תערוכת קולנוע ביתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #21 

מה יעשו? תערוכה לסאונד ברים?

התחום הזה הולך וניהיה למשוגעים בני 50 ומעלה

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #22 

11/10/2025 0:22  
ice2k כתב:
אני חושב שהגיע הזמן להתקדם ולהבין שאנחנו כבר לא ממש במציאות של שנות ה90. כבר 2025 וזה בערך שלושה עשורים קדימה. לנסות להרשים דור צעיר עם "מערכת קולנוע ביתית" שנותנת "תחושה כמו בקולנוע בלי לצאת מהבית" זו חשיבה עסקית די גרועה ל 2025 שמתעלמת מהמציאות בשטח. הם לא ממש יודעים מה זה קולנוע ואין להם שום עניין בו, בימים אלה הם מנהלים שיחות עמוקות עם רובוטים (במקום אנשי שנות ה 90 שהלכו לקולנוע בשביל לראות את זה קורה), הם מעדיפים לשמוע מוזיקה באוזניות ללא חוטים ומקבלים כבר מראש איכות סאונד גבוה. מעדיפים לראות סדרות נטפליקס במסכים קטנים מאוד, כאלה שאפשר להחזיק ביד. כמות הגירויים ואפשרויות האנטרטינמנט שזמינים להם מיידית בלי לזוז אפילו היא אין סופית יחסית למה שהיה לפני 20-30 שנה, הרבה מעבר לצורך של צעיר ממוצע.

אז להציע להם משהו שמבחינתם הוא סבל וטירחה? לא מודל עסקי חכם.
אפשר פשוט לבקש ולהביע כמיהה לתערוכה כזאת, אבל לא לתת כל מיני סיבות ללמה זה חייב לקרות. בסוף לא מדובר בתערוכה של יצרניות שמציגות את מרכולתן וחייבות לשמר את המוניטין של המותג שלהן לטווח ארוך, וכידוע - מוניטין הוא ערך כספי חשבונאי בדוחות של חברה. "שלומי סראונד" פחות מרוויח מלשמר את המוניטין של פוקאל או SVS או מי שהוא מוכר. בתהליך די קל הוא הופך ל "שלומי מזגנים" או "שלומי שיעורים פרטיים".
...
מסכים עם מה שכתבת.
האופן שבו צורכים היום תוכן שונה ממה שהיה נהוג לפני 25.
אני זוכר שבימי חמישי היתי יוצא מהעבודה מוקדם בשביל להגיע לבלוקבאסטר ולחפש סרט ב DVD לסופ"ש.
לפעמים הייתי מחכה גם שעה ליד תיבת ההחזרות .. כל הדבר הזה שהיה נתפס בעניי כריגוש , לא מדבר לאלו שנולדו אחרי שנת 2000.
התוכן זמין להם תמיד ( בזכות אבא ואמא שמשלמים עבור שלושה שירותי סטרימינג ועוד אחד עבור מוזיקה ) והם צורכים אותו
באוטובוס, בהפסקה בין השיעורים באוניברסיטה או בדרך לבסיס או מהבסיס.
אז למה לחכות שבוע בשביל לראות על מסך גדול בבית אם אפשר בעוד שעה וחצי להיות אחרי ולהעלות על זה איזה פוסט בטיקטוק ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #23 

11/10/2025 12:08  
mulder כתב:
אוזניות הן רק דרך אחת (לשמוע בנסיעה למשל), זה לא מחליף הופעה חיה וגם לא מערכת טובה בבית.
גם אנחנו גדלנו עם סידי ואוזניות ואחרי זה עברנו למערכת קטנה, ואז יותר, ויותר, למה? כי נחשפנו לזה.
הבת שלי למשל מתלהבת לגמרי כשאני מציע לה לראות מדי פעם סרט במקרן במקום בטלויזיה. לא הייתי פוסל מהר את העניין של נוער וצעירים, תעבור בחנויות כמו האוזן השלישית, תראה כמה מבני הגילאים האלה מגיעים לשם בשביל מדיה פיזית. גם ללכת לקולנוע הם אוהבים.
...
אני מבין לגמרי מה אתה אומר ולא נגד זה, אבל לצערי זה יותר ווישפול טינקינג מאשר המציאות בשטח.
צריך להבין שפעם זה היה אדיר כי זה היה חדשני, נדיר והרבה פעמים משהו שהיה רק לעשירים כשהוא צץ. היום זה שום דבר חדשני ולכן גם החשיבה העסקית צריכה להיות שונה.

