על איזה ממיר סיב אתם ממליצים?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
בזק מחייבים שה ZTE F601 יהיה בגרסת V6.0.1P1T12. כשרוכשים את הממיר סיב באליאקספרס, קיים סיכוי שהוא לא יהיה בגרסה הזו.
אתה יכול לנסות לדרוש מהמוכר שיתחייב שזו הגרסה אחרת תדרוש זיכוי.
לרוב ניתן לשדרג או לשנמך לגרסה המתאימה אך זה כרוך בהתעסקות:
עדכון תוכנה ZTE F601- מודם סיבים מאושר בזק
אם תזדקק לעזרה אני יכול לנסות לעזור.
זה בסביבות ה 60 ש"ח באלי. לדוגמא:
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... in_prod%3A
ראיתי גם כאלה בחצי מחיר
לבזק (ופרטנר על תשתית בזק) צריך את זה עם המתאם APC.
הממיר סיב הזה מתאים ל 1G.
בנוסף יש קטע עם טכנאים שלא מכירים את תהליך האקטיוציה לציוד שאינו של הספק. כבר קרה לי במעבר בין חברות. מתעקשים שידבר עם מישהוא שמבין...
ראיתי גם כאלה בחצי מחיר
בנוסף יש קטע עם טכנאים שלא מכירים את תהליך האקטיוציה לציוד שאינו של הספק. כבר קרה לי במעבר בין חברות. מתעקשים שידבר עם מישהוא שמבין...
אתה ידוע מה עובד היום עם סלקום?22/09/2025 16:46yaronkle כתב: בזק מחייבים שה ZTE F601 יהיה בגרסת V6.0.1P1T12. כשרוכשים את הממיר סיב באליאקספרס, קיים סיכוי שהוא לא יהיה בגרסה הזו.
ראיתי גם כאלה בחצי מחיר
בנוסף יש קטע עם טכנאים שלא מכירים את תהליך האקטיוציה לציוד שאינו של הספק. כבר קרה לי במעבר בין חברות. מתעקשים שידבר עם מישהוא שמבין......
איזה מתאם סיב צריך שם?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לפי מה שהבנתי יש מעט מאוד מקרים בהם סלקום מתקינים ללקוח מתאם סיב פרטי.
לגבי GoFiber GF25C הם יתקינו לך אותו רק על תשתית בזק. תברר מולם ליתר ביטחון. אך זה מה שהם אמרו לי.
המתאם סיב שהם מספקים ל-1G בעייתי ויוצר צוואר בקבוק. ראה את הדיון שלי בנושא. העניין הוא שהם לא מחשיבים את זה כבעיה. מול שרתי סלקום והוט אין את הבעיה אך מול שרתים אחרים יש בעיה. וההורדות נופלות ל-600 מגה בערך.
שים לב שאתה צריך ליידע את המוקד מראש, כי המחירים שלהם להתחברות לתשתית IBC ובזק שונה. ואם אתה "מפתיע" את המתקין בכך שאתה שולף לו מתאם סיב פרטי הוא כנראה לא יוכל לבצע את ההתקנה.
לגבי GoFiber GF25C הם יתקינו לך אותו רק על תשתית בזק. תברר מולם ליתר ביטחון. אך זה מה שהם אמרו לי.
המתאם סיב שהם מספקים ל-1G בעייתי ויוצר צוואר בקבוק. ראה את הדיון שלי בנושא. העניין הוא שהם לא מחשיבים את זה כבעיה. מול שרתי סלקום והוט אין את הבעיה אך מול שרתים אחרים יש בעיה. וההורדות נופלות ל-600 מגה בערך.
שים לב שאתה צריך ליידע את המוקד מראש, כי המחירים שלהם להתחברות לתשתית IBC ובזק שונה. ואם אתה "מפתיע" את המתקין בכך שאתה שולף לו מתאם סיב פרטי הוא כנראה לא יוכל לבצע את ההתקנה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.