אי החזרת ציוד סלקום - ממיר אופטי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
mosheva פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אשמח לדעת אם יש למישהו תעריפון של אי החזרת ציוד.
חייבו אותי על 192 ₪ על ממיר אופטי נוקיה ואני זוכר משום מה סכום של 120 ₪ אם לא מחזירים.
זה לא על ה 50 ₪ אלא על העקרון..

אשמח אם מישהו מכיר, תודה.

itfan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 153 פעמים

שליחה #2 

19/08/2025 12:07  
mosheva כתב:
חייבו אותי על 192 ₪ על ממיר אופטי נוקיה ואני זוכר משום מה סכום של 120 ₪ אם לא מחזירים.
...
התעריפון העדכני אמור להיות זה:
https://cellcom.co.il/production/Privat ... tv_prices/
המחיר היה 150 ש"ח עד העלאת המע"מ האחרונה ועכשיו הוא 151.29 ש"ח.

mosheva פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה, ראיתי את הטבלה ששלחת אבל אני לא מוציא את המדיה קונברטר שהם סיפקו או לחילופין משהו דומה..

itfan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 153 פעמים

שליחה #4 

19/08/2025 13:37  
mosheva כתב:
תודה, ראיתי את הטבלה ששלחת אבל אני לא מוציא את המדיה קונברטר שהם סיפקו או לחילופין משהו דומה..
...
ברוב המקרים, כשאנשים מדברים על "ממיר אופטי נוקיה" שסופק ע"י סלקום, הם מתכוונים למתאם סיב מסוג Nokia G-010G-Q שנקרא בעגה הסלקומית "ONE PORT NOKIA מודם סיבים" ומופיע בטבלה שקישרתי לעיל במקום הלפני אחרון. אם מדובר אצלך על מכשיר אחר, אז לפי הכינויים המתחלפים שבהם אתה משתמש לאותו פריט, אי אפשר לנחש על מה מדובר.

mosheva פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תודה, אנסה לבדוק מול השירות את שם המוצר שעליו חוייבתי..

useru
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

19/08/2025 12:07  
mosheva כתב:
שלום,

זה לא על ה 50 ₪ אלא על העקרון..

אשמח אם מישהו מכיר, תודה.
...
סלקום ואמירת אמת זה אוקסימורון...
לא אלאה בסאגת אי הדיוקים והאמיתות שחוויתי בחברה הזאת, לגבי ממיר הסיב (או איך שקוראים לו) המחיר הוא כפי שצוין 151.29 ש"ח. גם לי נאמר בשיחות טלפוניות לפני שהתנתקתי מהם מגוון מחירים עם התפלגות בינומית, אפילו נאמר לי שהמתאם גם יחסם ללא קשר לתשלום, וגם לאחר שחזרה אלי נציגת שימור ואישרה בקולה ובידיעה שהיא מוקלטת את המחיר 151.29 חוייבתי ב 191.
פניתי שוב לאחר שזיהיתי את הגניבה, 6 ימי עסקים לבדיקה (למה) ואושר זיכוי. עם סלקום, חברה שמוציאה שם רע לחלטורע, אדע שהדברים בוצעו רק כאשר יקרה הזיכוי בפועל.
נראה שהם בונים על חוסר תשומת הלב של הלקוחות כי בשום מקום רשמי, לבד מדברי נציגים (מצד שני גם הובטח לי חיבור על תשתית בזק...) לא מופיע הסכום 191...

mosheva פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

בול אותו דבר... 1:1 .. גם לי אמר הנציג 6 ימי עסקים.. ועוד אחרי כל הוויכוח הוא שואל אותי הטיפול היה לשביעות רצונך.. חחח עניתי לא והוא מנסה לשכנע אותי למה הטיפול שלו היה כן בסדר..
הזייה..

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3397
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 327 פעמים

שליחה #8 

ואחרי ולמרות כל זה, אני מתחבר אליהם מחרתיים כספקית גיבוי...
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

whatevernevermind
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #9 

20/08/2025 13:12  
useru כתב:
סלקום ואמירת אמת זה אוקסימורון...
לא אלאה בסאגת אי הדיוקים והאמיתות שחוויתי בחברה הזאת, לגבי ממיר הסיב (או איך שקוראים לו) המחיר הוא כפי שצוין 151.29 ש"ח. גם לי נאמר בשיחות טלפוניות לפני שהתנתקתי מהם מגוון מחירים עם התפלגות בינומית, אפילו נאמר לי שהמתאם גם יחסם ללא קשר לתשלום, וגם לאחר שחזרה אלי נציגת שימור ואישרה בקולה ובידיעה שהיא מוקלטת את המחיר 151.29 חוייבתי ב 191.
פניתי שוב לאחר שזיהיתי את הגניבה, 6 ימי עסקים לבדיקה (למה) ואושר זיכוי. עם סלקום, חברה שמוציאה שם רע לחלטורע, אדע שהדברים בוצעו רק כאשר יקרה הזיכוי בפועל.
נראה שהם בונים על חוסר תשומת הלב של הלקוחות כי בשום מקום רשמי, לבד מדברי נציגים (מצד שני גם הובטח לי חיבור על תשתית בזק...) לא מופיע הסכום 191...
...
המחיר הזה של 151.29, אם רלוונטי לכל סוג של ממיר סיב, הוא ממש זול. זה גם המחיר למי שמאבד ממיר במהירות 2.5? בבזקסטור זה עולה יותר, ובחנויות - הרבה יותר אם בכלל ניתן להשיג...

useru
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

20/08/2025 18:03  
rafi_d כתב:
ואחרי ולמרות כל זה, אני מתחבר אליהם מחרתיים כספקית גיבוי...
...
הם היו אמורים לתפקד כספקית גיבוי לחיבור שיש לי בהוט (תשתית IBC) על תשתית בזק, לפי מה שדרשתי והובטח, רק שאצל סלקום בין ההבטחות למציאות יש פער מסוים, ובניגוד לסיכומים לקחו חיבורים על תשתית בזק והעתיקו ל IBC מה שעיקר את עניין הגיבוי, ולכן העפתי אותם וכל עוד זה המצב אשתמש באחת מהאופציות האחרות שיש בשוק...

useru
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

20/08/2025 20:05  
whatevernevermind כתב:
המחיר הזה של 151.29, אם רלוונטי לכל סוג של ממיר סיב, הוא ממש זול. זה גם המחיר למי שמאבד ממיר במהירות 2.5? בבזקסטור זה עולה יותר, ובחנויות - הרבה יותר אם בכלל ניתן להשיג...
...
אם החיבור הוא עד 1G ובתשתית בזק יש אופציה זולה משמעותית בצורת ZTE F601, אני רכשתי במחיר של 35 ש"ח, פער משמעותי מאוד, יחד עם זאת כאשר יש לך זיכוי של 150 ש"ח אז 151.29 בהחלט מחיר טוב... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”