צירוף בני משפחה למנוי פרימיום
-
dan-2022-2
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: דן די
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי שלושה ילדים בני פחות מ-8. לשלושתם יש טלפונים ולשלושתם נרשם בחשבון הגוגל גילם האמיתי מכיוון שאני מפקח על החשבונות ב- family link. יש לי מנוי אישי ליוטיוב פרימיום. אני רוצה להצטרף למנוי משפחתי. חיפשתי וחיפשתי בתנאי השירות, ואם הבנתי נכון, לא ניתן לצרף ילדים מתחת לגיל 13. האם הבנתי נכון? האם אני יכול לעשות מנוי משפחתי ולצרף ילדים מתחת לגיל 13 למנוי המשפחתי? אשמח לעזרה ולתובנות.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
Children under 13 can be added to a YouTube Premium family plan, but only with supervised accounts.24/08/2025 6:16dan-2022-2 כתב: יש לי שלושה ילדים בני פחות מ-8. לשלושתם יש טלפונים ולשלושתם נרשם בחשבון הגוגל גילם האמיתי מכיוון שאני מפקח על החשבונות ב- family link. יש לי מנוי אישי ליוטיוב פרימיום. אני רוצה להצטרף למנוי משפחתי. חיפשתי וחיפשתי בתנאי השירות, ואם הבנתי נכון, לא ניתן לצרף ילדים מתחת לגיל 13. האם הבנתי נכון? האם אני יכול לעשות מנוי משפחתי ולצרף ילדים מתחת לגיל 13 למנוי המשפחתי? אשמח לעזרה ולתובנות....
YouTube allows children under 13 to be part of a Premium family plan if they use a supervised Google Account. These supervised accounts are managed by a parent or guardian through Family Link, which lets you control content and privacy settings. The child will have access to YouTube Kids and a supervised experience on YouTube, but some features may be limited compared to regular accounts. This setup is designed to comply with child safety and privacy regulations.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !