דיסני+ נפטרת ממותג "סטאר" ותשלב במקומו את "הולו"

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
הצטרף: אוגוסט 2024
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

החל מהשנה הבאה, דיסני והולו יוכלו להתקיים כשירות יחיד – אך עדיין ישמרו על האופציה להירכש בנפרד. כלומר, מ-2026 תעלה אפליקציה מאוחדת עם כל התכנים של שני השירותים, שתציע חוויה שלמה יותר ועם ממשק משופר. אך מי שיעדיף לרכוש רק אחת מהפלטפורמות, יוכל עדיין להירשם לאפליקציה נפרדת.

מחוץ לארה"ב, כאמור, תכני הולו נמצאו עד עכשיו תחת המיתוג "סטאר" – שמהסתיו הקרוב ייעלם מן השירות.

https://deadline.com/2025/08/hulu-to-be ... 236479835/

עם המיתוג החדש גם בישראל נוכל למצוא את התכנים שאינם סדרות המקור של דיסני+ תחת לשונית "הולו". שם יגורו סדרות המקור של הולו ואלו של רשת FX.

עם זאת, טרם נמסרו חדשות לגבי התכנים עצמם, כך שכרגע מדובר בעיקר בשינוי מיתוגי בלבד. לשונית "סטאר" תתחלף מהסתיו במותג "הולו", אך עדיין לא ידוע על הגעת תכנים ישנים יותר של השירות או ספריית התוכן המלאה שלו לישראל. בנוסף, לא נמסר על שינוי במחיר המנוי.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
הצטרף: אוגוסט 2024
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

ככל הנראה, לא בטוח, שרוב הסיכויים, שמחוץ לארצות הברית, גם אם בדיסני פלוס, השם סטאר ישתנה להולו, אז בדיסני פלוס, לא ניתן יהיה לצפות בכל התכנים של הולו, אלא בחלק מהם.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
הצטרף: מרץ 2012
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #3 

אני מבין שהיום יש לנו את תכני הולו בדיסני+

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
הצטרף: אוגוסט 2024
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

06/10/2025 21:44  
mrraz111 כתב:
אני מבין שהיום יש לנו את תכני הולו בדיסני+
...
אבל לא את כולם, כיום בדיסני פלוס ישראל, באזור של סטאר, יש רק חלק מתכני הולו, ורוב הסיכויים גם שזה לא בטוח שאם וכאשר בשנת 2026, יהיה מיזוג בין דיסני להולו, אז שעדיין בגלל זכויות יוצרים, הרבה דברים שמשודרים בהולו ארצות הברית, לא יהיו למשל במדינת ישראל.
אפילו שנראה שהתוכנה, ולא כל התכנים שלו בדיסני פלוס ישראל, היא של HOTSTAR, וששירות HOTSTAR, פועל גם בארצות הברית, עם חלק מהתכנים שלו,
https://x.com/hotstarusa
כי רובם הם למדינת הודו, כאשר כיום בישראל,שירות HOTSTAR, לא פועל,
https://www.hotstar.com/
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
הצטרף: מרץ 2012
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #5 

מעניין ממי קיבלנו את Alien: Earth

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
הצטרף: אוגוסט 2024
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

07/10/2025 9:11  
mrraz111 כתב:
מעניין ממי קיבלנו את Alien: Earth
...
בדיסני שבו יש את אזור סטאר, כמו בישראל יש גם תכנים לא רק מחברת הולו, יש שם גם תכנים מחברת FX, שלה שייך הסרט הזה, הנושא השמיני, כדור הארץ,

לפי דעה של אחרים, ב 2026, אם יהיה המיזוג בין דיסני להולו, אז באזורים שבהם יש את שירות סטאר, השם סטאר ישתנה להולו, אבל התכנים שם, יהיה לא רק של הולו, כלומר כמו מה שיש עכשיו, גם תכנים של הולו וגם תכנים של למשל חברות FX ו ABC.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
הצטרף: אוגוסט 2024
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #7 

למרות שהיום מתחיל המיזוג בין דיסני להולו,
עדיין בדיסני פלוס ישראל, האזור של סטאר, לא השתנה להולו.

היום, דיסני השיקה את מותג הבידור הכללי שלה, Hulu, על גבי דיסני+ ברחבי העולם, ובכך החליפה את Star בשווקים הבינלאומיים.

