אי החזרת ציוד סלקום - ממיר אופטי
התעריפון העדכני אמור להיות זה:19/08/2025 12:07mosheva כתב: אשמח לדעת אם יש למישהו תעריפון של אי החזרת ציוד.
חייבו אותי על 192 ₪ על ממיר אופטי נוקיה ואני זוכר משום מה סכום של 120 ₪ אם לא מחזירים....
https://cellcom.co.il/production/Privat ... tv_prices/
המחיר היה 150 ש"ח עד העלאת המע"מ האחרונה ועכשיו הוא 151.29 ש"ח.
ברוב המקרים, כשאנשים מדברים על "ממיר אופטי נוקיה" שסופק ע"י סלקום, הם מתכוונים למתאם סיב מסוג Nokia G-010G-Q שנקרא בעגה הסלקומית "ONE PORT NOKIA מודם סיבים" ומופיע בטבלה שקישרתי לעיל במקום הלפני אחרון. אם מדובר אצלך על מכשיר אחר, אז לפי הכינויים המתחלפים שבהם אתה משתמש לאותו פריט, אי אפשר לנחש על מה מדובר.19/08/2025 13:37mosheva כתב: תודה, ראיתי את הטבלה ששלחת אבל אני לא מוציא את המדיה קונברטר שהם סיפקו או לחילופין משהו דומה.....
סלקום ואמירת אמת זה אוקסימורון...19/08/2025 12:07mosheva כתב: שלום,
אשמח לדעת אם יש למישהו תעריפון של אי החזרת ציוד.
חייבו אותי על 192 ₪ על ממיר אופטי נוקיה ואני זוכר משום מה סכום של 120 ₪ אם לא מחזירים.
זה לא על ה 50 ₪ אלא על העקרון..
אשמח אם מישהו מכיר, תודה....
לא אלאה בסאגת אי הדיוקים והאמיתות שחוויתי בחברה הזאת, לגבי ממיר הסיב (או איך שקוראים לו) המחיר הוא כפי שצוין 151.29 ש"ח. גם לי נאמר בשיחות טלפוניות לפני שהתנתקתי מהם מגוון מחירים עם התפלגות בינומית, אפילו נאמר לי שהמתאם גם יחסם ללא קשר לתשלום, וגם לאחר שחזרה אלי נציגת שימור ואישרה בקולה ובידיעה שהיא מוקלטת את המחיר 151.29 חוייבתי ב 191.
פניתי שוב לאחר שזיהיתי את הגניבה, 6 ימי עסקים לבדיקה (למה) ואושר זיכוי. עם סלקום, חברה שמוציאה שם רע לחלטורע, אדע שהדברים בוצעו רק כאשר יקרה הזיכוי בפועל.
נראה שהם בונים על חוסר תשומת הלב של הלקוחות כי בשום מקום רשמי, לבד מדברי נציגים (מצד שני גם הובטח לי חיבור על תשתית בזק...) לא מופיע הסכום 191...
ואחרי ולמרות כל זה, אני מתחבר אליהם מחרתיים כספקית גיבוי...
- whatevernevermind
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 125
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 37 פעמים
המחיר הזה של 151.29, אם רלוונטי לכל סוג של ממיר סיב, הוא ממש זול. זה גם המחיר למי שמאבד ממיר במהירות 2.5? בבזקסטור זה עולה יותר, ובחנויות - הרבה יותר אם בכלל ניתן להשיג...20/08/2025 13:12useru כתב: סלקום ואמירת אמת זה אוקסימורון...
לא אלאה בסאגת אי הדיוקים והאמיתות שחוויתי בחברה הזאת, לגבי ממיר הסיב (או איך שקוראים לו) המחיר הוא כפי שצוין 151.29 ש"ח. גם לי נאמר בשיחות טלפוניות לפני שהתנתקתי מהם מגוון מחירים עם התפלגות בינומית, אפילו נאמר לי שהמתאם גם יחסם ללא קשר לתשלום, וגם לאחר שחזרה אלי נציגת שימור ואישרה בקולה ובידיעה שהיא מוקלטת את המחיר 151.29 חוייבתי ב 191.
פניתי שוב לאחר שזיהיתי את הגניבה, 6 ימי עסקים לבדיקה (למה) ואושר זיכוי. עם סלקום, חברה שמוציאה שם רע לחלטורע, אדע שהדברים בוצעו רק כאשר יקרה הזיכוי בפועל.
נראה שהם בונים על חוסר תשומת הלב של הלקוחות כי בשום מקום רשמי, לבד מדברי נציגים (מצד שני גם הובטח לי חיבור על תשתית בזק...) לא מופיע הסכום 191......
הם היו אמורים לתפקד כספקית גיבוי לחיבור שיש לי בהוט (תשתית IBC) על תשתית בזק, לפי מה שדרשתי והובטח, רק שאצל סלקום בין ההבטחות למציאות יש פער מסוים, ובניגוד לסיכומים לקחו חיבורים על תשתית בזק והעתיקו ל IBC מה שעיקר את עניין הגיבוי, ולכן העפתי אותם וכל עוד זה המצב אשתמש באחת מהאופציות האחרות שיש בשוק......
אם החיבור הוא עד 1G ובתשתית בזק יש אופציה זולה משמעותית בצורת ZTE F601, אני רכשתי במחיר של 35 ש"ח, פער משמעותי מאוד, יחד עם זאת כאשר יש לך זיכוי של 150 ש"ח אז 151.29 בהחלט מחיר טוב...20/08/2025 20:05whatevernevermind כתב: המחיר הזה של 151.29, אם רלוונטי לכל סוג של ממיר סיב, הוא ממש זול. זה גם המחיר למי שמאבד ממיר במהירות 2.5? בבזקסטור זה עולה יותר, ובחנויות - הרבה יותר אם בכלל ניתן להשיג......