שרשור תגובות: מותג חדש של נעלי ספורט מגיע לארץ: קבלו את ATOM
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17918
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
לפי התמונות יש דמיון לנעלי הוקה שגם להם סוליות גדולות ואחלה בלימת זעזועים
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

המפעל מספרד....
מחירים גבוהים מאוד. אני כבר הרבה שנים קונה נעליי ריצה חדשות כל שנה ב BF.
בד"כ משווה דילים של Amazon ו Asos באותו יום כולל השוואת ביקורות והמלצות של כל דגם.
החברה המועדפת עליי New Balance בהרבה אבל מוכן להתפשר על מותגים אחרים בתנאי שמדובר בנעלי ריצה נטו עם בלימת זעזועים טובה.
עוד לא קרה שחרגתי מ 200 ש"ח.
בד"כ משווה דילים של Amazon ו Asos באותו יום כולל השוואת ביקורות והמלצות של כל דגם.
החברה המועדפת עליי New Balance בהרבה אבל מוכן להתפשר על מותגים אחרים בתנאי שמדובר בנעלי ריצה נטו עם בלימת זעזועים טובה.
עוד לא קרה שחרגתי מ 200 ש"ח.
- חבר במועדון ה-15K

יתכן, להוקה יש מלא דגמים אבל בתכלס לא קריטי מבחינתי, הבעיה עם ה N.B ,שלטעמי, העיצוב שלהם פשוט מגעיל וזו הסיבה שעד כה לא מדדתי אותן ,לא יכול לסבול את הלוק שלהם, ענין של טעם.23/11/2025 19:54yarino כתב: יואב,
מנסיון, ישנם דגמים של ניו בלאנס עם בלימת זעזועים הרבה יותר טובה מהוקה....
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
istarmini - מסכים אבל לריצה קודם כל חשוב נוחות לפני הכל. קח למשל את נייקי, עיצובים מרהיבים פה ושם, המותג הכי פחות נוח שיצא לי לרכוש. כל אחד והשיקולים שלו כמובן, אבל למטרות פונקיונאליות לדעתי צריך מוצר פונקציונאלי ולא מוצר מעוצב.
תרשו לי להיות קצת סקפטי !
בתור אחד שלא מוריד מרגליו נעלי ספורט כבר מעל 40 שנה...בחיים לא שמעתי על החברה הזאת.
אבל נכנסתי לרשת כדי לחפש אותם ולהבין על מה מדובר.
לא מצאתי שום אתר בשום מקום, חוץ מאתר הבית שלהם שמוכר ישירות, עם הפניה עם לינקים לאתרים שלהם בכמה מקומות אחרים בעולם...וגם שם הלינקים בקושי עובדים.
כמובן ששיטת התמחור די ברורה: בואו נתקע מחיר דומה/זהה לכל מובילי התחום ונצייר תמונה שאנחנו לא פחות טובים (ואולי אף יותר).
בואו נמכור דרך רשת של אבזור אורטופדי כדי שיהיה ברור לכולם שהנעל (לכאורה) אורטופדית !
מה שמזכיר לי מדרסים שאישתי קנתה לפני זמן לא רב באחת החנויות המתמחות...
הציעו לה את הדגם המתקדם ביותר שעלה סביב 1400 ש"ח, אבל בתוספת של כ 200 ש"ח נוספים אפשר היה לקבל עוד זוג (אולי אני טועה ב 100 ש"ח לכל כיוון). מפה כבר אפשר להבין את ה"שיטה" ואת העלות האמיתית של הסחורה.
כשראיתי את התוצאה...נשבעתי שהעלות האמיתית שלהם לא אמורה להיות מעל 50 ש"ח וגם זה בהגזמה פרועה לחלוטין !!!
כמובן שלאחר כמה פעמים בודדות של נסיון ללכת עם אותם המדרסים היא פשוט העיפה אותם.
בתור אחד שלא מוריד מרגליו נעלי ספורט כבר מעל 40 שנה...בחיים לא שמעתי על החברה הזאת.
אבל נכנסתי לרשת כדי לחפש אותם ולהבין על מה מדובר.
