טלוויזיה SONY 65XH9096 אחריי ברק חזק לא נדלקת
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 857 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
האם ניסית להוציא את התקע מהשקע ולחבר לאחר 2 דקות?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לאחרונה כתב פה אחד המשתתפים שמגני ברקים פוגעים אנושות שתמונה שמספקת טלוויזיות סוני 

- gwx
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- שם מלא: גדעון וקסלר
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מעניין למה אתה קורץ. אם השקעת בטלוויזיה ברמה גבוהה ושכנעו אותך לחבר אותה לחשמל דרך מגן ברקים שעולה עשרים שקלים למכונת כביסה ואתה לא רואה ירידה מובחנת באיכות התמונה כמו צבעים "לא נכונים" וקונטרסט חלש אפילו שמכוון למקסימום חבל על הכסף שביזבזת על המסך היקר, היית קונה טלוויזיה Pilot נהנה באותה המידה וחוסך אלפי שקלים אלא אם אתה משקיע במגן מקצועי ויקר שזה הרוב המוחלט לא עושה. הבנתי את הרמה באתר הזה די מהר.01/01/2026 12:02ChinggisKhan כתב: לאחרונה כתב פה אחד המשתתפים שמגני ברקים פוגעים אנושות שתמונה שמספקת טלוויזיות סוני
...
דרך אגב די הרבה אודיופילים נטשו מגן נחשול מתח או קונדישנר לחשמל בדיוק מהסיבות שהם פוגמים בצליל, לדעה זו שותפים אנשי מקצוע בכירים בתחום אלא אם משקיעים עשרות אלפי שקלים בשנאי מבדל מאוזן (balanced) מקצועי.
נערך לאחרונה על ידי gwx ב 01/01/2026 14:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
איך בדיוק קשורה העלות של מגן ברקים לטיעון שלך, ולמה אתה חושב שתהיה למגן ברקים איזושהי השפעה על איכות התמונה?01/01/2026 12:36gwx כתב: מעניין למה אתה קורץ. אם השקעת בטלוויזיה ברמה גבוהה ושכנעו אותך לחבר אותה לחשמל דרך מגן ברקים שעולה עשרים שקלים למכונת כביסה ואתה לא רואה ירידה מובחנת באיכות התמונה חבל על הכסף שביזבזת על המסך היקר, היית קונה טלוויזיה Pilot נהנה באותה המידה וחוסך אלפי...
אתה יותר ממוזמן לא להיות פה. לא נתגעגע....
- gwx
- חבר פעיל מאוד

https://www.google.com/search?client=fi ... ormance%2001/01/2026 12:46sabres כתב: איך בדיוק קשורה העלות של מגן ברקים לטיעון שלך, ולמה אתה חושב שתהיה למגן ברקים איזושהי השפעה על איכות התמונה?
אתה יותר ממוזמן לא להיות פה. לא נתגעגע....
לא זה מדהים. אתה מפנה אותי לחיפוש בגוגל שמסכים איתי ומוציא אותך עוד יותר מגוחך?
לא שאני חושב ש-LLM זה איזה אלוהים שיודע הכל, אבל לא טרחת אפילו לבדוק לפני שקישרת?
תגיד ברצינות עכשיו, אתה טרול? באת לפה להריץ דחקות על חברי הפורום?
לא שאני חושב ש-LLM זה איזה אלוהים שיודע הכל, אבל לא טרחת אפילו לבדוק לפני שקישרת?
תגיד ברצינות עכשיו, אתה טרול? באת לפה להריץ דחקות על חברי הפורום?
- gwx
- חבר פעיל מאוד

https://www.google.com/search?client=fi ... hout%20one01/01/2026 13:02sabres כתב: לא זה מדהים. אתה מפנה אותי לחיפוש בגוגל שמסכים איתי ומוציא אותך עוד יותר מגוחך?
Screenshot_20260101_125914.png
תגיד ברצינות עכשיו, אתה טרול? באת לפה להריץ דחקות על חברי הפורום?...
- gwx
- חבר פעיל מאוד

