אתר TEMU
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
המשתמשים צריכים גם להפעיל שכל, לא הגיוני שהם חשבו שהם באמת יקבלו סט של סירים כאשר המחיר $2
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73178
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 643 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אתה מצפה ליותר מידיי מהגזע האנושי. לפני כמה ימים היה פה מישהו שניסה לרכוש סמסונג גלקסי מאליאקספרס12/02/2026 7:49ziv_r כתב: המשתמשים צריכים גם להפעיל שכל, לא הגיוני שהם חשבו שהם באמת יקבלו סט של סירים כאשר המחיר $2...
למרות שאני מתעב את TEMU יש לי דווקא כמה מילים טובות עליהם:
1. מאוד משתלם לבצע קניה ראשונה כי הם מוכרים מוצר בד"כ בהפסד כמהלך שיווקי
למשל בקניה הראשונה שלי ג'קט יפה ואיכותי ב 10.38 ש"ח כולל משלוח. לא מותג אומנם אבל שווה לפחות 80 ש"ח גם בהזמנות מסין.
2. יצא לי לקנות מהם עוד פעמיים בערך והמוצרים הגיעו מהר וללא בעיות. האיכות כרגיל סינית אבל זה מה שציפיתי.
ולמה אני מתעב את האתר והאפליקציה:
א. הפרסום וולגרי ולא מאפשר להתקדם כמה שניות בלי עוד ועוד ועוד הודעות קופצות שממש חוסמות קניה נורמלית
ב. סכום מינימלי לקניה עם משלוח חינם 132 ש"ח (לא כולל הקניה הראשונה
)
ג. הרגשה כללית שעובדים עם עסק מסריח - לפעמים אינטואיציה זה מספיק
ד. כל הכתבות על בעיות אבט"מ ופרטיות.
1. מאוד משתלם לבצע קניה ראשונה כי הם מוכרים מוצר בד"כ בהפסד כמהלך שיווקי
למשל בקניה הראשונה שלי ג'קט יפה ואיכותי ב 10.38 ש"ח כולל משלוח. לא מותג אומנם אבל שווה לפחות 80 ש"ח גם בהזמנות מסין.
2. יצא לי לקנות מהם עוד פעמיים בערך והמוצרים הגיעו מהר וללא בעיות. האיכות כרגיל סינית אבל זה מה שציפיתי.
ולמה אני מתעב את האתר והאפליקציה:
א. הפרסום וולגרי ולא מאפשר להתקדם כמה שניות בלי עוד ועוד ועוד הודעות קופצות שממש חוסמות קניה נורמלית
ב. סכום מינימלי לקניה עם משלוח חינם 132 ש"ח (לא כולל הקניה הראשונה
ג. הרגשה כללית שעובדים עם עסק מסריח - לפעמים אינטואיציה זה מספיק
ד. כל הכתבות על בעיות אבט"מ ופרטיות.
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בעיות אבטחת מידע זה לרוב האנשים שישר מגהצים ומזמינים,בלי טיפת מחשבה\חשד מינימלי
הקבוצות בפייסוש מלאות תלונות על אנשים שנעקצו,כאילו יושבים אנשים בחברת טמו ומתחלקים בכספים ששדדו מהלקוחות..
כבר כתבו שאם תקנה,רק עם פייפאל,שם יש לך הגנה.
אם מחירים טובים מדי - תתרחק\תבדוק מוכרים אחרים
באמת שיש א,ב בסיסי לקניה מכל אתר ברשת,אבל אנשים עסוקים בזבנג וגמרנו,כי ממילא אפשר לבכות\להתלונן אחר כך
אני לצורך הענין לא קניתי שם כלום,גם אין לי חשבון,אבל הפייסוש מטרגט אותי חזק כי הרבה פעמים עשיתי השוואות על מוצרים אצלם מול עלי,ועלי לוקח בגדול\באופן זהה.
הקבוצות בפייסוש מלאות תלונות על אנשים שנעקצו,כאילו יושבים אנשים בחברת טמו ומתחלקים בכספים ששדדו מהלקוחות..
כבר כתבו שאם תקנה,רק עם פייפאל,שם יש לך הגנה.
אם מחירים טובים מדי - תתרחק\תבדוק מוכרים אחרים
באמת שיש א,ב בסיסי לקניה מכל אתר ברשת,אבל אנשים עסוקים בזבנג וגמרנו,כי ממילא אפשר לבכות\להתלונן אחר כך
אני לצורך הענין לא קניתי שם כלום,גם אין לי חשבון,אבל הפייסוש מטרגט אותי חזק כי הרבה פעמים עשיתי השוואות על מוצרים אצלם מול עלי,ועלי לוקח בגדול\באופן זהה.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
זה אחוז גדול מהאנשים\נשים...
הרבה רואים (הרי התמונה קונה אותך הכי מהר) ויאללה לשלם...חלילה לקרוא תיאור\לבדוק פידבקים של קונים אחרים\לחקור קצת את המוכר\חנות ושאר בדיקות שלנו נראות נורמליות.
אבל כמו שאמרתי,יש גיבוי בדמות של להתלונן\בכי מר ברשת אחר כך כמה עקצו אותי\עבדו עליי\שלמתי במיטב כספי ולא קבלתי כלום וכו'...
נו שויין.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty