כמוצר וכמערכת מכל הבחינות, החל מהאמינות, דרך החומרה ועד התוכנה והממשק ניהול....
סיב אופטי חיצוני משורין לגישור בין מבנים
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1448
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
תודה. תהיתי אם יש בעיה ספציפית בדגם הזה. אני עובד עם נתבים קווים ומתגים של MikroTik מזה שנים, והתרשמותי שונה.04/12/2025 8:39sys_admin כתב: כמוצר וכמערכת מכל הבחינות, החל מהאמינות, דרך החומרה ועד התוכנה והממשק ניהול....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
אני לפני שנים שהיתי מזמין מהם הייתי תמיד משלם בכרטיס אשראי.04/12/2025 9:58yair12 כתב: ביצעתי הזמנה בסנטיקס
עם בחירה בתשלום בהעברה, אבל במייל לא הופיעו בפועל הפרטים
יש להם חשבון בנק בארץ
או שנשלם להם באשראי...
אפשר למשל בטלפון ואפשר במייל, עד כמה שזה לא ישמע מוזר, אפילו עם הפרטים שמופיעים באתר שלהם: רק לפני שאתה מזמין, כפי שכבר כתבתי, תבדוק שההספק של ה POE של המתגים מתאים לכל מה שאתה רוצה לחבר עליהם בכלל....
וגם תיקח בחשבון שיהיה צורך להגדיר את המתגים אלה, ושהגדרת ציוד רשת כזה שונה "טיפה" מההגדרות של ציוד רשת שהמשתמש ביתי רגיל עליהם מציוד שמחולק על ידי ספק אינטרנט. ודורש כבר ידע מינימלי בתחום המחשוב ותקשורת.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
לא, לא מדובר על דגם ספציפי, אלה על כל הסדרה של המוצרים של היצרן המדובר. ועל התוכנות שלו שרצות על החומרה זו, גם של RouterOS וגם של ה SwOS.04/12/2025 10:39DanielGR כתב: תודה. תהיתי אם יש בעיה ספציפית בדגם הזה. אני עובד עם נתבים קווים ומתגים של MikroTik מזה שנים, והתרשמותי שונה....
אני גם משתמש מדי פעם במוצרים של היצרן זה יותר מחמש עשרה שנים ובודק מדי פעם גם את ה RouterBOARDs החדשים שהוא מוציא ואת העדכוני תוכנה חדשים.
אין קשר בין מולטי מוד או סינגל מוד לחיבור פנימי או חיצוני. הליבה של הסיב מסוג מולטי מוד גדולה יותר, בעוד שבסינגל מוד הליבה קטנה יותר, לכן מתאימה לפריסת סיב למרחקים גדולים.30/11/2025 15:03yair12 כתב: תודה לעונים על התשובות המחכימות
לא הייתי כאן עד עכשיו
מדובר על תעבורה רציפה של אזור ה 15 מצלמות ומחשב שתים
בין מבנה משני למבנה הראשי.
כל עוד מדובר על חיבור קווי, אז אני יעשה אותו כבר 10GB בשביל לענות על הצורך לטווח רחוק
ברגע שאנחנו מדברים על גישור אלחוטי
אז גם הרבה פחות מזה יספיק.
אני מבין שלהתקנה חיצונית משתמשים בסינגל מוד
ולא במולטי מוד כמו בחיבורים פנימיים
ולא במולטי מוד כמו בחיבורים פנימיים
אין לי צורך בסיב שישרוד מעבר של טנק
אני צריך סיב שמיועד להתקנה חיצונית ובנוי לחשיפה לתנאי חוץ, עם חוט מתיחה
כך שנוכל למתוח אותו חיצונית ללא צורך בחוט לנשיאה.
אני מבין שהכבל הזה מאליאקספרס
https://he.aliexpress.com/item/1005002483176159.html
והמחברים האלו
https://he.aliexpress.com/item/1005009681123113.html
זה מה שאני צריך
אם יש צורך בציוד מיוחד נוסף למתיחה ועיגון של סיבים
אני ישמח להחכים...
איך לעגן? אני מניח שניתן להשתמש בחוטי מתכת בשילוב עם עוגנים ממתכת.