varistor רכיב זול ביותר שנמצא כמעט בכל מגן ברקים, ודאי היה מוסף לכל מכשיר אלקטרוניקה בידורית גם למכשירי אודיו מקצועיים אך לא כך הדבר ומדוע? תבדוק על סקופ את ההשפעה של וריסטורים על הפאזה החשמלית ותראה שהיא עוברת שינוי מסוים שינוי שמתבטא גם בתמונה וגם בצליל כי לפי הכופרים המאמינים בוודו חשמל הוא הדם של המערכת או המכשיר. הרבה אודיו/ וידאופילים נטשו את המסננים ומגיני נחשולי המתח עקב כך. הצבעים בטלוויזיה הפכו לא טבעיים עם קונטרסט חלש ופאזות המוזיקה התבלבלו.
קראתי כמה פוסטים של אנשים שקנו טלוויזיות חדשות מסוני ועד טיסיאל ומתלוננים על צבעים לא טובים ומתחילים להתבחבש עם החיבוריות של הטלוויזיה ותפריטי הכיול, אני הייתי קודם כל מסיר את מגן הברקים אם יש.
HiFi
קראתי כמה פוסטים של אנשים שקנו טלוויזיות חדשות מסוני ועד טיסיאל ומתלוננים על צבעים לא טובים ומתחילים להתבחבש עם החיבוריות של הטלוויזיה ותפריטי הכיול, אני הייתי קודם כל מסיר את מגן הברקים אם יש.
HiFi
נערך לאחרונה על ידי gwx ב 01/01/2026 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם הקישור השני שצירפת סותר אותך לחלוטין, ואתה עוד ממשיך.
לא מוסיפים מגן ברקים מובנה למכשירים מהסיבה הפשוטה שמדובר ברכיב שתפקידו למות כשצריך ולהיות מוחלף. אתה מבין למה זה הגיוני לחלוטין שהוא יהיה רכיב חיצוני ולא פנימי?
אין לי ספק עכשיו שאתה טרול.
לא מוסיפים מגן ברקים מובנה למכשירים מהסיבה הפשוטה שמדובר ברכיב שתפקידו למות כשצריך ולהיות מוחלף. אתה מבין למה זה הגיוני לחלוטין שהוא יהיה רכיב חיצוני ולא פנימי?
אין לי ספק עכשיו שאתה טרול.
- gwx
- חבר פעיל מאוד

ההטרלה שלי באה אחרי שעוד אנטיפת טיפוסי לאתר כתב את זה לגביי:
"לאחרונה כתב פה אחד המשתתפים שמגני ברקים פוגעים אנושות שתמונה שמספקת טלוויזיות סוני
"
אני מציע כך, ולא מעוניין שיגיבו לאחר שינסו, תחליטו בעצמכם: אם יש לכם את המגן ברקים הזול הזה על השקע או אפילו DIN זול בלוח החשמל, נסו לעקוף אותם ביום רגיל ללא ברקים רק למטרת השוואת התמונה לעם המגן ובלעדיו.
"לאחרונה כתב פה אחד המשתתפים שמגני ברקים פוגעים אנושות שתמונה שמספקת טלוויזיות סוני
" אני מציע כך, ולא מעוניין שיגיבו לאחר שינסו, תחליטו בעצמכם: אם יש לכם את המגן ברקים הזול הזה על השקע או אפילו DIN זול בלוח החשמל, נסו לעקוף אותם ביום רגיל ללא ברקים רק למטרת השוואת התמונה לעם המגן ובלעדיו.
נערך לאחרונה על ידי gwx ב 01/01/2026 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זו תשובתו של ג'ימני לשאילתה שלך: או במילים אחרות, אין למגן ברקים שום השפעה על איכות התמונה. כמו גם לסוג כבל החשמל שבו אתה משתמש, וכמה גבוה מהרצפה אתה שם אותו....
@ChinggisKhan @sabres @gwx
חבל לגרור שרשור לא קשור של חבר פורום לוויכוח הזה שוב. אם בא לכם להתנגח, תעשו את זה בשרשור ההוא. ובלי ירידה לפסים אישיים בבקשה, תשמרו על אובייקטיביות.
- gwx
- חבר פעיל מאוד