יש הבדל גדול מהיום כשאומרים ששמענו פעם עם ווקמן ודיסקמן באוזניות. צריך להבין שההבדל באיכות הסאונד בשנות ה90 בין מישהו עם מערכת סטיראו יפה לבין הווקמן או הדיסקמן או הרדיוטייפ שהיה לנו כנערים היה שמים וארץ. אני זוכר שהיתי שומע אצל חברים מבוססים או חנויות סטריאו וזה היה פשוט ווואו. הציוד עלה אלפי שקלים אבל זה היה פשוט עולם אחר. היום באותם 600 שקל ששילמתי פעם על האוזניות או הדיסקמן אני מקבל איכות סאונד שפשוט לא להאמין. הרמת בסיס היא כבר מאוד טובה. חדשנות ו WOW כבר אין פה, משיגים את זה בשקל וחצי.

לגבי האוזן השלישית או בכלל הפרימיטר של אזור דיזינגוף: גם את זה היתי מאוד מאוד מסייג. דבר ראשון מדובר בבני נוער שהם מאוד נון קונפורמיסטים ומשתדלים לחיות אחרת מאיך שחי ומתנהל המיינסטרים. הם בכלל שם בגלל אופנה בלבד (בעיקר רטרו אבל לא רק) ולא באמת בגלל עניין אמיתי או צורך טכנולוגי. נכון שבסוף יש את מי שמובילים את זה, ואת אלה שנגררים אחריהם כי זו האופנה, אבל זה באמת לא יותר מזה (בלי קשר כמובן לגבי אם האידיאולוגיה הזו טובה או לא, בכל דור היו כאלה). אתה ואני הינו הולכים לחנות דיסקים כי לא היתה לנו ברירה, בלי קשר לזה שזה היה כייף. היום זה פשוט מיותר וסתם טירחה, אין שום סיבה לנוער להוציא את האיירפודס פרו שלו מהאוזן, הן נותנות לו הרבה יותר (ולא רק איכות יותר טובה מווקמן).

לצערי אין מה לעשות, לקמעוניים בתחום הזה אין שום סיבה להשקיע כסף בשביל להגדיל את השוק.
הדרך היחידה לגרום לזה היא איזה טיקטוקר שישווק את הנושא הזה כרטרו ועם קצת מזל יש סיכוי שזה יתפוס במסגרת הרטרו. הדגש הוא על זה שטיקטוק יעבוד, תערוכה לא תעשה כלום.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #24 

11/10/2025 18:41  
ice2k כתב:
אני מבין לגמרי מה אתה אומר ולא נגד זה, אבל לצערי זה יותר ווישפול טינקינג מאשר המציאות בשטח.
צריך להבין שפעם זה היה אדיר כי זה היה חדשני, נדיר והרבה פעמים משהו שהיה רק לעשירים כשהוא צץ. היום זה שום דבר חדשני ולכן גם החשיבה העסקית צריכה להיות שונה.

יש הבדל גדול מהיום כשאומרים ששמענו פעם עם ווקמן ודיסקמן באוזניות. צריך להבין שההבדל באיכות הסאונד בשנות ה90 בין מישהו עם מערכת סטיראו יפה לבין הווקמן או הדיסקמן או הרדיוטייפ שהיה לנו כנערים היה שמים וארץ. אני זוכר שהיתי שומע אצל חברים מבוססים או חנויות סטריאו וזה היה פשוט ווואו. הציוד עלה אלפי שקלים אבל זה היה פשוט עולם אחר. היום באותם 600 שקל ששילמתי פעם על האוזניות או הדיסקמן אני מקבל איכות סאונד שפשוט לא להאמין. הרמת בסיס היא כבר מאוד טובה. חדשנות ו WOW כבר אין פה, משיגים את זה בשקל וחצי.

