שרשור תגובות: ממסר חכם דו-ערוצי עם מדידת צריכת חשמל | SwitchBot Relay Switch 2PM
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
https://htmag.co.il?p=99070
הממסר שמביא את תקן Matter לכל בית, שליטה חכמה, מדידת צריכה ואינטגרציה מושלמת עם Alexa ו-Google
הממסר שמביא את תקן Matter לכל בית, שליטה חכמה, מדידת צריכה ואינטגרציה מושלמת עם Alexa ו-Google
את בקר ה- SwitchBot Relay Switch 2PM אפשר לרכיש תמורת 109 ש"ח (לרכוש, ועולה עכשיו 92 ש"ח)
אז קיבלתם אותו מ-KSP או ישירות מהיבואן שם אתם מופיעים כ-Partners
אז קיבלתם אותו מ-KSP או ישירות מהיבואן שם אתם מופיעים כ-Partners
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אנחנו נוטים לרשום את המחיר כפי שנמסר לנו על ידי היבואן. לא ניתן לצפות שאנחנו נעדכן את המאמרים על בסיס מבצעים נקודתיים.
ולגבי אספקת המוצרים אלינו, כבר הוער לך בשרשור קודם בנושא, יש לנו שיתופי פעולה עם יבואנים ומפיצים.
ולגבי אספקת המוצרים אלינו, כבר הוער לך בשרשור קודם בנושא, יש לנו שיתופי פעולה עם יבואנים ומפיצים.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@ziv_r תודה על הסקירה.
בכתבה מופיע:
בנוגע לטבלת ההשוואה, הייתי מצפה להשוואה מול המודולים העדכניים של Shelly, ה-gen3 ו-gen4, שתומכים ב-Matter, ו-gen4 גם ב-Zigbee. שני הדגמים הישנים שלהם כבר לא נמכרים על ידם. על התמיכה ב-Matter כתוב ״בדרך״, וזה לא ממש מדויק.
באופן כללי הייתי שמח להשוואה יותר מעמיקה מול Shelly, כגון גודל המודול, האפשרויות בממשק ה-web וכד׳.
בכתבה מופיע:
למרות שלפי צילום גב המודול כתוב בפירוש עד 10A לכל ערוץ, ו-16A בסה״כ (בדיוק כמו ב-Shelly).כל ערוץ מדורג לעומס של עד 16A...
בנוגע לטבלת ההשוואה, הייתי מצפה להשוואה מול המודולים העדכניים של Shelly, ה-gen3 ו-gen4, שתומכים ב-Matter, ו-gen4 גם ב-Zigbee. שני הדגמים הישנים שלהם כבר לא נמכרים על ידם. על התמיכה ב-Matter כתוב ״בדרך״, וזה לא ממש מדויק.
באופן כללי הייתי שמח להשוואה יותר מעמיקה מול Shelly, כגון גודל המודול, האפשרויות בממשק ה-web וכד׳.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
לא רק בנראות, גם השם דומה....
רק לציין שבטבלת ההשוואה יש טעות לגבי ה shelly:
1. יש תמיכה ב bluetooth, ובדגמים החדשים יש תמיכה גם ב zigbee וב matter.
2. תהליך ההתקנה זהה בדיוק לתהליך שתיארתם, גם בלי matter - ההתאמה נעשית דרך bluetooth וממש בקלות.
3. יש עומס יתר, טמפרטורה (מה זה חלקית?) וכמובן שניתוק במצב של עומס יתר או טמפרטורה גבוהה
4. יש תאימות רחבה מאוד לשלי ויכולות פיתוח custom בלתי מוגבלות (אפשר לכתוב סקריפטים שירוצו על הרכיב)
אין לי טענות כלפי הרכיב החדש, אבל לפחות תכבדו את Shelly