Lg b1 פאנל
-
Raf897
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- שם מלא: Vh
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי ברשותי טלוויזיה oled b1 כבר שלוש שנים עכשיו לאחרונה התחיל להיות קו למעלה במסך ופינות מעוגלות שבא טכנאי לא הייתי בבית והוא לא בדק את התקלה הזו אלא תקלה אחרת מאז lg אומרת שזה תקין pixel shifting אפילו שאמרתי להם שזה לא היה בעבר והפיקסלים לא זזים זה פשוט קו ופינות מעוגלות שלא זז
כל מי ששאלתי ברדיט לפייסבוק אמרו שיש תקלה אך lg אומרים תקין גם דיברתי עם מנהל מעבדה שאמר שתקין .
מישהו יודע מה לעשות?
גם שכיביתי את תזוזת הפיקסלים זה כמובן נשאר רואים את זה דיברתי גם עם מנהל מעבדה שאומר שזה תקין מבחינתם
אפילו שהצלחתי להביא עדויות מאנשים בחול שיש להם את המסך אומרים שאין להם lg לא מוכנים להגיד שזה תקלה .
חשוב לי להבהיר הפס נשאר כל הזמן כל הזמן אפילו ממטר מרחק הורס את כל חווית הצפייה..
אודה לאיזו עזרה שיש
כל מי ששאלתי ברדיט לפייסבוק אמרו שיש תקלה אך lg אומרים תקין גם דיברתי עם מנהל מעבדה שאמר שתקין .
מישהו יודע מה לעשות?
גם שכיביתי את תזוזת הפיקסלים זה כמובן נשאר רואים את זה דיברתי גם עם מנהל מעבדה שאומר שזה תקין מבחינתם
אפילו שהצלחתי להביא עדויות מאנשים בחול שיש להם את המסך אומרים שאין להם lg לא מוכנים להגיד שזה תקלה .
חשוב לי להבהיר הפס נשאר כל הזמן כל הזמן אפילו ממטר מרחק הורס את כל חווית הצפייה..
אודה לאיזו עזרה שיש
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע מה לייעץ לך, אבל בהחלט זה לא נראה לי כמו משהו תקין.
איך נראה הפס כשאתה מציג מסך שלם בצבעים שונים (אדום, כחול, ירוק)?
אני חושב שהצעד הבא, במידה והם מסרבים בכל תוקף לטפל בתקלה, והמסך עדיין באחריות, זה להגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
איך נראה הפס כשאתה מציג מסך שלם בצבעים שונים (אדום, כחול, ירוק)?
אני חושב שהצעד הבא, במידה והם מסרבים בכל תוקף לטפל בתקלה, והמסך עדיין באחריות, זה להגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
נראה כמו צריבה.
ואם זה לא צריבה זה נראה לא תקין.
ואם זה לא צריבה זה נראה לא תקין.
משתף מניסיוני עם 55CX שפיתחה מין קו לבן שכזה ( גדול מזה שלך ) בפינה השמאלית העליונה אחרי שלוש וקצת שנים ( אם תחפש פה תוכל למצוא אפילו צילום של הדבר הזה שהעליתי בזמנו ). אחרי כמה שבועות הקו צמח לגודל כפול ואחרי עוד כמה ימים המסך קיבל פסים שחורים מקבילים במחציתו. שיחות טלפוניות עם מחלקת השרות בנסיונות להסביר שלא מדובר בתופעה סבירה אחרי זמן כה קצר ולא רואה מקום לכך שאני צריך לשאת בפתרונה, לא העלו כלום והמסך עבר לפח. היום אני עם מינילד ותקווה לעתיד טוב יותר.