מחפש המלצה למסך 55" לחדר שינה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

כמה תובנות - בסבירות גבוהה - כל גדלי S90D באירופה ובארץ פרט ל65 הם WOLED. חלק לא קטן מההתלהבות על ה samsung oled זה הפאנלים של סמסונג עצמם שהם QD OLED. כל הפאנלים שהם WOLED הם מיוצרים עי LG display. אז ה 55S90D היא מןדל אירופאי ולכן היא WOLED.
זה לא ממש panel loterry, לא מערבבים דגמים באיזורים בעולם ממה שראיתי. אות רביעית מהסוף אם היא E זה WOLED, אבל הם ממש לא מצהירים שום דבר על הטכנולוגיה, בדיוק כדי לאפשר לעצמם חופש כלכלי כזה.
בארהב דגמי 55 , 65 ועד 77 של S90D הם QD OLED, אבל נרשמו בעיות של מוות של ספקי כח תוך מספר חודשים, בעיקר עבור ה77 אינץ, כנראה שפחות עבור 65 ו55. אז גם בחול אנשים עצבניים על סמסונג ועל הבקרת איכות שלה.
מצד שני - לא קראתי על בעיות עם הwoled. וזה בערך אותו הפאנל אולי זהה שיש בC4, הרי הכל שם WOLED.
אין לי תקציב לC4.
אני תוהה מה הסיפור של CS4. המשקל שלו גדול מאוד לעומת C3 או C4. לא מוצא ממש ביקורות למסך הזה. יש חוות דעת מאיזה אתר ישראלי אחר, ביקורת שטחית אבל מציגה בעיה במהירות הזרמה לנטפליקס הפנימי. מקווה שזה תוקן. הרושם שזה דגם ייעודי למזרח התיכון. מעבד של C4 ולא ברור מה הפאנל. 120hz מקס ולא 144hz שזה בכלל לא משנה בשביל משהו שאמור לנגן נטפליקס ודיסני שעה ביום ושעתיים בשבת.

Playaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #22 

אני כמעט קניתי את ה cs4 כי חשבתי שהיא c4 אבל זה שלא ברור מה ההבדלים ביניהם קצת מטריד. מתלבט אם להוסיף עוד קצת וללכת על ה c5.
ואם כבר מגיעים ל c5 אז זה אותו מחיר של Sony Bravia Series 8A K55XR8APAEP - האם הסוני 8A אמור להיות יותר טובה מה c5?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”