Lg c5 בהשוואה לסמסונג s90f
הגעתי לשתי חנויות והצלחתי להוריד את המחיר של הlg לאיזור 10,300, כביכול ממחיר שוק של איזור 13,000.
מצד שני כשניסיתי רק לדבר על הסמסונג s90f המוכרים אמרו לי שאין מה לחשוב בכלל וללכת על הlg.
זאת אומרת גם טוענים שזה דגם עדיף וגם מוכנים להוריד באיזור 3000 שקלים במקביל, משהו פה נראה לי מאד מוזר.
יש איזו בעיה עם הlg? המוכרים מקבלים אקסטרה בונוסים מlg שמנסים להפטר מהמלאי? או שאובייקטיבית הlg באמת עדיפה?
מצד שני כשניסיתי רק לדבר על הסמסונג s90f המוכרים אמרו לי שאין מה לחשוב בכלל וללכת על הlg.
זאת אומרת גם טוענים שזה דגם עדיף וגם מוכנים להוריד באיזור 3000 שקלים במקביל, משהו פה נראה לי מאד מוזר.
יש איזו בעיה עם הlg? המוכרים מקבלים אקסטרה בונוסים מlg שמנסים להפטר מהמלאי? או שאובייקטיבית הlg באמת עדיפה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. שניהם מסכים מעולים, עניין של העדפה ואילו פיצ'רים חשובים לך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
המוכרים בחנויות דוחפים את המוצרים של היבואן שהכי נוח להם לעבוד איתו. איך היבואן נהיה "החביב"? הוא מוציא את בעלי החנויות לנופשים, מעניק מתנות ובתמורה בעלי החנויות מנחים את המוכרים שלהם שיקדמו את המותג שלו.
המותגים שהוזכרו כאן טובים בלי קשר, אבל הנקודה היא ברורה, אי אפשר לבסס החלטה על מה שמוכר בחנות אומר. היום הוא מוכר TV, לפני שעה טוסטרים, בקריירה הקודמת מזרנים ובתפקיד הבא ימכור רהיטים, הם אנשי מכירות בסך הכל.
המותגים שהוזכרו כאן טובים בלי קשר, אבל הנקודה היא ברורה, אי אפשר לבסס החלטה על מה שמוכר בחנות אומר. היום הוא מוכר TV, לפני שעה טוסטרים, בקריירה הקודמת מזרנים ובתפקיד הבא ימכור רהיטים, הם אנשי מכירות בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
שלא תעיז לחשוב בכיוון מסך סמסונג.... אחוז התקלות במסכים (גם היוקרתיים ביותר) בשנתיים האחרונות הוא עצום. יש כרגע תביעת ענק נגד סמסונג עצמו.
רק LG!!!!!
לינק לשרשור הרלוונטי על התביעה:
viewtopic.php?t=400479#top
רק LG!!!!!
לינק לשרשור הרלוונטי על התביעה:
viewtopic.php?t=400479#top