למעט המקרה שבו אתה רוצה audio pass-through..29/08/2025 17:03sigamore כתב: היו לי 3 נגני Shield שהוחלפו לפני מספר שנים ב Apple TV. ה Shield נגן מצויין. מעולם לא טענתי אחרת. ה ATV, טוב ממנו....
אצלי זה 99% מהמקרים.

למעט המקרה שבו אתה רוצה audio pass-through..29/08/2025 17:03sigamore כתב: היו לי 3 נגני Shield שהוחלפו לפני מספר שנים ב Apple TV. ה Shield נגן מצויין. מעולם לא טענתי אחרת. ה ATV, טוב ממנו....

לא מבין מי יעדיף היום סטרימר שלא תומך ב...

אנשים שקונים תוכן (כותרים פיזיים) .. ואת שאר התוכן צורכים משירותי סטרימינג שם זה לא רלוונטי....

כותרים פיזיים ?? כלומר דיסקים מסתובבים בנגנים ?29/08/2025 20:20Lior_M כתב: אנשים שקונים תוכן (כותרים פיזיים) .. ואת שאר התוכן צורכים משירותי סטרימינג שם זה לא רלוונטי.
ובארבע מילים :
האדם הלבן מעבר לאוקיינוס...

מעניין אותי איכות התמונה. יש לי שני שילדים אחד 2017 מחובר ל LG OLED C9 והשני TUBE מחובר ל LG OLED B8.07/09/2025 19:08Akila כתב: השילד פרו אצלי נזרק עמוק עמוק למגירה.
וזאת מאחר והשילד לא תומך ב דולבי וויזאן TV-led, רק ב Player-led LLDV, לפחות ככה זה אצלי.
ההומטיקס תפס את מקומו לכל האפליקציות והזרמת ווידאו על גבי ה אנדרואיד טיווי ואין שום דבר שהשילד עושה או תומך שההומטיקס לא.
ההפך הוא הנכון, ההומטיקס לוקח את השילד בכל מה שקשור בתמיכה של פורמטים, וגם תומך ב TV-led, מה שהשילד לא.
חוץ מזה שלשילד יש בעיית Red push בדולבי וויזאן, בנוסף לזה שאין TV-Led.
---...

הם טועים, זה לא נתמך..לפחות לא אצלי.07/09/2025 23:37OMRIJ כתב: מסתבר שכבר הסבירו לך שהוא כן תומך...
אבל אני מניח שגם פה, בדיוק כמו בקישור אתה לא באמת תקשיב
https://www.reddit.com/r/ShieldAndroidTV/s/WbNUbSz4Qr...
אל תהייה בטוח. תבדוק את ה Input Signal אם הוא על RGB 8 bit או על YUV 422 12 bit BT.2020....
פה אחד מהצוות מפתחים של השילד גם מאשר את זה07/09/2025 23:53Akila כתב: הם טועים, זה לא נתמך..לפחות לא אצלי.
YUV 422 BT.2020 זה תמיד Player-led, ב TV-led ב 99% מהמקרים זה תמיד יהיה בתוך RGB 8-Bit קונטיינר, ובמקרים הבודדים שזה על YUV 422, זה יהיה ב BT.709
היה לי התכתבות עם מהנדס דולבי על זה. והוא אישר את זה.
אל תהייה בטוח. תבדוק את ה Input Signal אם הוא על RGB 8 bit או על YUV 422 12 bit BT.2020.
השני הוא Player-led וזה וודאי...

כן, ההומטיקס נותן איכות תמונה טובה יותר, הרבה פחות שרוף (בגלל ששילד זה Player-led אצלי) והתמונה חדה יותר....

השילד בגדול יכול לתמוך ב TV-led אבל רק ב RGB 8 bit, (היה אחד שהראה לי את זה ב RGB 8 BIT) אצלי הוא מסרב לעבוד על TV-led.08/09/2025 0:00OMRIJ כתב: פה אחד מהצוות מפתחים של השילד גם מאשר את זה
https://www.reddit.com/r/ShieldAndroidTV/s/7r27YyGxz6...