בעיה בצפיה בנטפליקס.
אשמח לשמוע רעיון/פתרון לתופעה שיש לי בנטפליקס. אני צופה בנטפליקס (מעריך כשנתיים, אולי מעט פחות) בטלויזיה של "פוג'יקום" דגם 40ZX650. לפני קרוב לחודשיים קיבלתי הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לנטפליקס. ממה שהצלחתי לברר, צריך היה להתקין שדרוג/עדכון/אפליקציה שמאפשרת את הצפיה. פניתי לתמיכה הטכנית של יבואן הטלויזיה והודרכתי איך להסיר את האפליקציה הקיימת ולהתקין במקומה את הדרושה. עשיתי כך ואכן יכולתי להתחבר. אלא מה? הצפיה היתה גרועה ביותר, "פריזים" של שניה או שתיים ולפעמים עד כדי התנתקות. לאחר כחודש פניתי שוב לתמיכה ונאמר לי שיש צורך להתקין (כך הבנתי) גירסה חדשה יותר. עשיתי את זה ועכשו נתקלתי בתופעה מעניינת - צפיתי בסרט שנקרא "המהירים והמתים" ושוב מלא "פריזים" לעומת זאת בסדרה שאני צופה בה "מיינד האנטר" הצפיה חלקה כמעט לחלוטין, בהחלט ברמה שמאפשרת לצפות. מכיוון שהתוכן מגיע מאותו מקור - אודה לדעתכם מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לשפר את זה (מלבד כמובן לקנות טלויזיה אחרת).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
פריזים נשמע כמו בעיה של באפר שנובעת ממהירות חיבור נמוכה. איך הטלוויזיה מחוברת לרשת ?
הטלויזיה היתה - עוד לפני שהחל הסיפור הזה - ועודנה מחוברת באמצעות כבל רשת. הצפיה היתה תקינה....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
מדובר במסך מדבקה, מומלץ לרכוש פשוט סטרימר מאושר DRM לנטפליקס כמו המי בוקס ולהנות משקט במקום להחליף את המסך באם המסך כמסך עובד ומספק אותך.
הביטרייט של נטפליקס הינו בקצב משתנה וטבעי שמסך חלש חומרתית "יחנק" תחת עומס וזה יבוא לידי ביטוי בתקלות כאלו... נסה לפני כן להחליף כבל רשת ופורט בנתב עצמו... תבדוק גם מהירות במסך עצמו... לדעתי פשוט המסך מזייף לך במעמד החיבור לאינטרנט ולכן הצעתי היא לשים סטרימר ולשכוח מזה.
הביטרייט של נטפליקס הינו בקצב משתנה וטבעי שמסך חלש חומרתית "יחנק" תחת עומס וזה יבוא לידי ביטוי בתקלות כאלו... נסה לפני כן להחליף כבל רשת ופורט בנתב עצמו... תבדוק גם מהירות במסך עצמו... לדעתי פשוט המסך מזייף לך במעמד החיבור לאינטרנט ולכן הצעתי היא לשים סטרימר ולשכוח מזה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ברור שסטרימר יפתור את הבעיות, מצד שני העלות שלו בערך חצי משווי המסך
תודה לתשובה ושאלת תם, אני מבין שהשיאומי מי בוקס דור 3 עובד אלחוטית בלבד, לא באמצעות כבל, האם זה לא מהווה חיסרון בהיבט של הביטרייט?...
אני מתנצל מראש אם אני ממשיך "לחפור" עם העינין הזה, זה פשוט משגע אותי. היו לי כאלה "פריזים" בתקופה האחרונה אבל הם היו נסבלים. ביומיים האחרונים זה החמיר. אני מבין שהפתרון המוצע הוא להוסיף סטרימר אבל אני חושש שזה יהיה קצת פחות נוח (להוסיף רכיב נוסף) לא אכפת לי לקנות מסך אחר, החשש שלי שאני עלול למצוא את עצמי מול אותה בעיה כי הרי גם המסך החדש הוא מדבקה כלשהי ואין לי כל בטחון שזה לא יקרה, אלא אם כן אתם מכירים ויודעים להמליץ על מסך/ים שנוסו ועובדים חלק עם נטפליקס. ככל שהבנתי מגעת, הבעיה הזאת נובעת מהטלויזיה בלבד שכן צפיה באותו סרט, למשל, הן בסלולרי שלי והן בסלולרי של אשתי - הצפיה חלקה ושוטפת. אגב, בהקשר לזה, האם רכישה של "מירהקסט" כזה או אחר יכולה להוות פתרון, להקרין מהסלולרי למסך?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
התופעה הזאת קיימת גם בטלוויזיה LG חדשה שלי. המעבד שם לא חזק.
כפי שכבר המליצו לך, אתה צריך לקנות סטרימר שיאומי הגרסה הכי חדשה, ואם תקנה מאלי-אקספרס יצא לך ממש זול מאשר קנייה שלו בארץ
כפי שכבר המליצו לך, אתה צריך לקנות סטרימר שיאומי הגרסה הכי חדשה, ואם תקנה מאלי-אקספרס יצא לך ממש זול מאשר קנייה שלו בארץ
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אתה מוכן לפרט על הטלוויזית LG החדשה שלך שהמעבד שלה לא מספיק חזק לנטפליקס ??30/08/2025 20:02Jabberwock כתב: התופעה הזאת קיימת גם בטלוויזיה LG חדשה שלי. המעבד שם לא חזק.
כפי שכבר המליצו לך, אתה צריך לקנות סטרימר שיאומי הגרסה הכי חדשה, ואם תקנה מאלי-אקספרס יצא לך ממש זול מאשר קנייה שלו בארץ...
אני לא מכיר אף טלוויזיה חדשה, מיצרן מכובד, שמתקשה להריץ נטפליקס בגלל יכולות עיבוד (ולא בעיית רשת).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לא כתבת איך מחוברת הטלויזיה לרשת. תוודא שהיא מחוברת חוטית ולא ב WiFi
מנחש שזה ממש יעזור
מנחש שזה ממש יעזור
אצלי הטלויזיה מחוברת חוטית וזה עוד יותר משונה מכיוון שבסלולרי (שכמובן דרך ה- wi-fi) הצפיה זורמת וחלקה, כפי שציינתי.01/09/2025 8:52oferlaor כתב: לא כתבת איך מחוברת הטלויזיה לרשת. תוודא שהיא מחוברת חוטית ולא ב WiFi
מנחש שזה ממש יעזור...