איכות תמונה ו buffering בדיסני+
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול אבל ננסה.
יש לי בעיה קבועה עם צפייה בסרטי HDR דרך האפליקציה של דיסני:
יש לי NVIDIA שילד החדש שמחובר לרסיבר דנון X2300 שמחובר למקרן BENQ W2700. (הכל מחובר לרשת קווית)
בכל פעם שאני מנסה לצפות בסרט HDR דרך דיסני - יש בעית beffering קשה. לוקח כמעט 2 דקות לסרט להתחיל בכלל לנגן, איכות התמונה גרועה (למרות שהמקרן מזהה שידור HDR ובאפליקציה מסומן שזה משודר ב 4K), וכל כמה דקות מתחילה פיקסליזציה נוראית. גם אם אני משהה את הניגון ל 2-3 דקות זה לא עוזר.
עכשיו הייתי אומר שזו אולי בעיה בציוד או בכבלים אבל אם אני מוריד את אותו סרט למחשב ומזרים משם עם אותו ציוד - הכל מנוגן חלק.
אפילו כשאני צופה בטלויזיה (TCL דגם כניסה) דרך האפליקציה המובנית של דיסני באותו תוכן - הכל חלק.
אשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון איך לפתור את זה. זה סתם מציק לי ברמת העיקרון...
יש לי בעיה קבועה עם צפייה בסרטי HDR דרך האפליקציה של דיסני:
יש לי NVIDIA שילד החדש שמחובר לרסיבר דנון X2300 שמחובר למקרן BENQ W2700. (הכל מחובר לרשת קווית)
בכל פעם שאני מנסה לצפות בסרט HDR דרך דיסני - יש בעית beffering קשה. לוקח כמעט 2 דקות לסרט להתחיל בכלל לנגן, איכות התמונה גרועה (למרות שהמקרן מזהה שידור HDR ובאפליקציה מסומן שזה משודר ב 4K), וכל כמה דקות מתחילה פיקסליזציה נוראית. גם אם אני משהה את הניגון ל 2-3 דקות זה לא עוזר.
עכשיו הייתי אומר שזו אולי בעיה בציוד או בכבלים אבל אם אני מוריד את אותו סרט למחשב ומזרים משם עם אותו ציוד - הכל מנוגן חלק.
אפילו כשאני צופה בטלויזיה (TCL דגם כניסה) דרך האפליקציה המובנית של דיסני באותו תוכן - הכל חלק.
אשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון איך לפתור את זה. זה סתם מציק לי ברמת העיקרון...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
באופן עקרוני, תמיד עדיף לצפות באופן ישיר כי כל תיווך מוריד איכות. עדיף לכן לצפות באפליקציה המובנית בטלוויזיה.
אני לא מכיר את פתרון לשילד
אני לא מכיר את פתרון לשילד
-
oris74
- חבר במועדון HT

מסכים איתך אבל סרטים אני תמיד מעדיף לצפות דרך המקרן.14/02/2026 12:21ChinggisKhan כתב: באופן עקרוני, תמיד עדיף לצפות באופן ישיר כי כל תיווך מוריד איכות. עדיף לכן לצפות באפליקציה המובנית בטלוויזיה.
אני לא מכיר את פתרון לשילד...
אם זה היה סתם סטרימר פשוט אני עוד יכול להבין שיש אולי ירידה באיכות אבל משילד לא ציפיתי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
בשירותי סטרימינג אחרים אין בעיה?
-
oris74
- חבר במועדון HT

לא - שכחתי לרשום את זה, בדקתי בנטפליקס ואמזון ושם הכל חלק....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
אז זו בעייה באפליקציה שלהם, ומעבר ללהסיר אותה ולהתקין אותה מחדש אני לא חושב שיש איזשהו פתרון אחר.
-
oris74
- חבר במועדון HT

מסתבר שזה לא רק אני - השילד קיבל אתמול עדכון תוכנה ואחד הבאגים שהופיעו ברשימה היה ניגון בדיסני+