שואב שוטף רובוטי מומלץ לבית עם ילדים וחיות מחמד
בהמשך לשרשור כאן (שם חיפשנו למתנה) viewtopic.php?t=399567
מחפשים לעצמינו - ילד כבר לא ככ זוחל אבל באים חברים עם ילדים קטנים. יש חיות מחמד עם פרווה קצרה (לא הרבה פרווה)
בתור התחלה בוא נקח roborock 5v1 שהומלץ בשרשור קודם
ונלך לפי דריושת:
ניקוי וחיטוי טובים - כי יש ילדים שזוחלים ולא רוצה שרובוט להפך יפזר חיידקים ממברשת רטובה ומלוכלכת של ניקיון קודם
שטיפה ושיאבה מעולים (יש OCD לניקיון)
שואב שלא נתקע בנעליים גרביים וכבלים
זמינות חלקים וחלפים כמו לאיירובוט ורובורוק
יש 3 שטיחים גדולים בבית , אחד מסיבים טבעיים ודי גבוה
הבנתי שרוללר נותן ביצועי שטיפה טובים יותר אבל לא יודע אם שווה תוספת תשלום
שוב בתור התחלה roborock 5v1
ומשם לפי פיצרים שימושיים - לעלות בתקציב
כרגע עד 3500 - רוצים רובוט טנק שיעבוד כל יום ויעשה עובדה טובה
עדיף לשלם קצת יותר ולקבל ביצועים טובים ואמינות
מחפשים לעצמינו - ילד כבר לא ככ זוחל אבל באים חברים עם ילדים קטנים. יש חיות מחמד עם פרווה קצרה (לא הרבה פרווה)
בתור התחלה בוא נקח roborock 5v1 שהומלץ בשרשור קודם
ונלך לפי דריושת:
ניקוי וחיטוי טובים - כי יש ילדים שזוחלים ולא רוצה שרובוט להפך יפזר חיידקים ממברשת רטובה ומלוכלכת של ניקיון קודם
שטיפה ושיאבה מעולים (יש OCD לניקיון)
שואב שלא נתקע בנעליים גרביים וכבלים
זמינות חלקים וחלפים כמו לאיירובוט ורובורוק
יש 3 שטיחים גדולים בבית , אחד מסיבים טבעיים ודי גבוה
הבנתי שרוללר נותן ביצועי שטיפה טובים יותר אבל לא יודע אם שווה תוספת תשלום
שוב בתור התחלה roborock 5v1
ומשם לפי פיצרים שימושיים - לעלות בתקציב
כרגע עד 3500 - רוצים רובוט טנק שיעבוד כל יום ויעשה עובדה טובה
עדיף לשלם קצת יותר ולקבל ביצועים טובים ואמינות
נערך לאחרונה על ידי alcd ב 22/11/2025 7:27, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני מציע שתצפה בסרטוני השוואה ביוטיוב. לי זה עזר להתביית על ה Edge ולדעת איזה פונקציות יש לו, שחשובות לי ואיזה פונקציות אין לו שלא חשובות לי.
כמו שציינתי בשרשור הקודם, אני (ובעיקר האישה...) מרוצים מאוד, אבל אין לי ילדים וחיות בבית. כשאנו מפעילים אותו לשטיפה יסודית, אנחנו מרימים לפני כל מה שאפשר מהרצפה (5 דקות עבודה) ואין צעצועים וכו' בשום מקום.
אם אין לך מגבלת תקציב, יש דגמים יותר מתקדמים, עם חיישני זיהוי חפצים יותר טובים- כך שעיקר העניין, מה מתאים לך.
כמו שציינתי בשרשור הקודם, אני (ובעיקר האישה...) מרוצים מאוד, אבל אין לי ילדים וחיות בבית. כשאנו מפעילים אותו לשטיפה יסודית, אנחנו מרימים לפני כל מה שאפשר מהרצפה (5 דקות עבודה) ואין צעצועים וכו' בשום מקום.
אם אין לך מגבלת תקציב, יש דגמים יותר מתקדמים, עם חיישני זיהוי חפצים יותר טובים- כך שעיקר העניין, מה מתאים לך.
שוב תודה14/10/2025 9:56שי-כ כתב: אני מציע שתצפה בסרטוני השוואה ביוטיוב. לי זה עזר להתביית על ה Edge ולדעת איזה פונקציות יש לו, שחשובות לי ואיזה פונקציות אין לו שלא חשובות לי.
אם אין לך מגבלת תקציב, יש דגמים יותר מתקדמים, עם חיישני זיהוי חפצים יותר טובים- כך שעיקר העניין, מה מתאים לך....
הedge אחלה באמת והוא ברשימה,
שאלה אם יש פיצרים ששוים תוספת תשלום מבחינת ניקוין (סתם למשל אם היה שואב שוטף עם קיטור הייתי עף
עם זה
)זיהוי חפצים סביר זה בסדר, שיפור בחלק הזה פחות קריטי לדעתי.
ואיזה אובורוק מעליו כן כולל את המצלמה?14/10/2025 14:53שי-כ כתב: אין לו את המצלמה. יש לו את ראדר הלייזר שכן מזהה דברים (לא בטוח שאני מגדיר נכון. לא ממש התעמקתי בהבדלים...).
הוא מזהה היטב רגלים של שולחנות/כיסאות וכו' ועוקף אותם....
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73210
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3153 פעמים
יש להם ערוץ מצויין ביוטיוב, תמצא שם הרבה יותר מידע....

לא מכיר את כל הדגמים וההבדלים. שוב מציע, תבדוק השוואות ביוטיוב. יש גם בעברית.