שירות מתחת לכל ביקורת הוט סיבים
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
עזוב כסף זה כבר הבריאות שלי. אני כבר באפיסת כוחות.
הבעיה שהתעייפתי ולעבור חברה זה גם מעייף.
מה זה השירות המזעזע הזה!!!
הבעיה שהתעייפתי ולעבור חברה זה גם מעייף.
מה זה השירות המזעזע הזה!!!
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

תודה רבה, זה ככל הנראה מה שאני אעשה....
דיברתי היום עם 3 חברות.
הוט, פרטנר וסלקום.
עם הוט דיברתי על הנושא הרגיל, איך לצאת מ-CGNAT. ניסו שוב, לא הצליחו. טוענים שהמודם שלי לא מקבל שום פקודות, משהו בסגנון הזה.
אגב, לא ניתן לפנות יותר למוקד התמיכה של הוט-נט. זה מעביר להוט תמיכה תשתית במעל 10 ניסיונות חיוג.
עם סלקום ופרטנר ביררתי מחירים. סלקום הביאו את ההצעה המשתלמת ביותר. אך עדיין 40 שקל יותר ממה שאני משלם עכשיו.
גם הוט הציעו שיביאו לי נתב בתוספת 40 שקלים...
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

ניסיתי הכול. גם ביקשתי לעשות אייפי קבוע אבל זה גם לא עובד. זאת תקלה מאצלם.20/08/2025 10:48טליוסף1 כתב: הייתי מנסה לדבר עם הוט ב WhatsApp ,לפעמים יש שם נציגים שיודעים מה זה CGNAT
או לחלופין אפשר להוסיף ip קבוע בכמה שקלים....
מחר אני עובר לסלקום. מקווה שהכול ילך תקין.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

טוב אני מעדכן את הדיון הזה. זוכרים מה רשמתי למעלה ^.19/08/2025 21:55Jabberwock כתב: גם הוט הציעו שיביאו לי נתב בתוספת 40 שקלים...שבתקווה יפתור את הבעיה.
...
אז ככה: קשרי לקוחות דיברו איתי והציעו שאני אקח את המודם שלהם ההוטבוקס 7F ושזה יפתור את הבעיה.
מבחינת המחיר אכן קשרי לקוחות באו לקראתי, עשו לי הנחה ל-79 שקל ואפילו הוסיפו חודשיים חינם.
היום הגיע המתקין ואחרי תלאות וניסיון לסדר את המצב הקיים (ממיר אופטי פרטי) בסוף הוחלט שמתקינים את המודם שלהם.
בסוף אחרי זמן מה, אחרי שהמתקין הלך ההוטבוקס סוף סוף קיבל כתובת IP ללא CGNAT. הידד! גם כאן הייתה סאגה קטנה בעניין הזה כי פתאום קיבלתי אייפי קבוע שמתחיל ב-37. אחרי טלפון לבחור מקשרי לקוחות זה הסתדר בסוף.
אבל, אני בבעיה. כי לעשות bridge אני לא יכול בצורה נורמלית.
המטרה זה להישאר עם סינון אתרים והקלטה של מצלמת אבטחה דרך ffmpeg.
רשמתי את ההתרשמות שלי מהוטבוקס 7F כאן, ופירוט נוסף.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=399176
לדעתי יש פה גימיק שרשמו "Fiber AI".
דיברנו כבר על חלופת קינפוג לbridge..
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

