שרשור תגובות: Future משיקה את המותג הבינלאומי DALI בישראל
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
איזו בשורה מרגשת!
ברכות ענקיות לחברים הטובים והמקצוענים מ־Future על הצטרפותו של מותג־העל DALI למשפחת המותגים שאתם מייצגים בישראל.
מי שמכיר את Future יודע שזה הרבה מעבר לחברת אודיו – זו קבוצה של אנשים עם אהבה אמיתית למוזיקה, לסאונד איכותי ולחוויית לקוח יוצאת דופן. כל דבר שאתם עושים – נעשה מהלב, מתוך שליחות, דיוק, ידע עמוק וסטנדרט בלתי מתפשר. וההכרזה הזו היא עדות נוספת לכך.
DALI הוא שם עצום בעולם האודיו, ואין ראויים מכם לייצג אותו בארץ. החיבור ביניכם מרגיש טבעי, נכון – ובעיקר מרגש. אין לי ספק שתדעו להביא את הסאונד המדהים של DALI לאוזניים וללב של הקהל הישראלי כמו שרק אתם יודעים.
מאחל לכם המון הצלחה, שפע של הזדמנויות חדשות, ושתמשיכו להצעיד את עולם האודיו בישראל קדימה, באותה התשוקה, האנרגיה והמקצוענות שמזוהה איתכם כל כך.
גאה בכם – ומחכה כבר לביקור באולם ההדגמה

ברכות ענקיות לחברים הטובים והמקצוענים מ־Future על הצטרפותו של מותג־העל DALI למשפחת המותגים שאתם מייצגים בישראל.
מי שמכיר את Future יודע שזה הרבה מעבר לחברת אודיו – זו קבוצה של אנשים עם אהבה אמיתית למוזיקה, לסאונד איכותי ולחוויית לקוח יוצאת דופן. כל דבר שאתם עושים – נעשה מהלב, מתוך שליחות, דיוק, ידע עמוק וסטנדרט בלתי מתפשר. וההכרזה הזו היא עדות נוספת לכך.
DALI הוא שם עצום בעולם האודיו, ואין ראויים מכם לייצג אותו בארץ. החיבור ביניכם מרגיש טבעי, נכון – ובעיקר מרגש. אין לי ספק שתדעו להביא את הסאונד המדהים של DALI לאוזניים וללב של הקהל הישראלי כמו שרק אתם יודעים.
מאחל לכם המון הצלחה, שפע של הזדמנויות חדשות, ושתמשיכו להצעיד את עולם האודיו בישראל קדימה, באותה התשוקה, האנרגיה והמקצוענות שמזוהה איתכם כל כך.
גאה בכם – ומחכה כבר לביקור באולם ההדגמה

TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
בהצלחה

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
אז נכון, מותג DALI נמכר בישראל כבר שנים, וזה לא מותג חדש בשוק המקומי. אבל הבשורה כאן היא בהחלפת היבואן, וזה לא שינוי טכני בלבד — אלא שינוי שיכול להשפיע משמעותית על איך שהמותג יתפס, יתמוך, יתממשק עם לקוחות, ואפילו יישמע.
למה זה כן עניין "מסעיר" מבחינת הקהל האודיופילי?
כי Future נחשבת לשחקנית חזקה, עם גישה איכותית לייבוא, תמיכה והפצה, ובמקרים רבים שדרוג ברמת השירות, ההדגמה והזמינות בפועל משנה את כל התמונה עבור הלקוח.
היא מביאה נוכחות שיווקית ומקצועית, עם אנשי צוות שמבינים באמת סאונד — מה שיכול לתרום לחשיפה הנכונה של המותג ולקידום הדגמים הנכונים.
עבור מותג כמו DALI, שמתחרה מול שמות גדולים אחרים, הייצוג הנכון עושה הבדל בין להישאר נישה לבין להפוך לבחירה מובילה בשוק הקולנוע הביתי וההאזנה למוזיקה.
אז כן — DALI היה פה.
אבל DALI עם Future זו אולי תחילתה של תקופה חדשה – וזה בהחלט מעורר עניין, גם אם לא מהפכה של ממש.
למה זה כן עניין "מסעיר" מבחינת הקהל האודיופילי?
כי Future נחשבת לשחקנית חזקה, עם גישה איכותית לייבוא, תמיכה והפצה, ובמקרים רבים שדרוג ברמת השירות, ההדגמה והזמינות בפועל משנה את כל התמונה עבור הלקוח.
היא מביאה נוכחות שיווקית ומקצועית, עם אנשי צוות שמבינים באמת סאונד — מה שיכול לתרום לחשיפה הנכונה של המותג ולקידום הדגמים הנכונים.
עבור מותג כמו DALI, שמתחרה מול שמות גדולים אחרים, הייצוג הנכון עושה הבדל בין להישאר נישה לבין להפוך לבחירה מובילה בשוק הקולנוע הביתי וההאזנה למוזיקה.
אז כן — DALI היה פה.
אבל DALI עם Future זו אולי תחילתה של תקופה חדשה – וזה בהחלט מעורר עניין, גם אם לא מהפכה של ממש.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
חברים, בואו ננשום עמוק ונחזיר את הפוקוס לרמקולים ולא לדרמות 
התגובה ל- masteraudio הייתה בקריצה, לא בקטע של לעקוץ. כולנו פה כי אנחנו אוהבים צליל טוב - לא רעש רקע.
יאללה, מי ראשון לספר מתי שמע DALI בפעם הראשונה?

