Thread border router עבור מוצרי MATTER
שלום לכולם
יש לי STv2 שהיה פופולארי בזמנו ואולי גם לחלקכם עדיין יש
יש לא מעט מוצרים תומכי MATTER ספציפית OVER THREAD שלמיטב הבנתי דורשים שHUB שתומך בלתפקד כThread border router
על איזה HUB הייתם סומכים או הייתם קונים. עושה רושם שAQARA הכי זולים אבל אני לא יודע אם "לסמוך" עליהם מבחינת שמירת מידע וכו.
מה הייתם ממליצים?
תודה
יש לי STv2 שהיה פופולארי בזמנו ואולי גם לחלקכם עדיין יש
יש לא מעט מוצרים תומכי MATTER ספציפית OVER THREAD שלמיטב הבנתי דורשים שHUB שתומך בלתפקד כThread border router
על איזה HUB הייתם סומכים או הייתם קונים. עושה רושם שAQARA הכי זולים אבל אני לא יודע אם "לסמוך" עליהם מבחינת שמירת מידע וכו.
מה הייתם ממליצים?
תודה
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
אתה עדיין עם Smartthings? היה לי את v3 (מאז 2018), אבל עברתי לפני שנים ל-Home Assistant, ואני ממש לא מתגעגע. ל-Home Assistant אפשר פשוט לחבר דונגל כמו ZBT-1 או ZBT-2. האלטרנטיבה היא או hub של Aqara, או Google Home/Alexa.
כן עדיין עם V2...13/01/2026 19:13dr0r כתב: אתה עדיין עם Smartthings? היה לי את v3 (מאז 2018), אבל עברתי לפני שנים ל-Home Assistant, ואני ממש לא מתגעגע. ל-Home Assistant אפשר פשוט לחבר דונגל כמו ZBT-1 או ZBT-2. האלטרנטיבה היא או hub של Aqara, או Google Home/Alexa....
עניין של נוחות עד שזה לא נשבר אני לא נוגע בזה
מעוניין לעבור לHOME ASSISTANT אבל זו גם הוצאה כספית (אצטרך חומרה ובנוסף MATTER וZWAVE דונגל) וגם הגדרות מחדש.... זה יקרה אבל לא כרגע. אני לא ערוך נפשית
אלך על הAQARA M100 לבינתיים...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
זו דווקא לא הוצאה מאוד גדולה, Raspberry Pi עולה גרושים. אבל להגדיר הכל זה פרוייקט.
מה שכן, אם זה הכיוון, אתה יכול להרים Home Assistant ולחבר את ה-ST אליו (יש אינטגרציה יעודית) זה ייתן לך את כל מה שה-ST מכיר, ואתה יכול לקחת את הזמן עם מעבר הדרגתי.
מה שכן, אם זה הכיוון, אתה יכול להרים Home Assistant ולחבר את ה-ST אליו (יש אינטגרציה יעודית) זה ייתן לך את כל מה שה-ST מכיר, ואתה יכול לקחת את הזמן עם מעבר הדרגתי.
אם אתה מוכן "ללכלך" את הידיים, אז יש פתרון מאוד זול שדורש בניה עצמית והתעסקות
https://openthread.io/codelabs/esp-open ... hardware#1
יש גם אופציה לרכוש את הboard מוכן ורק לקנפג אותו.
אני עם התצורה של רכיב H2 ורכיב S3 כבר מעל שנה.
https://openthread.io/codelabs/esp-open ... hardware#1
יש גם אופציה לרכוש את הboard מוכן ורק לקנפג אותו.
אני עם התצורה של רכיב H2 ורכיב S3 כבר מעל שנה.