מחפש יורשות: Jabra Elite Active 75t
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
מאד אוהב אותן והן די מושלמות בשבילי אבל לאחרונה חצי מהפעמים האוזניה השמאלית לא עובדת. לא מצליח להבין מה הבעיה (ניקתי מגעים גם באוזניה וגם בקייס).
אני לא אודיופיל אבל אוהב צליל נמוך יחסית. סינון רעשים טוב. משתמש בהן בעיקר בהליכה עירונית (לא ספורטיבית) ותחבורה ציבורית מידי פעם ולריצה (עד 40 דקות, פעמיים בשבוע).
אני לא אודיופיל אבל אוהב צליל נמוך יחסית. סינון רעשים טוב. משתמש בהן בעיקר בהליכה עירונית (לא ספורטיבית) ותחבורה ציבורית מידי פעם ולריצה (עד 40 דקות, פעמיים בשבוע).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
CMF Buds 2 ובתקציב גבוה יותר ה- Nothing Ear (3)
אם תרצה פירוט, אז בחתימה שלי.
אם תרצה פירוט, אז בחתימה שלי.
נסה את ה- JBL Sense Pro החדשות.22/01/2026 7:50ChinggisKhan כתב: מאד אוהב אותן והן די מושלמות בשבילי אבל לאחרונה חצי מהפעמים האוזניה השמאלית לא עובדת. לא מצליח להבין מה הבעיה (ניקתי מגעים גם באוזניה וגם בקייס).
אני לא אודיופיל אבל אוהב צליל נמוך יחסית. סינון רעשים טוב. משתמש בהן בעיקר בהליכה עירונית (לא ספורטיבית) ותחבורה ציבורית מידי פעם ולריצה (עד 40 דקות, פעמיים בשבוע)....
לטעמי הן עונות בדיוק על הצורך של אדם שרוצה לעשות ספורט. הן לא זזות מהאוזן ויש להן כל מה שצריך.
גם המחיר סביר.
בהצלחה!
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אני בד״כ פחות אוהב אוזניות שיושבות על האוזן ומעדיף בתוך22/01/2026 15:24lasik כתב: נסה את ה- JBL Sense Pro החדשות.
לטעמי הן עונות בדיוק על הצורך של אדם שרוצה לעשות ספורט. הן לא זזות מהאוזן ויש להן כל מה שצריך.
גם המחיר סביר.
בהצלחה!...
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בהמלצה של@ziv_r קניתי את ה-nothing ear 3.
הקישוריות שלהן מצויינת, השמע ממש נעים (אני לא אודיופיל והמצבים המוצעים באקוליזר שלהם ממש מספקים אותי) והן לא מעייפות את האוזן. אין לי עדין ביטחון מלא בהן בזמן פעילות, אולי כי אני לא רגיל לאוזניות ארוכות יחסית) אבל אני בטוח שזה יבוא.
הקישוריות שלהן מצויינת, השמע ממש נעים (אני לא אודיופיל והמצבים המוצעים באקוליזר שלהם ממש מספקים אותי) והן לא מעייפות את האוזן. אין לי עדין ביטחון מלא בהן בזמן פעילות, אולי כי אני לא רגיל לאוזניות ארוכות יחסית) אבל אני בטוח שזה יבוא.