מעבר מתשתית בזק לתשתית אנלימטד

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
shlomof פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

התחברתי לפני כחצי שנה לסיבים של בזק במהירות של 1G/100M - מהירות שמתאימה ומספיקה לי. בא בזמנו טכנאי וחיבר את הדירה שלי (בבניין קומות) לתשתית הסיבים של בזק בארון בלובי למטה והשכיר לי נתב של בזק.
אחרי זמן קצר עברתי לגילת טלקום והחזרתי את הנתב של בזק. קניתי מגילת נתב סיבים והניוד היה פשוט, בלי שאף טכנאי היה צריך לבוא לכאן. אלא שהמבצע נגמר לאחרונה וכל המבצעים שלהם עכשיו מיועדים רק ללקוחות חדשים. אני רוצה להוזיל את העלות.
ראיתי מבצע שמתאים לי ב-019, העניין הוא שהם עובדים על תשתית של אנלימיטד. בשיחה עם המכירות הנציגה אמרה לי שלמרות שיש לי תשתית של סיבים, טכנאי בכל זאת יצטרך לבוא ולחבר אותי לסיב חדש, היא לא ידעה לתת לי פרטים טכניים נוספים.

אולי כאן תוכלו לעזור לי:
האם בארון התקשורת בלובי למטה יש לכל חברות התשתית סיב משלהן? (גם באתרים של סלקום ופרטנר אני מקבל תשובה חיובית על קיום תשתית לפי הכתובת שלי).
האם באמת צריך לסלול סיב נוסף מהארון בלובי לדירה שלי? (זה עניין די מסובך ואני לא רוצה לחזור עליו) או שלחלופין הסיב מארון התקשורת בלובי לדירה שלי הוא פרטי שלי וכל מה שהטכנאי צריך לעשות הוא להעביר את הקצה מהסיב של בזק לסיב של אנלימיטד?
חשבתי שבזה שקניתי את הנתב של גילת נפתחו בפני כל האפשרויות והניוד יהיה פשוט כמו לנייד טלפון סלולרי עם esim, אני מתחיל להרגיש שזה לא כל כך המצב.

תודה לכל מי שיעזור לי להבין את המצב.
שלמה

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3413
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #2 

מה דגם הנתב שלך? אני מניח שלא יתאים לאנלימיטד, אבל בדוק ברשימת הציוד התואם שאצלם באתר.

בכל מקרה שלא יתאים, תדרש לקנות מתאם סיב לאנלימיטד. עניין של כ200 שח למתאם עד 2.5 ג'יגה של gofiber למשל.

לא מכיר את 019 אבל תשווה ל 59 שהוט לוקחים היום, עם ציוד פרטי...
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”