
תוהה אם לעשות FACTORY RESET יעזור או שאני אקלל את הרגע כשאתחיל לקנפג הכל מחדש......
כנראה אין ברירה אלא לעשות factory reset
פשוט אין לי כח לעשות מחדש את כל הגדרות הקודי - מפחד לאבד איזה תוסף כלשהוא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
yeuda - איזה תוספים יש לך בקודי?
אני לא מרגיש שום איטיות ויש לי 2 בבית.
אני לא מרגיש שום איטיות ויש לי 2 בבית.
בעיקר התוספים של תרגומים. אחד מהם פשוט מחפש לי בבת אחת בכמה מקורות. בנוסף התוספים תרגום שיש לי עובדים מול האתרים השונים בלי להגדיר משתמש....
סתם חבל לי על הזמן למצוא הכל מחדש - כבר הרבה זמן לא התעסקתי עם זה וכשיש משהו שעובד מבאס לשנות
אני כנראה אשתמש בגיבוי של הקודי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם השילד הרגיל קיבל עדכון (שני השנתונים)