מחיקת ערך "עידן פלוס" ממשק- ראו קובץ מצ"ב
יש לי OCD לא מוצהר ואני מנסה להבין איך אני מוריד/מוחק את המסומן בעיגול מהתפריט.
זה לא היה שם.
בטעות מאתר הבית איכשהו נכנסתי כנראה לעידן פלוס ומאז זה תקוע לי שם. אין לי עידן פלוס ולא יהיה. אין לי כניסה כזו לטיוי. רק של סלקום.
לא מצליח למצוא תאופציה איך זה נמחק/יורד בעריכת הקטגוריה שם.
מישהו שיעשה לי סדר בבלגן?.. (דו משמעי)
* גם Air play אין לי. אין לי אייפון. למה זה שם? זה בדיפולט?
תודה וחג שמייח.
זה לא היה שם.
בטעות מאתר הבית איכשהו נכנסתי כנראה לעידן פלוס ומאז זה תקוע לי שם. אין לי עידן פלוס ולא יהיה. אין לי כניסה כזו לטיוי. רק של סלקום.
לא מצליח למצוא תאופציה איך זה נמחק/יורד בעריכת הקטגוריה שם.
מישהו שיעשה לי סדר בבלגן?.. (דו משמעי)
* גם Air play אין לי. אין לי אייפון. למה זה שם? זה בדיפולט?
תודה וחג שמייח.
נערך לאחרונה על ידי mc80 ב 07/10/2025 9:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Re: ראו קובץ מצ"ב...
זה מופיע כי סרקת ערוצים. לא יודע אם אפשר לבטל את זה בלי איפוס מלא של המסך.
אם זה ממש מציק לך תוכל לעשות factory reset ותזהר לא להכנס או להגדיר ערוצי טלויזיה דיגיטליים.
לא יודע אם אפשר לבטל AirPlay.
אגב, למה אתה נכנס למסך הזה? לא כתבת איזה מודל יש לך אבל מרבית המסכים של LG כוללים בשלט כפתור כניסות שנותן תפריט אופקי שמקביל למסך הזה.
אם זה ממש מציק לך תוכל לעשות factory reset ותזהר לא להכנס או להגדיר ערוצי טלויזיה דיגיטליים.
אגב, למה אתה נכנס למסך הזה? לא כתבת איזה מודל יש לך אבל מרבית המסכים של LG כוללים בשלט כפתור כניסות שנותן תפריט אופקי שמקביל למסך הזה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
Re: ראו קובץ מצ"ב...
מדובר ב-OLED C5.
כן עשיתי בטעות סקירת ערוצים כי חשבתי שזה יופיע באיזה תפריט שמראה שם את לוח השידורים שהיה ריק והתבקשתי להריץ מציאת ערוצים. טעות של מתחילים חח
נכנסתי לשם כי לחצתי על כל מיני דברים להכיר מה יש שם ומזה נותן. זה גם בעל כפתור ייעודי בשלט אז מבררים יו נו..
השאלה אם האיפוס יבטל רק את העמוד הזה או את כל הגדרות התמנוה וכו' שעשיתי עד כה בטיוי? זה בריא לעשות את האיפוס הזה?
כן עשיתי בטעות סקירת ערוצים כי חשבתי שזה יופיע באיזה תפריט שמראה שם את לוח השידורים שהיה ריק והתבקשתי להריץ מציאת ערוצים. טעות של מתחילים חח
נכנסתי לשם כי לחצתי על כל מיני דברים להכיר מה יש שם ומזה נותן. זה גם בעל כפתור ייעודי בשלט אז מבררים יו נו..
השאלה אם האיפוס יבטל רק את העמוד הזה או את כל הגדרות התמנוה וכו' שעשיתי עד כה בטיוי? זה בריא לעשות את האיפוס הזה?
07/10/2025 6:48oferlaor כתב: זה מופיע כי סרקת ערוצים. לא יודע אם אפשר לבטל את זה בלי איפוס מלא של המסך.
אגב, למה אתה נכנס למסך הזה? לא כתבת איזה מודל יש לך אבל מרבית המסכים של LG כוללים בשלט כפתור כניסות שנותן תפריט אופקי שמקביל למסך הזה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יאפס הכל. תצלם את ההגדרות שלך ותאפס. זה לא מזיק מעבר לזה שההגדרות מתאפסות.