לגבי האוזן השלישית או בכלל הפרימיטר של אזור דיזינגוף: גם את זה היתי מאוד מאוד מסייג. דבר ראשון מדובר בבני נוער שהם מאוד נון קונפורמיסטים ומשתדלים לחיות אחרת מאיך שחי ומתנהל המיינסטרים. הם בכלל שם בגלל אופנה בלבד (בעיקר רטרו אבל לא רק) ולא באמת בגלל עניין אמיתי או צורך טכנולוגי. נכון שבסוף יש את מי שמובילים את זה, ואת אלה שנגררים אחריהם כי זו האופנה, אבל זה באמת לא יותר מזה (בלי קשר כמובן לגבי אם האידיאולוגיה הזו טובה או לא, בכל דור היו כאלה). אתה ואני הינו הולכים לחנות דיסקים כי לא היתה לנו ברירה, בלי קשר לזה שזה היה כייף. היום זה פשוט מיותר וסתם טירחה, אין שום סיבה לנוער להוציא את האיירפודס פרו שלו מהאוזן, הן נותנות לו הרבה יותר (ולא רק איכות יותר טובה מווקמן).

לצערי אין מה לעשות, לקמעוניים בתחום הזה אין שום סיבה להשקיע כסף בשביל להגדיל את השוק.
הדרך היחידה לגרום לזה היא איזה טיקטוקר שישווק את הנושא הזה כרטרו ועם קצת מזל יש סיכוי שזה יתפוס במסגרת הרטרו. הדגש הוא על זה שטיקטוק יעבוד, תערוכה לא תעשה כלום.
...
לא יודע למה אנחנו כוללים ילדים בגיל 15-20 שלא צריכים וכנראה לא מעוניינים בק"ב או מערכת רצינית, יש להם את הפתרונות שלהם שהם אוהבים. אבל אחר כך כשמתבגרים וגרים בעצמם במקום משלהם יכול להיות שטלויזיה או סאונדבר יספיקו לחלק, וחלק ירצו לשדרג את הצפיה. אני לא חושב שיש הרבה אנשים בוגרים ששומעים מוזיקה בבית רק באוזניות או צופים בתכנים רק בנייד.

לא ידע מה לגבי ישראל אבל בעולם יש ביקוש לזה, ואם חברות מקומיות פה לא רוצות שווקים חדשים זו בעיה שלהן, ואם אנשים פה לא רוצים לשדרג חוויית צפיה כי אין להם רצון או שלא יודעים מה הם מפסידים, גם לא מעניין. כמו שאני לא אקנה מחבת ב 1000 שח רק כי ישדרג לי את חוויית הבישול אבל יש כאלה שבהחלט כן. שכל אחד יעשה בסוף מה שטוב לו, המידע זמין היום בכל מקום.

עדוש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 435
שם מלא: עדיאל מנחם
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #25 

11/10/2025 14:05  
י-א כתב:
מה יעשו? תערוכה לסאונד ברים?

התחום הזה הולך וניהיה למשוגעים בני 50 ומעלה
...
😂😂😂😂😂😂
אשכרה . כל כך נכון .
זה מה שמדבר לאנשים היום , מכיר מישהו שקנה סאונד בר שלlg ב799 באיזה מבצע והוא אומר שזה הסאונד הכי טוב שהוא שמע לא צריך יותר מזה .🤦🏻‍♂️

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5142
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 696 פעמים

שליחה #26 

10/10/2025 8:59  
ADICT כתב:
כן חברים לא כואב לכם אין תערוכות קולנוע ביתי כמו פעם החול המועד סוכות אני זוכר כמו פעם שנת 2001 מלון דויד קונטיננטל נדמה לי ברמת גן תערוכת קולנוע ביתי
CERWIN WEGA עם דרור היבואן כל המחלקה שלו מיממברנות אדומות ...
PIONEER AX10 האגדי מוצג שם עם כיסוי פרספקס שקוף להציג את השנאים שלו והשרירים... מחלקת פיוניר עם יוסי בן יהושוע ואולי גם איתן היה עדיין בחברה...
איפוא הימים היינו נוסעים בכיף חול המועד לראות חידושים ציוד שוטף עיניים מחלקות HIFI HIGH-END
האם תם עידן ????? האם הז'אנר משנה פניו ???
האם הכל השתנה רק אנחנו לא ?????? :idea: :( :עצוב:
...
היית טס למינכין גרמניה זאת התשובה, בשנה הבאה זה יהיה בוינה. זה הכי קרוב, תיצור זכרונות חדשים זה יעזור לך לשכוח את העבר 😊
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #27 

11/10/2025 21:17  
FastandFurious כתב:
היית טס למינכין גרמניה זאת התשובה, בשנה הבאה זה יהיה בוינה. זה הכי קרוב, תיצור זכרונות חדשים זה יעזור לך לשכוח את העבר 😊
...
זה כל הנקודה אח ..למה צריך ליסוע לחול ....אני מבטיח לך שאם היו מקימים תערוכה היו נדהמים מרמת ההיענות שהיתה מגיעה ..... 8O :mrgreen: :(

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #28 

אנשים צמאים ...