תפרט קצת יותר כי לא הבנתי....
לא מצאתי מצב bridge.
אכן חלופה זה פשוט לבטל את ה-WiFi ולשרשר ביניהם אבל משום מה זה לא עובד פרפקט.
החיבור של IPv6 לא עובד.
אני לא יודע אם אני פרפקציוניסט אבל עם כל הסיבוך הזה בא לי להחזיר את הציוד של הוט ולהישאר עם סלקום... יותר מדי בעיות.
הנתב שלך הוא כמו כל ציוד אחר, צריך לקבל בwan גם ipv6. ו DMZ פוטר את בעית הצורך בהפנית פורטים.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני מקבל כתובת אחת בראוטר: אבל הראוטר לא מחלק כתובות. אגב, לא רוצה שיחלק רק כתובת אחת, רוצה שיחלק את כל הכתובות לפי ה-prefix....
זה כבר עניין שלך וקינפוג הנתב שלך... הוט את שלהם עשו...
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1448
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
שאלת תם:
בסופו של דבר מחיר אטרקטיבי הוא רלוונטי אם השירות עובר סף מינימלי. לאור סיפורי הזוועה האלו נראה שהשירות על התשתית הזו לא מגיע לסף המינימלי הזה בהינתן מה שאתה צריך.
נראה שהוט עושים עבודה טובה בתחזוקה וניהול הרשת כל עוד מדובר בציוד שלהם, אבל ברגע שסוטים מהשבלונה, ואפילו במעט, הם לא יכולים להתמודד עם זה כמו שצריך. שאלה של השקעה ומשאבים.
אולי למישהו אחר זה יתאים אבל לך כפי הנראה לא, מתכון לצרות בלי סוף.
למה לא לחזור לתשתית בזק עם ספק פרטנר שגם ייתן כתובת ללא CGNAT?
עריכה: נניח שיקרה נס ויפתרו לך את התקלה, הרי ברור שהבעיה היא הרבה מעבר לתקלה שלך, ומה יקרה בתקלה הבאה? שוב אותו סיפור? מה שעובד עבור מרבית הלקוחות שלהם לא עובד עבורך, שווה להתקשקש עם זה?
בסופו של דבר מחיר אטרקטיבי הוא רלוונטי אם השירות עובר סף מינימלי. לאור סיפורי הזוועה האלו נראה שהשירות על התשתית הזו לא מגיע לסף המינימלי הזה בהינתן מה שאתה צריך.
נראה שהוט עושים עבודה טובה בתחזוקה וניהול הרשת כל עוד מדובר בציוד שלהם, אבל ברגע שסוטים מהשבלונה, ואפילו במעט, הם לא יכולים להתמודד עם זה כמו שצריך. שאלה של השקעה ומשאבים.
אולי למישהו אחר זה יתאים אבל לך כפי הנראה לא, מתכון לצרות בלי סוף.
למה לא לחזור לתשתית בזק עם ספק פרטנר שגם ייתן כתובת ללא CGNAT?
עריכה: נניח שיקרה נס ויפתרו לך את התקלה, הרי ברור שהבעיה היא הרבה מעבר לתקלה שלך, ומה יקרה בתקלה הבאה? שוב אותו סיפור? מה שעובד עבור מרבית הלקוחות שלהם לא עובד עבורך, שווה להתקשקש עם זה?
נערך לאחרונה על ידי DanielGR ב 24/08/2025 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

כתבתי כאן על המחירים של פרטנר, נשמע גבוה:...
19/08/2025 17:12Jabberwock כתב: פרטנר
התחילו לשווק מתאם סיב ללא עלות כמו סלקום.
אין CGNAT. הידד!
אינטרנט 1000/100 מגה.
חודשיים ראשונים 89 ₪. לאחר מכן מחיר קבוע של 120 שח בחודש...
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1448
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
עידכנתי את הפוסט וגם אסביר את הטיעון:
מחיר הוא רלוונטי ברגע שרוצים להשוות בין שני שירותים שעובדים ולכאורה נותנים את אותו דבר. ברגע שאלטרנטיבה מסויימת לא עובדת/ עובדת גרוע, או לא עונה על דרישות חובה - אז אין טעם לדבר על המחיר, זו לא אופציה.
אין מחלוקת שהוט מציעים מחיר מאד אטרקטיבי, אבל זה מחיר מאד יקר למשהו שלא עובד כמו שצריך.
ושוב, כנראה שלמרבית הלקוחות זה כן עובד כמו שצריך וזו עסקה טובה, במקרה הספציפי הזה - לא.
מחיר הוא רלוונטי ברגע שרוצים להשוות בין שני שירותים שעובדים ולכאורה נותנים את אותו דבר. ברגע שאלטרנטיבה מסויימת לא עובדת/ עובדת גרוע, או לא עונה על דרישות חובה - אז אין טעם לדבר על המחיר, זו לא אופציה.
אין מחלוקת שהוט מציעים מחיר מאד אטרקטיבי, אבל זה מחיר מאד יקר למשהו שלא עובד כמו שצריך.
ושוב, כנראה שלמרבית הלקוחות זה כן עובד כמו שצריך וזו עסקה טובה, במקרה הספציפי הזה - לא.
-
Jabberwock
-
- חבר ותיק

כן, הלוגיקה שלך נכונה.
הסטטיסטיקה בפורום היא שאין משמעותית הרבה יותר מתלוננים מהוט פייבר מאשר משאר הספקיות.. רק אומר..
אתה נפלת בגורל (הסטטיסטי) ...
אתה נפלת בגורל (הסטטיסטי) ...