עם עדכון המיתוג הזה, מנויים יכולים להמשיך ליהנות ולחקור תוכן שהם מכירים ואוהבים בדיסני+, החל מבידור כללי עטור פרסים, תוכניות משפחתיות ברמה גבוהה, ועד לאוסף הולך וגדל של סדרות מקוריות של דיסני+, כולל תוכן אוסטרלי מקומי.

מיתוג מחדש זה אומר ש-Hulu תחליף את מרכז Star, והלוגו של Star לא יופיע עוד בתמונות ממוזערות או במודעות שמודיעות על פרסומות, לפני השידור של הסרט ואו הסדרה,

Hulu הושקה לראשונה בשנת 2007 בארצות הברית, ובמקור נועדה להיות מתחרה ישירה לנטפליקס, כאשר רבים מהאולפנים הגדולים, כולל קומקאסט, האחים וורנר, פוקס המאה ה-20 ודיסני, כולם בעלים חלקיים. עם זאת, כאשר דיסני רכשה את פוקס המאה ה-20 בשנת 2019, היא הציתה שרשרת אירועים שהובילו לכך שדיסני הפכה לבסוף לבעלים הבלעדיים של Hulu מוקדם יותר הקיץ.

דיסני מתכננת למזג את Hulu לתוך דיסני+ בארצות הברית בשנת 2026, ולכן הפריסה הבינלאומית מתרחשת כעת. מהלך זה נועד לאחד את פלטפורמות הסטרימינג שלה ולהביא לאחידות רבה יותר באסטרטגיית הסטרימינג שלה.

המותג Star שימש כמרכז הבידור הכללי של דיסני+ ברחבי העולם, המותג Hulu הגדיל את חשיבות Hulu, וכתוצאה מכך דיסני נאלצה לשלם יותר לקומקאסט עבור חלקה. לכן דיסני המתינה בשימוש במותג Hulu בינלאומי עד לחוזה שלה עם קומקאסט.

חשוב לציין שלמרות ש-Hulu קיימת כעת בדיסני+ ברחבי העולם, אין זה אומר שכל ספריית Hulu מארצות הברית תהיה זמינה בדיסני+ ברחבי העולם. הסיבה לכך היא שרבים מהסדרות והסרטים ב-Hulu מורשים על ידי דיסני רק לארצות הברית, כי יתכן שעדיין יש לא מעט תכנים של הולו שמשודרים בצורה בלעדית בחברות טלוויזיה רב ערוצית, מחוץ לארצות.

המעבר הזה למותג Hulu יאפשר לדיסני יותר בקלות לקדם תוכניות וסרטים חדשים, מבלי ליצור גרפיקה וטריילרים חדשים עם המותג Star, בנוסף, הוא גם יעבוד עם קמפיינים פרסומיים גלובליים ויביא לפחות בלבול בקרב המנויים. כמו כן, ראוי לציין ש-Star עדיין קיימת ביפן, לזמן מסויים, שבינתים תכני Hulu נשארים שם כמו שהם. למרות שסטאר התפרקה בשנת 2014 כחברה עצמאית, ואינה בבעלות דיסני, שתי החברות עדיין משתפות פעולה באמצעות חבילה.

מוקדם יותר השנה, דיסני+ החלה לקדם את Hulu Originals בקנדה והחלה לקדם באופן נרחב את Hulu ב-Disney+ בארצות הברית, לקראת שילוב Hulu בתוך דיסני+ בשנת 2026. בשבועות ובחודשים הקרובים, נמשיך לראות שינויים באפליקציית דיסני+ לקראת מיזוג הכל יחד. הצעד של היום של שילוב Hulu ברחבי העולם, מקל עליהם ליישם שינויים משמעותיים.

נקודת המבט של רוג'ר: לקח הרבה זמן להגיע סוף סוף לכאן, מכיוון שציפיתי במשך שנים רבות שהמותג Hulu יחליף את Star. איחוד המותגים הזה יקל מאוד על השיווק של חברת הולו, כמו למשל עם השקת הסדרה המקורית החדשה "All's Fair", שם צוין שהסדרה תהיה זמינה ב-Hulu ב-Disney+ ברחבי העולם. עבור מנויי דיסני+ ברחבי העולם, למעבר הזה מ-Star להולו תהיה השפעה מינימלית, מכיוון שבינתים ההבדל העיקרי במעבר הזה היחיד הוא שינוי הלוגו מ-Star להולו, בגלל עניין של זכויות יוצרים מחוץ לארצות הברית.
https://whatsondisneyplus.com/hulu-laun ... the-world/
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”