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #29 

מה שנשאר זה רק להתרפק על זכרונות העבר :(
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #30 

אני רואה בני משפחה אצלי בגילאי ה 25 עד 35
לא מעניין אותם בכלל הנושא הזה, אפילו לא קצת.
כן - הם מאוד אוהבים לראות אצלי סרט ולעוף על המערכת, אבל אצלם בבית זה בכלל לא מעניין אותם.
המקסימום שהם מחפשים זה סאונדבר, או סתם איזה רמקול אלחוטי למרפסת או הגינה.
תערוכות? בשביל מי? רק עבורנו בני ה 50, אבל גם אנחנו כבר לא ממש בתחום (חלקנו)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7437
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #31 

פעם תערוכות כמו כפר המכביה למשל, היו הדרך היחידה לשמוע ציוד ולפגוש חובבים בתחום.
היום הכול נגיש אונליין, סרטונים, סקירות, קבוצות, הדגמות פרטיות, והדור הצעיר כבר לא מחפש סטריאו קלאסי או חידושים לקולנוע.
השוק נהיה נישתי, יקר להפיק אירועים כאלה, אז זה פשוט עבר למפגשים קטנים וקהילתיים יותר.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #32 

זה בדיוק העניין אם היו מכוונים להייאנד תערוכה שרמקול בה היה עולה 150000₪ מקווה שלא שכחתי עוד 0 אז אני מבין אתה צודק שזה לא ילך ולא יקנה קהל
אבל אני עדיין מכוון לציוד הייפיי של כל החברות אם זה ANTHEM YAMAHA PIONEER ONKYO ספינות דגל שלהם ועוד כמה חברות נישה שלא הזכרתי וכן גם רמקולים שמתאימים לבתים בישראל לא בארצות הברית הכוונה רמקול שמתומכר ב 5000₪ עשר אלף שקל אז אני מבין זה מכוון לקהל יעד באמת ולא לעשירים שיקנו אולי רמקול אחד במאה אלף שקל ואנחנו נצא עם חצי תאוותינו בידינו בלי כלום זו תערוכה מבחינתי שמכוונת לעמך ולא לפלצנים אודיופילים כביכול

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #33 

12/10/2025 11:43  
gal-cohen כתב:
אני רואה בני משפחה אצלי בגילאי ה 25 עד 35
לא מעניין אותם בכלל הנושא הזה, אפילו לא קצת.
כן - הם מאוד אוהבים לראות אצלי סרט ולעוף על המערכת, אבל אצלם בבית זה בכלל לא מעניין אותם.
המקסימום שהם מחפשים זה סאונדבר, או סתם איזה רמקול אלחוטי למרפסת או הגינה.
תערוכות? בשביל מי? רק עבורנו בני ה 50, אבל גם אנחנו כבר לא ממש בתחום (חלקנו)
...
אולי זה אנחנו שמפספסים משהו אם כולם בוחרים סאונדבר :lol:

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #34 

הרוב בוחרים סאונד בר כי זה יותר אסטתי ולא תופס הרבה מקום, אין כמעט חוטים חשופים, הסאב הוא אלחוטי וניתן למיקום כמעט בכל מקום.
למרות שביודעין (או שלא ביודעין) מתפשרים משמעותית על איכות הצליל, לטובת הנראות.
אני מכיר לא מעט אנשים שויתרו על סט קולנוע ביתי מלא לטובת סאונד בר, גם אם הוא ברמה הגבוהה ביותר, הם לא מודעים או שלא אכפת להם מה הם מפסידים.
אפשר להגיד שהרבה ב"דרך" לסאונדר בר החליפו את הרמקולים הגדולים בסאטליטים שאמנם עשו את העבודה, אך זה לא אותו דבר.
אצל בני הנוער זה יותר קיצוני ואני רואה את זה בבית שלי, כל השמיעה היא דרך אוזניות, אם זו מוזיקה, או גיימינג עם החברים שלהם, פעם רמקולים (או מערכת נחמדה) היו פלט הסאונד של מערכת מחשב גיימינג מכובדת והיום הם הוחלפו ע"י אוזניות.
לדעתי, כל התחום הזה נמצא בירידה מתמדת כבר לא מעט שנים.
נערך לאחרונה על ידי CRAZYDIAMOND ב 12/10/2025 15:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #35 

