שרשור תגובות: גרסה חדשה לעכבר האייקוני של לוג'יטק: MX MASTER 4
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
העכבר הטוב ביותר. בהזדמנות הראשונה באילת נביא אותו.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46330
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5069 פעמים
בעידן בו עכברים שוקלים 60g ומטה, קשה לעבור לעכבר ששוקל 150g.
מה שכן, המשוב ההפטי נראה מתאים בול לגיימינג (למרות שאין לזה רלוונטיות ל- MX 4). היו נסיונות לשלב את זה בעכברי גיימינג וזה לא תפס. בשאיפה שעכשיו יצרנים נוספים יכניסו את זה ובצורה טובה יותר.
מה שכן, המשוב ההפטי נראה מתאים בול לגיימינג (למרות שאין לזה רלוונטיות ל- MX 4). היו נסיונות לשלב את זה בעכברי גיימינג וזה לא תפס. בשאיפה שעכשיו יצרנים נוספים יכניסו את זה ובצורה טובה יותר.
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
יש לי חוות דעת אחרת.30/09/2025 19:59firebird כתב: אני מעדיף שיוציאו כבר עדכון לMX Vertical, אחרי חצי שעה שמתרגלים אליו לא יכולים יותר להשתמש במשהו אחר...
עברתי בעבודה ל-Vertical לפני כמה שנים וזה העכבר שאני משתמש בו הכי הרבה. עברתי עליו בגלל תחושת נימול בזרת ימין ונראה שבעניין הזה הוא מאוד עזר.
אבל, וזה אבל לא מבוטל, הוא מאוד לא מדוייק. יותר קשה להביא את הסמן לנקודה מדוייקת על המסך מאשר עם עכבר רגיל. בבית אני משתמש בעכבר רגיל ואין מה להשוות בדיוק.
כן, הוא מגיע עם דונגל בולט בקופסא, אבל אפשר כמובן לחבר יותר ממכשיר אחד לכל דונגל בתוכנה של לוגיטק.
בינתיים אחרי כמה שעות שימוש ובטח אשנה את דעתי בהמשך -
- ההפטיק פידבק לא רע בכלל, מקווה באמת שבעתיד יפתחו את זה לעוד דברים (נוטיפיקציות? גיימינג?)
- הכפתור הנוסף יותר שימושי ממה שחשבתי
- הרינג לא שימושי בכלל (בשבילי)
- אבל, יש איזה שינוי בזווית של הקשת/אגודל (החלק שיורד לכיוון שורש כף היד) שמשגע אותי וממש לא נוח לי.
ממש מקווה שזה רק עניין של התרגלות כי ה-3 מרגיש כאילו יצקו אותו על בסיס כף היד שלי, וה-4 מרגיש OFF.
בינתיים אחרי כמה שעות שימוש ובטח אשנה את דעתי בהמשך -
- ההפטיק פידבק לא רע בכלל, מקווה באמת שבעתיד יפתחו את זה לעוד דברים (נוטיפיקציות? גיימינג?)
- הכפתור הנוסף יותר שימושי ממה שחשבתי
- הרינג לא שימושי בכלל (בשבילי)
- אבל, יש איזה שינוי בזווית של הקשת/אגודל (החלק שיורד לכיוון שורש כף היד) שמשגע אותי וממש לא נוח לי.
ממש מקווה שזה רק עניין של התרגלות כי ה-3 מרגיש כאילו יצקו אותו על בסיס כף היד שלי, וה-4 מרגיש OFF.