יש לי בדלתות פרפרים עם צילינדר רב בריח אז נראה שזה פיתרון קל להתקנה.
האם המגשר WIFI עובד עם HA?
מישהו התקין LockApp X
- ItayKr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לפי מה שראיתי באתר שלהם המנעול מותקן באותו אופן של כל מנעול "retrofit", שזה פתרון פשוט שמתלבש על הפרפר הקיים. בהתחלה שקלתי להתקין את המערכת שלהם שמובנית בתוך הדלת (SMART), אבל כשבדקתי את האפליקציה שלהם ראיתי שיש לה דירוגים מאוד נמוכים (סביב 1.8 כוכבים בגוגל ובאפ סטור). כשהורדתי אותה, אפילו בלי מנעול, היו כל מיני באגים מוזרים וקפץ איזה pop up בסינית שביטל כל אפשרות שאקנה את המוצר.
בסוף הלכתי על הSwitchBot Lock Ultra Face ואני מרוצה ממנו (לדעתי גם יותר אלגנטי מהLockApp). הייתי בודק את המנעולים של SwitchBot או Nuki שניהם מותגים הרבה יותר בשלים עם אפליקציות שעובדות כמו שצריך ואינטגרציות שעובדות מצוין עם HA.
בסוף הלכתי על הSwitchBot Lock Ultra Face ואני מרוצה ממנו (לדעתי גם יותר אלגנטי מהLockApp). הייתי בודק את המנעולים של SwitchBot או Nuki שניהם מותגים הרבה יותר בשלים עם אפליקציות שעובדות כמו שצריך ואינטגרציות שעובדות מצוין עם HA.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
רב בריח מפיצים מנעולים של חברה טורקית בשם DESi. הם רק דיבבו את האפליקציה.
ה-LockApp 2 הוא DESi Utopic R, וה-LockApp X הוא DESi Utopic RX.
המנעולים של החברה הזו מתקשרים עם מגשר ב-RF, שזה רעיון ממש לא מוצלח. לבית חכם יש להם מגשר יעודי מבוסס מגע יבש, ואפילו שזה מוזכר באתר שלהם, רב בריח לא מכירים אותו.
בקיצור, להתרחק. Nuki עדיף בהרבה.
ה-LockApp 2 הוא DESi Utopic R, וה-LockApp X הוא DESi Utopic RX.
המנעולים של החברה הזו מתקשרים עם מגשר ב-RF, שזה רעיון ממש לא מוצלח. לבית חכם יש להם מגשר יעודי מבוסס מגע יבש, ואפילו שזה מוזכר באתר שלהם, רב בריח לא מכירים אותו.
בקיצור, להתרחק. Nuki עדיף בהרבה.