לא מצאתי שום אתר בשום מקום, חוץ מאתר הבית שלהם שמוכר ישירות, עם הפניה עם לינקים לאתרים שלהם בכמה מקומות אחרים בעולם...וגם שם הלינקים בקושי עובדים.
כמובן ששיטת התמחור די ברורה: בואו נתקע מחיר דומה/זהה לכל מובילי התחום ונצייר תמונה שאנחנו לא פחות טובים (ואולי אף יותר).
בואו נמכור דרך רשת של אבזור אורטופדי כדי שיהיה ברור לכולם שהנעל (לכאורה) אורטופדית !
מה שמזכיר לי מדרסים שאישתי קנתה לפני זמן לא רב באחת החנויות המתמחות...
הציעו לה את הדגם המתקדם ביותר שעלה סביב 1400 ש"ח, אבל בתוספת של כ 200 ש"ח נוספים אפשר היה לקבל עוד זוג (אולי אני טועה ב 100 ש"ח לכל כיוון). מפה כבר אפשר להבין את ה"שיטה" ואת העלות האמיתית של הסחורה.
כשראיתי את התוצאה...נשבעתי שהעלות האמיתית שלהם לא אמורה להיות מעל 50 ש"ח וגם זה בהגזמה פרועה לחלוטין !!!
כמובן שלאחר כמה פעמים בודדות של נסיון ללכת עם אותם המדרסים היא פשוט העיפה אותם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני לא רץ אני הולך (די מהר אבל הולך) ושוחה .24/11/2025 11:13Huber כתב: istarmini - מסכים אבל לריצה קודם כל חשוב נוחות לפני הכל. קח למשל את נייקי, עיצובים מרהיבים פה ושם, המותג הכי פחות נוח שיצא לי לרכוש. כל אחד והשיקולים שלו כמובן, אבל למטרות פונקיונאליות לדעתי צריך מוצר פונקציונאלי ולא מוצר מעוצב....
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
ממש מוזר שאין שום ביקורות ותגובות על זה.
מביך עוד יותר שהם שמים ביקורות של משתמשים, זה בסדר רק - יש 3- רק שהביקורת בימין זהה לביקורת בשמאל...
אם היה יצרן נעליים ישראלי, שמייצר כחול לבן, באיכות גבוהה ובמחיר זהה לשחיטה שעושים פה לרוב המותגים שמייצרים ילדים בתנאי עבדות -
מניח שהוא היה מוכר מספיק. אני אישית הייתי קונה ממנו. כנל מאמין בספרד.
מוזר מאוד. הם לא נותנים יחידות למשתמשים שיעלו ביקורות??
עוד משהו - אם הם חברת נישה שמתמחה בנעלי ריצה לשטח - למה בכלל להיכנס לתחום הריצת כביש עד שאתה לא מבוסס??
צריך להביא דגם אחד מנצח באמת.
מביך עוד יותר שהם שמים ביקורות של משתמשים, זה בסדר רק - יש 3- רק שהביקורת בימין זהה לביקורת בשמאל...
אם היה יצרן נעליים ישראלי, שמייצר כחול לבן, באיכות גבוהה ובמחיר זהה לשחיטה שעושים פה לרוב המותגים שמייצרים ילדים בתנאי עבדות -
מניח שהוא היה מוכר מספיק. אני אישית הייתי קונה ממנו. כנל מאמין בספרד.
מוזר מאוד. הם לא נותנים יחידות למשתמשים שיעלו ביקורות??
עוד משהו - אם הם חברת נישה שמתמחה בנעלי ריצה לשטח - למה בכלל להיכנס לתחום הריצת כביש עד שאתה לא מבוסס??
צריך להביא דגם אחד מנצח באמת.
- oferlaor
- מנהל

יש כאן ביקורת בראש העמוד... הולך איתם שבוע וחצי בערך. נעליים הרבה יותר נוחות מ-on cloud (דומים בנחוחות ל-HOKA עבורי).
המותג חדש, החברה והמפעל לא. בגלל זה יש יחסית מעט ביקורות, הם התחילו לפני שנתיים עם המותג הזה.
המותג חדש, החברה והמפעל לא. בגלל זה יש יחסית מעט ביקורות, הם התחילו לפני שנתיים עם המותג הזה.