12/10/2025 14:20  
mulder כתב:
אולי זה אנחנו שמפספסים משהו אם כולם בוחרים סאונדבר :lol:
...
אין לי בעיה לפספס את זה :D
מצד שני, אם היה לי חשוב נניח גם בחדר שינה לשים משהו קצת יותר מרמקול של ה OLED, אז סביר ששם כבר הייתי מחבר סאונדבר שכזה.
אהה... ואני מתחבר לדבריו של המגיב מעלי - גם עם המערכת הצנועה שלי בסלון, אני משתמש קבוע דווקא באוזניות מוגברות כ 98% מהזמן.
רק בימי שישי/שבת אני מרשה לעצמי כמה שעות של גיימינג ללא אוזניות, בקולנוע הביתי.

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #36 

דווקא בחדר השינה לא מיקמתי סאונד בר, אלא מערכת סראונד מלאה - בגלל אילוצי חוסר מקום!
הטלוויזיה אצלי יושבת בתוך נישה בארון והנישה מוגבלת לטלוויזיה עד 32 אינצ' לצערי, אך על הארון מיקמתי 3 רמקולים סאטליטיים קדמיים ועל הגב של המיטה רמקולים סאטליטיים אחוריים, לצדו של הארון על שידת מדפים יושב הרסיבר ובתחתית השידה ממוקם הסאב וופר.
הסידור הזה לא אידיאלי, אך לטעמי עדיף על סאונד בר שאם הייתי צריך למקם אותו למרגלות הטלוויזיה, זה היה מרחיק אותה עוד יותר מנקודת הצפייה וגם ככה הטלוויזיה קטנה יחסית.
מכאן יצא שמאילוצי חוסר מקום נמצא פתרון עדיף יותר ואיכותי יותר.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #37 

יותר נכון לא אכפת להם כי לא היה להם לפני זה מערכת שלמה ישר קנו סאונד בר וזה בשבילם שיא העולם
Sony 1040
Monitor mass

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #38 

12/10/2025 15:18  
CRAZYDIAMOND כתב:
הרוב בוחרים סאונד בר כי זה יותר אסטתי ולא תופס הרבה מקום, אין כמעט חוטים חשופים, הסאב הוא אלחוטי וניתן למיקום כמעט בכל מקום.
למרות שביודעין (או שלא ביודעין) מתפשרים משמעותית על איכות הצליל, לטובת הנראות.
אני מכיר לא מעט אנשים שויתרו על סט קולנוע ביתי מלא לטובת סאונד בר, גם אם הוא ברמה הגבוהה ביותר, הם לא מודעים או שלא אכפת להם מה הם מפסידים.
אפשר להגיד שהרבה ב"דרך" לסאונדר בר החליפו את הרמקולים הגדולים בסאטליטים שאמנם עשו את העבודה, אך זה לא אותו דבר.
אצל בני הנוער זה יותר קיצוני ואני רואה את זה בבית שלי, כל השמיעה היא דרך אוזניות, אם זו מוזיקה, או גיימינג עם החברים שלהם, פעם רמקולים (או מערכת נחמדה) היו פלט הסאונד של מערכת מחשב גיימינג מכובדת והיום הם הוחלפו ע"י אוזניות.
לדעתי, כל התחום הזה נמצא בירידה מתמדת כבר לא מעט שנים.
...
יש לי הרושם שלא מעטים מאלה שבוחרים סאונד באר לא באמת בוחרים אלא זה מוכתב ע"י האשה...
.Anything can be done, but it's only done if it's done

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #39 

12/10/2025 19:50  
dragon כתב:
יש לי הרושם שלא מעטים מאלה שבוחרים סאונד באר לא באמת בוחרים אלא זה מוכתב ע"י האשה...
...
בול.

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 721
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #40 

12/10/2025 19:50  
dragon כתב:
...
preach brother

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”