שרשור תגובות: מהפכה קטנה באוזן: הסקירה המלאה ל- CMF Buds 2 של Nothing
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46333
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
תודה על הביקורת.
מה שמעניין אותי בעיקר זה שיחה בזמן שיש רוח.
אחת הבעיות הכי גדולות שיש לי עם כל האוזניות, זה שמתי שאני רוכב על אופניים ויש רוח, אף אחד לא מצליח לשמוע אותי.
אתה חושב שבאוזניות האלה זה אמור לעבוד טוב?
מה שמעניין אותי בעיקר זה שיחה בזמן שיש רוח.
אחת הבעיות הכי גדולות שיש לי עם כל האוזניות, זה שמתי שאני רוכב על אופניים ויש רוח, אף אחד לא מצליח לשמוע אותי.
אתה חושב שבאוזניות האלה זה אמור לעבוד טוב?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על הסקירה המושקעת כרגיל.
2 שאלות:
- האם יצא לך לבדוק גם את דגם הפלוס או הפרו כדי להבין אם שווה להשקיע עוד 60 שקלים (ואפילו פחות אם קונים ב קספ) בשביל (לפי הסקירות שקראתי) עוד קצת איכות אודיו ו ANC משופר?
- בתור משתמש ידוע של JABRA - אתה חושב שהן יהיו שידרוג לדגם Elite 7?
2 שאלות:
- האם יצא לך לבדוק גם את דגם הפלוס או הפרו כדי להבין אם שווה להשקיע עוד 60 שקלים (ואפילו פחות אם קונים ב קספ) בשביל (לפי הסקירות שקראתי) עוד קצת איכות אודיו ו ANC משופר?
- בתור משתמש ידוע של JABRA - אתה חושב שהן יהיו שידרוג לדגם Elite 7?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46333
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
@yarko
נראה לי שזה תלוי בעוצמת הרוח.
לא ניסיתי את האוזניות עם אופנים.
@oris74
קשה לי להגיד שיש פה הבדל משמעותי לטובה או לרעה, אבל אם היום הייתי צריך לבחור אוזניות בין ה-Jabra ל-CMF, הייתי בלי ספק הולך על ה-CMF. הדגם הזה נותן המון תמורה למחיר.
לגבי שאר הדגמים של CMF, בעיניי אין סיבה לחשוש להוסיף עוד כמה עשרות שקלים בשביל שדרוג קטן, ההוצאה באמת שולית ביחס לתמורה.
נראה לי שזה תלוי בעוצמת הרוח.
לא ניסיתי את האוזניות עם אופנים.
@oris74
קשה לי להגיד שיש פה הבדל משמעותי לטובה או לרעה, אבל אם היום הייתי צריך לבחור אוזניות בין ה-Jabra ל-CMF, הייתי בלי ספק הולך על ה-CMF. הדגם הזה נותן המון תמורה למחיר.
לגבי שאר הדגמים של CMF, בעיניי אין סיבה לחשוש להוסיף עוד כמה עשרות שקלים בשביל שדרוג קטן, ההוצאה באמת שולית ביחס לתמורה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זממתי לרכוש עוד זוג אוזניות (שיהיה) וה CMF היו כבר על הרדאר אז הסקירה הזו נתנה את הפוש האחרון.
רכשתי את דגם הפלוס מ קספ (290 שח) ואחרי שימוש קצר אני מסכים עם כל מה שנכתב.
שורה תחתונה - תמורה מדהימה למחיר.
ההבדל העיקרי מבחינתי (בהשוואה לג'ברה 7 שיש לי) הוא ברמת ביטול הרעשים - אקטיבי ופאסיבי, אבל זה נובע ממבנה האוזניות ולא מבעית איכות (הג'ברה פשוט יושבות ממש טוב באוזן)
רכשתי את דגם הפלוס מ קספ (290 שח) ואחרי שימוש קצר אני מסכים עם כל מה שנכתב.
שורה תחתונה - תמורה מדהימה למחיר.
ההבדל העיקרי מבחינתי (בהשוואה לג'ברה 7 שיש לי) הוא ברמת ביטול הרעשים - אקטיבי ופאסיבי, אבל זה נובע ממבנה האוזניות ולא מבעית איכות (הג'ברה פשוט יושבות ממש טוב באוזן)