יש לי Kia Niro Plugin ומערכת ה-Android Auto שלה מאפשרת התחברות אלחוטית במקום דרך הכבל USB שעם האוטו הקודם היתה אפשרות החיבור היחידה.
אבל, זה זמן רב, בכל פעם כשניסיתי להתחבר אלחוטית, הוא נתקע באיזשהו שלב ולא הצליח להתחבר.
אמנם בכמה סיטואציות הוא כן הצליח להתחבר אלחוטית, אבל לא הצלחתי לעלות על הסיבה מדוע זה פעם כן, וברוב הפעמים האחרות לא.
עד שהיום מצאתי את הסיבה.
בכל הפעמים שה-Android Auto לא הצליח להתחבר אלחוטית, הוא התלונן שהמכשיר הסלולרי שלי חסום על ידי VPN.
האמת היא שאצלי במכשיר מותקנת תוכנת NetGuard שעושה עבודה די טובה בחסימת תקשורת מאפליקציות שאין לי רצון שיהיו מחוברים לאינטרנט "כל הזמן" ויזרקו לי פירסומות ושאר הודעות (וגם יאזינו ויגנבו מידע..). אז בשלב מסוים, החלטתי לנסות לנטרל את NetGuard, ואז הפלא ופלא - ה-Android Auto התחבר מיד.
הבנתי שנגעתי בנקודה הכואבת, אבל לא הבנתי מדוע למרות של-Android Auto יש את כל ההרשאות, הוא עדיין נחסם.
כאן צללתי לתוך הגדרות ה-Android Auto שבתוך תוכנת ה-NetGuard ואז הסתבר שיש שם הגדרה לאפשר Logging כאשר זו אופציה שעולה כסף ולכן לא פעילה עבור משתמש חינמי שכמוני. אז ברגע שביטלתי את האפשרות ל-Logging, ה-Android Auto עלה גם כשה-NetGuard מופעל.
הבאתי את כל הסיפור לכאן משום שקודם לפיתרון הזה, ניסיתי להעזר ב-ג'ימיני כדי לעלות על הבעיה אבל הוא זרק כל מיני תשובות שברובן היו שגויות והובילו למבוי סתום וחשבתי שייתכן שיש עוד אנשים שה-Android Auto לא עובד להם אלחוטית והם לא יודעים למה.
ג'יימס
פתרון תקלת התחברות ל-Android Auto באלחוטי (בלוטות' ו-Kia Wfi)
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים