מעבר מאוזניות לרמקולים
שלום שלום לכולם...
ככה אני תקופה שומע באוזניות אודיופיליות עם מגבר ודאק...
אני רוצה לנסות סאונד איכותי ברמקולים 2.1 או 2.0 מוגברים..התיכנון להתחבר למחשב או בלוטוס\נגן
אני שומע בעיקר רוק ישראלי, כלי נגינה אתניים, שירת המונים..
יכול להתאים סט רמקולים איכותי למחשב? אני מעדי, מוגבר פחות להתעסק עם הגברה ומסביב מפאת מקום..ברשותי נגן נייד איכותי
תקציב עד 2000 +-
ככה אני תקופה שומע באוזניות אודיופיליות עם מגבר ודאק...
אני רוצה לנסות סאונד איכותי ברמקולים 2.1 או 2.0 מוגברים..התיכנון להתחבר למחשב או בלוטוס\נגן
אני שומע בעיקר רוק ישראלי, כלי נגינה אתניים, שירת המונים..
יכול להתאים סט רמקולים איכותי למחשב? אני מעדי, מוגבר פחות להתעסק עם הגברה ומסביב מפאת מקום..ברשותי נגן נייד איכותי
תקציב עד 2000 +-
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אם אוזניות ניתן להגיע לתוצאות מצויינות הרבה יותר בקלות מאשר ברמקולים רגילים ,הסיבה המרכזית זה החלל שיכול לקחת רמקול מצויין עם רכיבים מצויינים בשרשרת ועדיין להביא תוצאה לא טובה.
לדעתי קשה מאוד לקבל רמקולים מוגברים שיתנו לך תוצאה קרובה למה שיש לך עם האוזניות ,אולי אם האוזן שלך לא מאוד איכותית ואז הכל נשמע אותו דבר ,אבל לא חושב שזה המקרה.
יש כמה רמקולים מוגברים זולים שמתאימים לחללים קטנים שאולי יתנו לך תוצאה שתאוהב ונכנסות לתקציב ,בדרך כלל פחות תשמע אותם בחנויות מתמחות ויותר בחנויות של כלי נגינה
לדעתי קשה מאוד לקבל רמקולים מוגברים שיתנו לך תוצאה קרובה למה שיש לך עם האוזניות ,אולי אם האוזן שלך לא מאוד איכותית ואז הכל נשמע אותו דבר ,אבל לא חושב שזה המקרה.
יש כמה רמקולים מוגברים זולים שמתאימים לחללים קטנים שאולי יתנו לך תוצאה שתאוהב ונכנסות לתקציב ,בדרך כלל פחות תשמע אותם בחנויות מתמחות ויותר בחנויות של כלי נגינה
קבל המלצה לרמקולים מעולים שכבר לא מייצרים
AR 570
עם מגבר פנימי וחיבורי RCA
עם סאונד שמתעלה על הרבה רמקולים מאוד יקרים
תמצא זוג יפים וטובים ובטוח שתברך אותי
שוקלים כ 9 ק"ג
https://www.ebay.com/itm/286179034330
AR 570
עם מגבר פנימי וחיבורי RCA
עם סאונד שמתעלה על הרבה רמקולים מאוד יקרים
תמצא זוג יפים וטובים ובטוח שתברך אותי
שוקלים כ 9 ק"ג
https://www.ebay.com/itm/286179034330
היי, מתכנן לשמוע בחדר של 15 מ"ר, חיבור ישירות לנגן .18/12/2025 16:11emage כתב: אתה מתכנן לשמוע מהמחשב ליד המחשב? מה הגודל של החדר והמרחק מהרמקולים? יש הבדל גדול בין לשבת על שולחן Near Field ולמלא חדר גדול...
תקציב של 2000 כולל הגברה זה קצת צפוף, הייתי שוקל ציוד יד שניה...
מרחק כמטר +-
מרחק של מטר מהרמקולים זה נחשב near field listening.
זה לא שאין לחדר משמעות, אבל הסאונד מגיע בעיקר מהרמקולים ופחות/לפני החזרים מהחדר.
ההמלצה על הדגמים של KALI ו-JBL היא אחלה (KALI מעולים),
אם אתה חזק במוזיקה קלאסית / ג'אז הייתי בודק גם את ADAM AUDIO T5V.
זה לא שאין לחדר משמעות, אבל הסאונד מגיע בעיקר מהרמקולים ופחות/לפני החזרים מהחדר.
ההמלצה על הדגמים של KALI ו-JBL היא אחלה (KALI מעולים),
אם אתה חזק במוזיקה קלאסית / ג'אז הייתי בודק גם את ADAM AUDIO T5V.