התגובה ל- masteraudio הייתה בקריצה, לא בקטע של לעקוץ. כולנו פה כי אנחנו אוהבים צליל טוב - לא רעש רקע.
יאללה, מי ראשון לספר מתי שמע DALI בפעם הראשונה?
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בהצלחה לפיוצ'ר!
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7394
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
שנים יש פה דאלי היבואן עכשיו פיוצר???? טוב מאוד
שמעתי אז בתערוכה נראה לי .... נו ליד גן חיות ברח לי השם של המקום
מה קשור לעקוץ או לא .... בא לי לריב ולהתווכח פה אם כולם . יש פה דאלי כבר 30 שנה אז מה כולכם עכשיו ארנבות
מה קשור לעקוץ או לא .... בא לי לריב ולהתווכח פה אם כולם . יש פה דאלי כבר 30 שנה אז מה כולכם עכשיו ארנבות
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 697 פעמים
התערוכה היית ב "כפר המכביה"20/07/2025 19:25עופרפולק כתב: שנים יש פה דאלי היבואן עכשיו פיוצר???? טוב מאוד
מה קשור לעקוץ או לא .... בא לי לריב ולהתווכח פה אם כולם . יש פה דאלי כבר 30 שנה אז מה כולכם עכשיו ארנבות...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
נראה שהקומץ שמתעניין ב-A/V מסתפק בללכת לפיוצ'ר... בשביל זה לא צריך תערוכה. בכל מקרה, לדעתי כיום אין מספיק ביקוש וקהל לתערוכת A/V.21/07/2025 7:40עופרפולק כתב: ואללה נכון כן במכביה . חבל שהפסיקו אם זה החברים פה והמנהלים הרימו הפקה חבל על הזמן . תחשבו היום שפיוצר נגיד מופיעים שם אם svs וכול מה שיש היום...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
1. יש קהל קטן מדי בארץ לתערוכות
2. היבואנים לא מעוניינים בזה
3. היצרנים והיבואנים לא מוכנים להוציא על זה כסף
4. השכרת מקום וציוד זה דבר יקר מאוד ועם המצב בישראל זה סיכון כלכלי לא סביר.
5. התוצאה היא שמדובר בחודשים רבים של עבודה ובסופו של דבר זה לרוב לא רווחי.
6. גם בעולם תערוכות בתחום דועכות כי החידושים מאוד מוגבלים ולא מרגשים מספיק.
בפעם שעברה היו על זה שני עובדים סביב חצי שנה והפסדנו סכום בן 6 ספרות על התענוג וזה עוד בתקופה כלכלית טובה ויציבה יותר מכיום.
2. היבואנים לא מעוניינים בזה
3. היצרנים והיבואנים לא מוכנים להוציא על זה כסף
4. השכרת מקום וציוד זה דבר יקר מאוד ועם המצב בישראל זה סיכון כלכלי לא סביר.
5. התוצאה היא שמדובר בחודשים רבים של עבודה ובסופו של דבר זה לרוב לא רווחי.
6. גם בעולם תערוכות בתחום דועכות כי החידושים מאוד מוגבלים ולא מרגשים מספיק.
בפעם שעברה היו על זה שני עובדים סביב חצי שנה והפסדנו סכום בן 6 ספרות על התענוג וזה עוד בתקופה כלכלית טובה ויציבה יותר מכיום.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
הייתה אחלה תערוכה! זוכר אותה עד היום