אהלן חברים
יש לי כבר כמה שנים cx77 ואני שונא את המתקן שהגיע איתה. מתקן פשוט, די צמוד לקיר שפשוט לא מאפשר הגעה לחיבורים. מכיוון שהטלויזיה מאוד רחבה גם אם מכניסים יד מאוד קשה לנתק/לחבר.
החלטתי להביא מתקן מתכוונן שניתן להרחיק מהקיר.
האם יש למישהו המלצה מניסיון על מתקן טוב לדגמים האלה? אם ניתן שמגיע הכי צמוד לקיר שאפשר.
כמו כן אשמח לטיפ בנוגע למיקום הטלויזיה בזמן שמורידים מהקיר כי זה מפחיד אותי..
תודה!
התייעצות|| מתקן תלייה לקיר
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני קניתי מהחנות הזו שתי זרועות כאלו לפני כחודש למעבר הדירה שלי.
מסך אחד OLED 77 ומסך שני OLED 65
הרעיון היה שיתאפשר לי בחדר השינה עם ה 65" להזיז אותה כמה שניתן לזווית 90 מעלות, ואילו בסלון הרעיון היה שיאפשר לי גם התקנה של קונסולות משחקים על הקיר מאחור,
וגם גישה נוחה להכל כולל החיבורים.
בדיוק אתמול סיימתי את ההתקנה של ה PS5 PRO מאחורי המסך בסלון, וזה פשוט פטנט פנטסטי ונוח מאין כמוהו.
הפחד היחיד שהיה לי זה המורכבות של ההתקנה לדבר הזה, אבל זה היה פשוט מאוד ברגע שנכנסתי לתוכן של הקופסה.
אתה צודק - מפחיד לגמרי להוריד את המסכים הללו, אני הורדתי עם גיסי והנחתי שעון על הקיר, ומגבות/שמיכות על הרצפה.
אני חושב שבדיעבד - זה רק נראה לנו ממש שברירי, אבל המסכים בנויים גם לתזוזות כאלו.
יתרון נוסף למתקנים הללו, שאתה לא חייב להיות פלס עם ההתקנה על הקיר, כי יש לך יכולת להטות את המסך על המתקן ולפלס אותו בעד 5 מעלות כל צד.
https://lpcomputers.co.il/items/3307827
מסך אחד OLED 77 ומסך שני OLED 65
הרעיון היה שיתאפשר לי בחדר השינה עם ה 65" להזיז אותה כמה שניתן לזווית 90 מעלות, ואילו בסלון הרעיון היה שיאפשר לי גם התקנה של קונסולות משחקים על הקיר מאחור,
וגם גישה נוחה להכל כולל החיבורים.
בדיוק אתמול סיימתי את ההתקנה של ה PS5 PRO מאחורי המסך בסלון, וזה פשוט פטנט פנטסטי ונוח מאין כמוהו.
הפחד היחיד שהיה לי זה המורכבות של ההתקנה לדבר הזה, אבל זה היה פשוט מאוד ברגע שנכנסתי לתוכן של הקופסה.
אתה צודק - מפחיד לגמרי להוריד את המסכים הללו, אני הורדתי עם גיסי והנחתי שעון על הקיר, ומגבות/שמיכות על הרצפה.
אני חושב שבדיעבד - זה רק נראה לנו ממש שברירי, אבל המסכים בנויים גם לתזוזות כאלו.
יתרון נוסף למתקנים הללו, שאתה לא חייב להיות פלס עם ההתקנה על הקיר, כי יש לך יכולת להטות את המסך על המתקן ולפלס אותו בעד 5 מעלות כל צד.
https://lpcomputers.co.il/items/3307827