וואו עם רקע שחור! כבוד..למרות שזה כמו הקישור שאני הבאתי מאותו הג'מיני.
וזה לא סותר את מה שאני טוען שהלקוח ישראל ישראלי רובו ישים מגן ברקים אפטר מרקט שאיכותו נמוכה ופוגעת בתמונה זה מופיע בפסקה השניה של מה שצירפת. אני הוספתי שמעבר לבעיות הויזואליות שמתוארות בפסקה וגם בלעדיהן, יש הפחתה מסויימת באיכות התמונה שלרוב מתבטאת בצבעים "לא נכונים" ובקונטרסט ירוּד שמפריעים לצופה שמנסה לשווא לתקן אותם בהגדרות התמונה.
וזה לא סותר את מה שאני טוען שהלקוח ישראל ישראלי רובו ישים מגן ברקים אפטר מרקט שאיכותו נמוכה ופוגעת בתמונה זה מופיע בפסקה השניה של מה שצירפת. אני הוספתי שמעבר לבעיות הויזואליות שמתוארות בפסקה וגם בלעדיהן, יש הפחתה מסויימת באיכות התמונה שלרוב מתבטאת בצבעים "לא נכונים" ובקונטרסט ירוּד שמפריעים לצופה שמנסה לשווא לתקן אותם בהגדרות התמונה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
מגן ברקים פוגע באיכות התמונה...
נראה לי שהגיע הזמן להתחיל לאשפז אנשים בכפיה... 
מפגיעת ברק לרוב ספק הכוח של הטלויזה ינזק. אפשר למצוא חלופי העליאקפרסס אבל תמיד קיים סיכוי שעוד כרטיסי נפגעו.
נראה לי שהגיע הזמן להתחיל לאשפז אנשים בכפיה... 
מפגיעת ברק לרוב ספק הכוח של הטלויזה ינזק. אפשר למצוא חלופי העליאקפרסס אבל תמיד קיים סיכוי שעוד כרטיסי נפגעו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הוא הצטרף ב-2012, לא כזה חדש.01/01/2026 14:29ChinggisKhan כתב: @TheCoolest מכיוון שמדובר כמעט על אותה תקלה באותה טלוויזיה כמעט ומשתמש חדש הנחתי שמדובר באותו אדם.....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם תרצה, אני אתרגם לך את מה שהוא רשם לעברית.01/01/2026 14:21gwx כתב: וואו עם רקע שחור! כבוד..למרות שזה כמו הקישור שאני הבאתי מאותו הג'מיני.
וזה לא סותר את מה שאני טוען שהלקוח ישראל ישראלי רובו ישים מגן ברקים אפטר מרקט שאיכותו נמוכה ופוגעת בתמונה זה מופיע בפסקה השניה של מה שצירפת. אני הוספתי שמעבר לבעיות הויזואליות שמתוארות בפסקה וגם בלעדיהן, יש הפחתה מסויימת באיכות התמונה שלרוב מתבטאת בצבעים "לא נכונים" ובקונטרסט ירוּד שמפריעים לצופה שמנסה לשווא לתקן אותם בהגדרות התמונה....
מה שהוא כתב זה שמגן ברקים לא מנקה מתח רשת שיש עליו הפרעות.
אם אתה חושב שמתח הרשת שמגיע אליך לבית\דירה הוא טהור ומגן ברקים יפגום בו אז כנראה שאתה לא יודע איך מערכת החשמל עובדת.
כמות ה"תחנות" שיש בין חברת החשמל עד לשקע בדירה שלך היא כל כך גדולה, שמגן ברקים או UPS או כמעט כל דבר אחר כמו סוג הכבל וכמה גבוה אתה מעביר אותו מהריצפה אל המכשיר לא ישפיע בשום אופן על איכות התמונה. שלא לדבר בכלל על העובדה שטלוויזיות היום (בהשוואה למסכי CRT מלפני 75 שנים) הם דיגיטליים לחלוטין, כולל ספקי הכוח שלהם. ל"טוהר" מתח הרשת שנכנס אל המסך לא תהיה שום השפעה על איכות התמונה שטלוויזיה מודרנית מפיקה. הטענות שלך כמו ניגודיות נמוכה וצבעים לא נכונים בגלל מתח רשת זה גיבוב של שטויות. יש סיכוי הרבה יותר גבוה שאיכות האלקטרוניקה במסך תשפיע יותר על התוצאות מאשר מתח הרשת.
אבל אם אתה פשוט בא לעשות טרולינג כי משעמם לך בחיים, ובשנה החדשה, אני בשמחה אראה לך את הדרך החוצה.