פרטנר תרחיב רשת הסיבים העצמאית ותשיק XGS-PON
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
יפה. אבל אין להם 1,000 מגה העלאה כמו בסלקום.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
גם סלקום לא מציעים יותר בחבילת החדשות שלהם 5000/1000 אלא 5000/500 - אני עוד הספקתי להצטרף בזמן ל 5000/1000...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
חדשות מעולות, ספציפית כי הם מאפשרים (לפחות ב-P2P) להתחבר בלי PPPoE.
אולי זה מה שיגרום להם לחבר את הבניין שלי (יש תשתית שלהם ברחוב, אבל הבניין נבנה אחרי הפריסה).
עכשיו רק השאלה היא איך אפשר לדעת שהם מוכנים להגיע...
אולי זה מה שיגרום להם לחבר את הבניין שלי (יש תשתית שלהם ברחוב, אבל הבניין נבנה אחרי הפריסה).
עכשיו רק השאלה היא איך אפשר לדעת שהם מוכנים להגיע...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
יותר הגיוני לא לשים כלום.10/01/2026 19:43OMRIJ כתב: ,יש הגיון בליישם ipoe בתשתית חדשה
אבל פה זה חלם, אז לא הייתי מפתח ציפיות...
המטרה היחידה של ה-encapsulation היא תמיכה ב-feature האיזוטרי של מעבר בין ספקים. זה קיים רק בבזק, וגם שם יותר מ-99.99% מהלקוחות נעולים ברמת האקטיבציה על ספק בודד. ברגע שפרטנר הם גם התשתית זה לגמרי מיותר, ובגלל זה הם מאפשרים לבטל את זה ב-P2P שלהם.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
באיזהשהו מקום אפילו שמדובר על תשתיות חזקות (בתאוריה) של 10GB אנחנו חוזרים אחורה עם הטכנולוגיה הזאת כשמספר משתמשים חולקים "צינור" במקרה הזה PON,
כן יש סטנדרט שאומר לא להעמיס יותר מ 128 משתמשים על PON בודד, אבל בתאכלס זה הכל בידיים של פרטנר ולך תוכיח שהאינטרנט שלך לא זז עם ה PON עמוס בשעה מסויימת, ופנוי לחלוטין בשעה אחרת...
אותי דווקא מעניין מה הם "ידחפו" באותיות הקטנות לגבי ההבטחה של מינימום\מקסימום מהירות.
אני אישית מחובר אליהם היום עם תשתית אקטיבית (יש סוויץ של MDS) ומאד מרוצה מהביצועים של 1000\100
אבל כמו כולם מניח שברגע שהציוד הזה יהיה תקול הם ישנו את התשתית ל XGS-PON אם תהיה להם האופציה.
כן יש סטנדרט שאומר לא להעמיס יותר מ 128 משתמשים על PON בודד, אבל בתאכלס זה הכל בידיים של פרטנר ולך תוכיח שהאינטרנט שלך לא זז עם ה PON עמוס בשעה מסויימת, ופנוי לחלוטין בשעה אחרת...
אותי דווקא מעניין מה הם "ידחפו" באותיות הקטנות לגבי ההבטחה של מינימום\מקסימום מהירות.
אני אישית מחובר אליהם היום עם תשתית אקטיבית (יש סוויץ של MDS) ומאד מרוצה מהביצועים של 1000\100
אבל כמו כולם מניח שברגע שהציוד הזה יהיה תקול הם ישנו את התשתית ל XGS-PON אם תהיה להם האופציה.