סאב למוזיקה בחוץ מתחת לפרגולה, מה מומלץ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shoko555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #1 

בניתי מטבח חוץ מתחת לפרגולה ורוצה לחזק את מערכת הסאוונד שם עם סאב.

דרישות:
100% למוזיקה.
לא גדול מדי
איכותי - לא משהו שעושה רק רעש

לא מדובר בווליום של מסיבות טבע יותר כמו על האש עם המשפחה והחברה בחגים וסופשים.
מדובר באזור מקורה, אין סיכוי לגשם וכאלה.

חשבתי על משהו בסגנון של ה SVS SB2000 או ה SDSI10 speakercraft מה דעתכם?
מה המחירים שלהם בשוק היד 2?

תודה
שמוליק
קונה ציוד אודיו תקול.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7394
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

3000 שקל svs sb 1000פרו חדש אם הרגליות של החברה אני מוכר בגלל שלצערי עובר לסאונד בר
Sony 1040
Monitor mass

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

לאחרונה התקנתי זוג רמקולים עם אלמנטים 6.5' (Adept IO60) בגינה פתוחה לא גדולה מידי (באיזור ה-100מ"ר כאשר איזור ההאזנה הנדרש קטן מזה) עם מגבר 100W לערוץ של סוני.
בשמיעה ראשונה חשבתי להחליף למגבר חזק יותר כי הייתה חסרה לי 'עוצמה', אבל הופתעתי לטובה מאיכות הסאונד ומהבאסים
לאחר כמה שימושים הבנתי שאין צורך משמעותי להשקיע ברמקולים יקרים יותר ובהחלפת מגבר ובטח שלא הוספת סאב, מהסיבה שב-99% מהשימושים עובדים בעוצמה נמוכה כדי לאפשר לדבר בגינה. (אם הייתי עורך מסיבות בגינה, ודאי שהייתי לכל הפחות מחליף למגבר חזק יותר)

1. איזה רמקולים יש לך שם? אולי החלפה לרמקולים עם אלמנטים גדולים יותר תעשה את העבודה?
2. אין לי ניסיון עם סאב ביתי בסביבה 'פתוחה' - סביבה גדולה ללא קירות. האם יש לך מערכת ק"ב בבית (או מכר) שאתה יכול לשאול ממנה את הסאב ולחבר בחוץ? כדי לראות אם אתה מקבל את מה שחסר לך.
עקרונית, מה שאני הייתי מחפש אחרי הבנה שזה מה שצריך, זה סאבוופר כמה שיותר גדול וחזק שנכנס בתקציב, פחות הייתי מתקטנן על איכות, עקומות היענות בכל תדר וכו'.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”