מעבר מתשתית ישנה של הוט
שלום,
אנחנו שנים בהוט בתשתית הישנה בטלויזיה ואינטרנט...
אני שוקל מעבר לסיבים + טלויזיה על אינטרנט ורציתי לשאול האם התפעול נוח ויתאים לדעתכם לאדם מבוגר?
כמו כן לאיזו חברה הכי כדאי להצטרף בטלויזיה ואינטרנט..?
האם VOD שהן מציעות הוא פתוח לגמרי? תכנים בתשלום?
איפה אפשר לקבל ערוצים איכותיים כמו טבע, בידור, מוסיקה..?
אנחנו שנים בהוט בתשתית הישנה בטלויזיה ואינטרנט...
אני שוקל מעבר לסיבים + טלויזיה על אינטרנט ורציתי לשאול האם התפעול נוח ויתאים לדעתכם לאדם מבוגר?
כמו כן לאיזו חברה הכי כדאי להצטרף בטלויזיה ואינטרנט..?
האם VOD שהן מציעות הוא פתוח לגמרי? תכנים בתשלום?
איפה אפשר לקבל ערוצים איכותיים כמו טבע, בידור, מוסיקה..?
ממש לאחרונה עשיתי את הצעד הזה.
ממליץ להשתמש בסטרימרים שלהם ולא באפליקציה שעל גבי הטלויזיה.
יש לזה כמה סיבות. הסטרימר הרבה יותר מהיר וההפעלה הרבה יותר אינטואיטיבית. לא צריך כל פעם למצוא את הסמל של הוט ולהפעיל אותו.
בנוסף למשל באפליקציה של HBO כשמריצים על גבי טלויזיה חכמה של LG ישנה בעיה חמורה של כתוביות. יש על זה כבר כמה שרשורים בכל מיני קבוצות ברשת.
למעשה, השימוש בסטרימר די דומה כמו השימוש בבמערכת הישנה של הוט, רק יותר מהיר וטוב יותר מהממירים שלהם, ובמיוחד הזבל של מיני פייברים.
בקרוב גם אצל אמא שלי (אשה מבוגרת), אני מתכוון לשדרג לסיבים.
אחרי הכל גם התשלום הוזל. חבילת טריפל על סיבים עולה כרגע 169 ש"ח, כשקודם שילמנו קרוב ל 220 ש"ח.
ממליץ להשתמש בסטרימרים שלהם ולא באפליקציה שעל גבי הטלויזיה.
יש לזה כמה סיבות. הסטרימר הרבה יותר מהיר וההפעלה הרבה יותר אינטואיטיבית. לא צריך כל פעם למצוא את הסמל של הוט ולהפעיל אותו.
בנוסף למשל באפליקציה של HBO כשמריצים על גבי טלויזיה חכמה של LG ישנה בעיה חמורה של כתוביות. יש על זה כבר כמה שרשורים בכל מיני קבוצות ברשת.
למעשה, השימוש בסטרימר די דומה כמו השימוש בבמערכת הישנה של הוט, רק יותר מהיר וטוב יותר מהממירים שלהם, ובמיוחד הזבל של מיני פייברים.
בקרוב גם אצל אמא שלי (אשה מבוגרת), אני מתכוון לשדרג לסיבים.
אחרי הכל גם התשלום הוזל. חבילת טריפל על סיבים עולה כרגע 169 ש"ח, כשקודם שילמנו קרוב ל 220 ש"ח.
כן, פשוט עברתי לסיבים. אין שום שינוי בערוצים. קיבלתי קו אינטרנט מהיר יותר. 1G במקום 600M שהיה לי קודם.
החוויה בטלויזיה טובה יותר מאשר שימוש קודם במיני פייברים...שהם פשוט זוועה שנאלצנו לסבול במשך שנים.
הכל הרבה יותר מהיר וחלק.
אבל כל זה נכון עם שימוש בסטרימרים שלהם עם שלט מאוד נח.
לא אהבתי את השימוש דרך האפליקציה של LG. לפי דעתי זה לא יתאים למבוגרים ולכן חייב לפי דעתי להשתמש בסטרימרים שלהם.
