רכישת רחפן

רחפנים, Droneים ושאר אביזרים לצילום (ולא רק....) מהאויר....
שלח תגובה
zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1566
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מחפש רחפן שיטוס באזור מסויים נניח מרפסת בשטח 100 מ"ר בגובה נמוך נניח מטר
האם יש רחפן שידע נניח לטוס מנקודה לנקודה נניח 4 נקודות במחזוריות ושידע לחזור לעמדת הטעינה שלו שוב ובשליטה מרחוק ייצא שוב
תודה לעונים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78758
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5370 פעמים

שליחה #2 

לרחפנים של DJI יש SDK כך שאתה טכנית יכול לעשות את זה.

אבל מה שאתה מתאר זה watchdog drone (למשל כאלה ששומרים על איזור מסויים).

יש גם כאלה שהם מחוברים בחוט כך שלא צריך לדאוג לנושא הטעינה.

נסה אולי להתקשר ל-loolTV, הם אלה שהכניסו לראשונה לארץ את כל התחום של הרחפנים לפני הרבה שנים.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1601
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

שליחה #3 

אני גר בבית בדו-משפחתי עם "ארבע גגות" שטוחים שבחורף לעיתים המרזבים נסתמים ואז הגג הופך לבריכה שיש לשחרר את הסתימה ASAP.
בעבר הייתי מטפס לגג בעצמי כדי לראות מה בדיוק המצב שם, אבל מכיוון שהגיל שלי כבר נושק ל-70, חשבתי על אפשרות לרכוש רחפן שאפשר להעלות אותו ולסקור את המצב על הגג.

בנוסף, חשבתי על אפשרות שפועלים שעובדים על הגג (ענייני דוד שמש, מזגן, ושאר התקנים), אם אפשר שבמקום שאעלה לגג לצפות "ולפקח" על העובדים שם, שאפשר יהיה לגרום לרחפן לרחף בנקודה ספציפית כשהמצלמה והמיקרופון מכוונים לאיזור שבו נמצאים העובדים ולראות מה הם עושים ואיך הם עובדים..

אשמח להמלצות,

ג'יימס

zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1566
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

21/02/2026 18:37  
oferlaor כתב:
לרחפנים של DJI יש SDK כך שאתה טכנית יכול לעשות את זה.

אבל מה שאתה מתאר זה watchdog drone (למשל כאלה ששומרים על איזור מסויים).

יש גם כאלה שהם מחוברים בחוט כך שלא צריך לדאוג לנושא הטעינה.

נסה אולי להתקשר ל-loolTV, הם אלה שהכניסו לראשונה לארץ את כל התחום של הרחפנים לפני הרבה שנים.
...
היי עופר מה שאני מפשר זה רחפן שיטוס בשטח האמור בגובה נמוך במרפסת ולמעשה יראה נוכחות (במקום בנאדם) כך שהיונים לא יתקרבו
watchbird

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

22/02/2026 3:24  
JamesStone כתב:
אני גר בבית בדו-משפחתי עם "ארבע גגות" שטוחים שבחורף לעיתים המרזבים נסתמים ואז הגג הופך לבריכה שיש לשחרר את הסתימה ASAP.
בעבר הייתי מטפס לגג בעצמי כדי לראות מה בדיוק המצב שם, אבל מכיוון שהגיל שלי כבר נושק ל-70, חשבתי על אפשרות לרכוש רחפן שאפשר להעלות אותו ולסקור את המצב על הגג.

בנוסף, חשבתי על אפשרות שפועלים שעובדים על הגג (ענייני דוד שמש, מזגן, ושאר התקנים), אם אפשר שבמקום שאעלה לגג לצפות "ולפקח" על העובדים שם, שאפשר יהיה לגרום לרחפן לרחף בנקודה ספציפית כשהמצלמה והמיקרופון מכוונים לאיזור שבו נמצאים העובדים ולראות מה הם עושים ואיך הם עובדים..

אשמח להמלצות,

ג'יימס
...
זה יחסית פשוט יותר. כל רחפן סביר יאפשר לך לטוס ולפקח שם. זה די דומה לסיטואציה אצלי בבית. בעבר הייתי מטפס לגג אבל בשנים האחרונות אני פחות ופחות סומך על זה שלא אפול… לשמחתי יש מישהו עם רחפן בבניין (בעבר זה אני הייתי) ודי פשוט לצלם ככה. אתה גם יכול לזכור את הנקודות ואז לעשות replay.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

22/02/2026 7:02  
zaviv כתב:
היי עופר מה שאני מפשר זה רחפן שיטוס בשטח האמור בגובה נמוך במרפסת ולמעשה יראה נוכחות (במקום בנאדם) כך שהיונים לא יתקרבו
watchbird
...
המקרה שלך מורכב יותר כי אתה רוצה שזה יהיה אוטומטי לחלוטין ופיתרון לטעינה מורכב מאוד אז עדיף אולי חיבור חוטי קבוע.

שלח תגובה

חזור אל “רחפנים - Drones”