ייעוץ סאונד לסלון בתשלום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
מישהו מכיר יועץ סאונד מקצועי לסלון ביתי, שמגיע לבית ועוזר במיקום ובהתאמת ציוד? בתשלום כמובן. לדירה במרכז תל אביב. אשמח להמלצה מניסיון אישי בלבד

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #2 

ההיתי רק נמנע מלקבל יעוץ מעלי אינטרסים של מכירת הציוד. האם יש לך כבר ציוד או שאתה שוקל לרכוש? אם עדיין לא קנית, תתחיל בלתאר את החדר כולל ממדים שלו, ומה המטרה, קולנוע ביתי או מוסיקה? מרחק האזנה וכו. אחרי שתרכוש ציוד אפשר לחפש יועץ לקבלת עזרה במיקום והתקנה מבלי שתרגיש מחויים לקנות ממנו כלום. רוב האנשים לא צריכים יעוץ מיוחד אגב. אפשר לקבל כאן בחינם...

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #3 

תפנה לחנויות מקצועיות שמוכרות סאונד (ארקיאקוסטיקס , אודיוקלאב, ארמה אודיו , קרוסאובר , קרייזי אדי , פיוז וכו'...),
אני מאמין שיש להם יועץ או שיפנו אותך למי שצרריך

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
שם מלא: Joel Strikovsky
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

21/08/2025 12:31  
dvdblue כתב:
היי,
מישהו מכיר יועץ סאונד מקצועי לסלון ביתי, שמגיע לבית ועוזר במיקום ובהתאמת ציוד? בתשלום כמובן. לדירה במרכז תל אביב. אשמח להמלצה מניסיון אישי בלבד
...
בחור בשם יותם
052-54-665-3290
בסוף המדידות הוא ימליץ לך איזה טיפול אקוסטי ממולץ שיניב תוצאות טובות ועל איזה דברים אפשר לוותר.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”