החוויה בטלויזיה טובה יותר מאשר שימוש קודם במיני פייברים...שהם פשוט זוועה שנאלצנו לסבול במשך שנים.
הכל הרבה יותר מהיר וחלק.
אבל כל זה נכון עם שימוש בסטרימרים שלהם עם שלט מאוד נח.
לא אהבתי את השימוש דרך האפליקציה של LG. לפי דעתי זה לא יתאים למבוגרים ולכן חייב לפי דעתי להשתמש בסטרימרים שלהם.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
גם אני עברתי מנחושת לסיבים אצלם לפני שנתיים וחצי. כל עוד אין תקלות אתה תהיה בסדר. ברגע שמשהו לא יעבוד את אבוד.
אבל את זה אתה מן הסתם כבר יודע..
הסטרימרים שלהם על הפנים ( לפחות היו עד שנפטרתי מהם ) אבל האפליקציה עוד יותר גרועה במיוחד אם היא רצה על טלביזיה ולא בממיר משלך.
אם אתה צריך לבצע פעולות מתקדמות בנתב שלהם תשכח מזה. מדובר בפתרון "שגר ושכח" כל עוד זה עובד. לא רוצה לפתוח פה, עד היום מעולם לא היתה לי בעיה באינטרנט שלהם. מדגיש שאני משתמש "רגיל", לא צריך פורטים מיוחדים ולא מטריד אותי במיוחד ה CGNAT.
אבל הסיבה היחידה שאני אצלם היא המחיר.
ב 100 שקלים אני מקבל אינטרנט 1000/100 כולל הציוד (נתב ושתי יחידות Mesh) כולל ערוצי טלביזיה שאף אחד אצלנו לא צורך, וחבילת ספורט לטובת קצת NBA ופורמולה 1 , המחיר כמובן ללא הסטרימרים שלהם.
אבל את זה אתה מן הסתם כבר יודע..
הסטרימרים שלהם על הפנים ( לפחות היו עד שנפטרתי מהם ) אבל האפליקציה עוד יותר גרועה במיוחד אם היא רצה על טלביזיה ולא בממיר משלך.
אם אתה צריך לבצע פעולות מתקדמות בנתב שלהם תשכח מזה. מדובר בפתרון "שגר ושכח" כל עוד זה עובד. לא רוצה לפתוח פה, עד היום מעולם לא היתה לי בעיה באינטרנט שלהם. מדגיש שאני משתמש "רגיל", לא צריך פורטים מיוחדים ולא מטריד אותי במיוחד ה CGNAT.
אבל הסיבה היחידה שאני אצלם היא המחיר.
ב 100 שקלים אני מקבל אינטרנט 1000/100 כולל הציוד (נתב ושתי יחידות Mesh) כולל ערוצי טלביזיה שאף אחד אצלנו לא צורך, וחבילת ספורט לטובת קצת NBA ופורמולה 1 , המחיר כמובן ללא הסטרימרים שלהם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אין צורך להגזים.
אני לקוח של הוט (טריפל) הרבה מאוד שנים.
היו תקלות מדי פעם וכולן תמיד נפתרו. בדרך כלל בביקור יחיד של טכנאי.
הסטרימרים שלי עובדים פשוט חלק. אין לי תלונה אחת. המיני פייברים לא היו מוצלחים. מדי פעם דרשו RESET.
תפעול דרך האפליקציה על גבי LG ללא שום בעיות, פרט לתפעול של HBO שהתגלה עם בעיות של סנכרון תרגום.
אני לקוח של הוט (טריפל) הרבה מאוד שנים.
היו תקלות מדי פעם וכולן תמיד נפתרו. בדרך כלל בביקור יחיד של טכנאי.
הסטרימרים שלי עובדים פשוט חלק. אין לי תלונה אחת. המיני פייברים לא היו מוצלחים. מדי פעם דרשו RESET.
תפעול דרך האפליקציה על גבי LG ללא שום בעיות, פרט לתפעול של HBO שהתגלה עם בעיות של סנכרון תרגום.